HD Video tiasa janten bagian tina Strategi Pamasaran anjeun

pidéo HD

Salah sahiji klien kuring éta Widen Usaha. Widen mangrupikeun perusahaan umur 60 taun anu dimimitian dina téknologi prepress. Béda jeung sababaraha perusahaan cetak, Widen henteu acan nangtung sareng nonton nalika startup ngagaleuh industri aranjeunna. Sabalikna, Widen parantos ngajantenkeun sumber kakuatan digital digital Internét. Ayeuna aranjeunna nuju ngarobih industri manajemén aset digital.

Anjeun panginten parantos maca sababaraha tulisan dina komputasi awan. Kaseueuran minat kuring mimiti damel BlueLock, pamimpin téknologi komputasi awan anu kabeneran aya di dieu di Indianapolis.

Masalah: HD Video = Bandwidth Anu Teu Tiasa sareng Biaya Prasarana

Pikeun perusahaan anu nyobian nganggo video definisi tinggi dina wéb, salah sahiji syarat infrastruktur anu ageung nyaéta bandwidth anu diperyogikeun pikeun mindahkeun résolusi cemerlang ka konsumén. Widen parantos ngembangkeun sababaraha solusi unik ngalangkungan panggunaan komputasi awan pikeun ngalayanan aset digital.

Lebetkeun Tautan

Tautan semat mangrupikeun sapotong téknologi saderhana anu Widen parantos lebetkeun kana platform manajemén aset digitalna. Éta ngagaduhan sababaraha manpaat anu luar biasa pikeun pancén pemasar pikeun ngatur sareng nyebarkeun seueur file anu ageung sapertos gambar sareng pidéo online.

Jake Athey of Widen masihan kuring sababaraha wawasan kana téknologi anu pikaresepeun ieu:

Tautan semén pikeun manajemén aset digital dimungkinkeun ku nyoko sumberdaya komputasi awan Widen. Ieu anu tangtosna ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun infrastruktur pikeun nyocogkeun sareng paménta. Ogé, kami mikawanoh sababaraha bédana antara kagunaan kami tina tautan lebet sareng Youtube. Youtube mangrupikeun situs tujuan pikeun nyebarkeun pidéo sareng kami sadar yén salaku média anu hadé pikeun milarian sareng sosialisasi aspek.

Téknologi urang rada béda sareng nyayogikeun sanés anu béda pikeun nilai dalil. Platform Widen mangrupikeun titik kontrol sumber tunggal pikeun ngatur vérsi anu paling anyar tina file média anu euyeub? gambar, audio / video, jst.

Téknologi lega ngabantosan para pemasar pikeun nyusun deui eusi média anu euyeub dina format anu cocog pikeun saluran anu mana éta kedah dianggo? naon waé anu tiasa janten? online atanapi offline. Candak pidéo contona, sistem Widen ngamungkinkeun anjeun ngarobih pidéo kualitas siaran kana flv kualitas wéb langsung dina tempat kami ngatur panyimpenan sareng transformasi file anu hiji éta.

Ayeuna tautan semat dimaénkeun nalika para pemasar hoyong nunjukkeun pidéo HD online sareng henteu ngagaduhan prasarana pikeun ngadukung paménta anu luhur pikeun pangguna ngaunduh pidéo HD. Pamaké éta nyéépkeun file vidéo anu tos dikonversi sareng ngaksésna tina awan via link embed. Aya ogé sababaraha kauntungan tina pangropéa file, manajemén hak sareng sudut pandang kontrol mérek ogé.

Lebetkeun Tautan Embed

Kamampuh nyebarkeun, ngalacak sareng ngatur sumberdaya mangrupikeun masalah anu parah pikeun departemén pamasaran anu ngembangkeun sareng nyobian ngatur strategi pikeun panggunaan HD Video sareng asét digital sanés. Widen ngalakukeun sababaraha padamelan anu luar biasa di industri ieu, leres-leres ngarobah industri sareng nyayogikeun solusi anu murah pikeun perusahaan tanpa sadayana panyimpenan sareng bandwidth anu diperyogikeun. Ieu téknologi pamasaran canggih.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.