Naha Anjeun Nyandak Myers-Briggs? ENTP?

MyersUrang sadayana hate dialungkeun kana ember, tapi kuring ngagaduhan paguneman anu hébat sareng batur dina Myers-Briggs. Hasilna henteu pernah beda-beda dina dasawarsa ka tukang, kuring ENTP. Ieu hiji excerpt:

ENTP ngahargaan kamampuanana pikeun ngagunakeun imajinasi sareng inovasi pikeun ngungkulan masalah. Percanten kana kapinteranna pikeun nyingkirkeun aranjeunna tina kasulitan, aranjeunna sering mopohokeun pikeun nyiapkeun cekap pikeun kaayaan naon waé. Karakteristik ieu, digabungkeun sareng kacenderunganana pikeun nganggap enteng waktos anu diperyogikeun pikeun ngarengsekeun hiji proyek, tiasa nyababkeun ENTP janten langkung ngalegaan, sareng sering damel ngalangkungan wates waktos anu diarepkeun. Nyulitkeun kaayaan ieu mangrupikeun kacenderungan pikeun ékspérimén sareng solusi anyar. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna hoyong pisan ngalih kana tantangan salajengna nalika kaayaan pikaboseneun. ENTP janten setrés nalika kamampuan improvisasi na henteu épéktip sareng aranjeunna bakal nyingkahan kaayaan dimana aranjeunna tiasa gagal.

Upami setrés teras-terasan, ENTP janten lieur sareng sikep "tiasa ngalakukeun" aranjeunna kaancam. Perasaan henteu mampuh, teu kawasa, sareng teu cekap ngambil alih. Aranjeunna kedah kabur kaayaan anu aya hubunganana sareng kahariwang langkung kasohor pikeun ENTP tibatan pikeun jinis kapribadian sanés. Cangcaya naha aranjeunna bakal ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan hiji tugas, aranjeunna ngagentoskeun kasieunan kana kaayaan anu tiasa disingkahan. Panik, sieun, sareng kahariwang teras ngahalangan ekspresi kreativitasna. Réaksi phobic pertahanan nyababkeun ENTP ngiringan prestasi di daérah sanés sareng nyegah kasuksésan anu diusahakeun ku aranjeunna.

Éta endah (sareng frustasi) sakumaha akuratna definisi ieu dilarapkeun ka kuring. Upami anjeun hoyong milarian kapribadian anjeun, aya seueur sumberdaya online. Myers Briggs tiasa ngabantosan anjeun dina hubungan anjeun sareng padamel anu sanés sareng klien, ogé nyayogikeun wawasan kana bidang anu anjeun panginten kedah konsentrasi pikeun suksés.

12 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug, anjeun ogé urang Taurus, janten anjeun jalma anu stabil, konservatif, resep ka bumi anu bakal salawasna ngajantenkeun sobat atanapi pasangan anu satia. Kuring ogé kantos nguping anjeun resep jalan-jalan panjang di pantai nalika surup.

    Jalma condong ngaidentipikasi sababaraha bagéan tés kapribadian anu aranjeunna tiasa satuju nampi. Bahkan dina situs Myers-Briggs, aranjeunna nyebatkeun yén hasilna henteu leres 15-47% waktos. Kuring yakin pisan kana tés ieu. Kuring bahkan ngahaja nyandak tés ieu sacara teu leres, sareng masih gaduh batur sapagawean / dunungan kuring ngarasa yén hasilna akurat ngagambarkeun kapribadian kuring, (jeung nyoba nimpah éta.)

    Jawab "Leres" pikeun sadaya patarosan dina tés Myers-Briggs online, sareng tingali naha anjeun masih tiasa ngaidentipikasi hasilna. (Teu maliré huruf sareng réspon anu anjeun kantos pikagaduh.)

    • 3
    • 4

      Mr Douglass, Abdi hoyong nangtang anjeun mertimbangkeun nyandak Myers Briggs dina lingkungan anu étis, pantes. http://www.type-resources.com/ExploringYou/protostart.html
      Anjeun tingali, nalika dikaluarkeun sacara pantes, anjeun bakal mutuskeun dumasar kana pamendakan naon hartosna sadaya karesep, naon anu dipikaresep bawaan anjeun. Éta henteu étis, sabab anu dimaksad ku Myers Briggs, nyandak Penilaian teras dihartikeun ku jinis anu dilaporkeun anjeun. Upami dilakukeun sacara étika, anjeun milih (pilih nyalira), maka anjeun ngabandingkeun kana jinis anu dilaporkeun, teras anjeun ngaevaluasi duana pikeun nangtoskeun Jinis FIT TERBAIK anjeun. TERUS ... sareng ngan éta, naha Myers Briggs sapinuhna nganggo 'poténsial na: ngabantosan anjeun ngartos langkung seueur perkawis anjeun, supados langkung ngartos jalma. parios http://www.type-resources.com/ExploringYou/protostart.html pérsi online tina cara étika pikeun mendakan diri ngalangkungan Indikator Tipe Myers Briggs. Éta lumayan ngaganjar, nalika dikokolakeun leres. Surak kana perjalanan ka sadayana…

  3. 5
  4. 6
  5. 7

    Abdi INFP.
    Perkara teu sabaraha sering kuring nyandak tés ieu (atanapi anu salah sahiji tés ieu anu kuring lakukeun) éta bakal kaluar sami. Janten kuring nekat kuring nyangkut (sareng éta cocog ogé ...)
    Sareng abdi urang Aries 🙂

  6. 8

    Éta saé. Abdi ENTP + Aries ogé. Kuring mendakan definisi pikeun duanana ngagaduhan sasaruaan sareng leres pikeun kuring

  7. 9

    Kuring ENTP nona, badé ngamimitian master dina Marketing & kreativitas di London. Kuring henteu acan tiasa nempatkeun diri ngeunaan pasar tenaga kerja. Naon waé anu paling luhur tina pipikiran anjeun pikeun kuring Mr Karr? 🙂

    • 10

      @yasminebennis: disqus sakitar dasawarsa ka pengker kuring mimiti blogging sareng éta ngarobah kahirupan kuring. Ayeuna blog mangrupikeun inti tina Agénsi kuring sorangan (DK New Media). Sadayana dimimitian ku ngabagi papanggihan sareng pangalaman kuring online sareng sadayana ... Kuring laun ngawangun otoritas sareng nami dina rohangan anu dipikahormat. Kuring salawasna nyobian positip sareng ngabagi kapribadian kuring ogé (sanaos kuring parantos netep ka Gusti sareng politik) :). Kuring pikir ngamimitian blog anjeun nyalira atanapi nyuhungkeun janten pangarang kontributor pikeun salah sahiji kapentingan anjeun bakal janten cara anu saé pikeun ngamimitian.

  8. 11

    Ieu endah pisan! Kuring nembe mutuskeun ngadamel blog 4 dinten kamari! Ngaliwatan éta, kuring bakal ngabahas aspek kreativitas dina Seni, Bisnis sareng kahirupan sapopoe. Abdi resep sudut pandang anjeun saatos siap! Hatur nuhun kana tanggapan langsung anjeun !!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.