Urang Sadaya Hate Spam sareng Tiis-Nelepon ... Dugi Kami Henteu

Pancing Penjualan

Tanggal 15 Méi, kuring nampi email anu teu dipénta (aka SPAM) ti agénsi di Atlanta nyarioskeun naon ari pidéo panjelasanna. Abdi terang naon éta, kami parantos ditulis ngeunaan pidéo panjelasan sacara éksténsif sareng diterbitkeun sababaraha urang sorangan. Abdi henteu némbalan kana email. Saminggu saatosna, kuring kéngingkeun email anu sanés kalayan catetan anu sami. Saminggu saatosna, anu hiji deui. Abdi henteu ngaréspon ogé. Opat surélék anu kuring henteu némbalan atanapi bahkan ngaeklik tautan.

Kami ngamimitian damel sareng klien énggal sareng parantos nguatkeun sarat merekna pikeun sababaraha jaminan anu kami rarancang deui. Salah sahiji proyek ka hareup anu urang terang yén kami bakal ngungkulan mangrupikeun pidéo anu ngajelaskeun pikeun aranjeunna. Janten, nalika kuring ngaréspon sababaraha tanggapan ngeunaan jaminan anyar anu kami rancang, kuring nampi email deui ti perusahaan pidéo panjelasan.

Teu aya tumbu unsubscribe dina email, atanapi ogé aya Powered by logo… tapi kuring yakin yén anjeunna ngagunakeun alat penjualan otomatis. Wakil penjualan ngalebetkeun sababaraha tautan karya terakhirna dina email sareng nyarios yén aranjeunna hoyong nawiskeun diskon pikeun damel sareng kuring dina proyek anu munggaran. Kuring kukulutus ramo kuring dina conto tautan sababaraha detik kapanasaran naha bakal hébat atanapi henteu… sareng kuring diklik.

Tujuan anu kuring pencét nyaéta pidéo pidéo 1-menit anu hadé. Éta sapinuhna animasi, gaduh soundtrack hébat, komo épék sora dicampur. Laju na henteu buru-buru pisan sareng éta kualitas anu luar biasa. Ieu tiasa mangrupikeun kasepakatan anu kuring henteu kedah pas nepi jadi kuring ngaréspon sareng inpormasi proyék anyar kuring sareng diklik kirim.

Dina sababaraha menit, telepon kuring disada sareng jalma éta anu ngirim kuring pesen anu teu dipénta unggal minggu. Anjeunna nganuhunkeun pikeun milarian terang langkung seueur detil sareng bungah ningali naha aranjeunna tiasa ngabantosan. Anjeunna henteu pikasieuneun, henteu nyobian nutup kuring, sareng nyéépkeun waktos pikeun diajar ngeunaan bisnis sareng kamampuan urang. Urang mungkas paguneman sareng anjeunna ngajangjikeun pikeun nuturkeun sareng cutatan énjing-énjing.

Kami Benci Éta ... Tapi Beres!

Kuring yakin kuring bakal sacara online dikali pikeun janten pamasar email anu sacara umum ngaku kana:

  1. ngarespon kana spam
  2. Sabenerna ngalakukeun anu teu kabayang na ngaklik tautan dina email SPAM.

Ok, anjeun ngagaduhan kuring. Tapi anjeun terang naon? Agénsi ieu panginten nembé mendakan klién énggal anu bakal nyayogikeun padamelan anu teras-terasan dina arena ieu. Sareng kuring panginten parantos mendakan pasangan anu luar biasa anu tiasa ningkatkeun animasi pikeun urang dina harga anu lumayan lumayan. Upami kuring ngantunkeun ngan ukur sababaraha pidéo anu ngajelaskeun pikeun aranjeunna, hadiahna langkung seueur tibatan résiko pikeun duanana perusahaan.

Urang sadayana ngajerit sareng ngagorowok ngeunaan SPAM sareng telepon tiis ... tapi urang leres-leres kedah jujur ​​ngeunaan épéktipitasna. Pamasaran sadayana ngeunaan produk, panempatan, sareng harga. Dina hal ieu, produkna anu kuring peryogikeun, panempatanana parantos waktosna leres, sareng hargana leres.

Ieu henteu hartosna kuring badé ngadorong klien kuring pikeun ngamimitian SPAMMING tina omong kosong jalma ... tapi kuring leres-leres mikawanoh naha bisnis ngalakukeun éta.

Éta hasil.

One comment

  1. 1

    Abdi satuju sareng anjeun. Koncina didieu nyaéta yén panilitian penting. Urang kedah rajin ngalakukeun éta panilitian sareng ngartos calon pembeli urang. Kuring pikir sering kali urang janten rada ngambek sabab urang mungkin ngalaman ngalaman ditandaan SPAM sareng meunang pemicu sakedik bagja nyirian batur salaku SPAM. Hal ieu tiasa ngarusak usaha; kanggo waktos anu lami. Abdi ngagaduhan email anu tiis tadi wengi ti batur anu nyoba ngajual kuring kana jasa kontén, kuring mimitina badé nyirian salaku spam, tapi kuring henteu tiasa nyandak sorangan pikeun ngalakukeun éta. Anjeunna henteu ngagaduhan link unsub, ogé. Kuring ngan saukur nunjuk éta sareng nyarios, "henteu, hatur nuhun." Jigana urang kudu mikawanoh bédana antara spam phishy. Jalma anu nyarios, "nyandak suplemén anyar ieu," atanapi "ngahasilkeun $ 1,000 sapoé, ti bumi"; Ieu jelas spam, teu aya udagan. Jigana upami salesperson parantos ngalaksanakeun cukup panalitian pikeun terang yén anjeun dina pamasaran sareng nganteurkeun anjeun email anu nawiskeun jasa pamasaran, henteu kunanaon. Ngan janten jujur ​​sareng ucapkeun, "henteu, hatur nuhun" sareng éta bakal ngalaksanakeun. Email sanés bade angkat, atanapi nelepon-tiis.

    Tulisan hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.