Headliner: Bangun Audiogram Pikeun Podcast Anjeun Pikeun Ngamajukeun Sosial

Kumaha Ngawangun Audiogram Pikeun Podcast Anjeun

Industri podcast terus tumuwuh pikeun usaha. Kami parantos ningali dampak anu luar biasa dina séri podcast anu kami parantos ngabantosan perusahaan pikeun diluncurkeun - seueur anu gampang pindah kana persen pangluhurna industrina kusabab kurangna alternatif anu bersaing. Podcasting mangrupikeun saluran pamasaran anu saé pikeun sababaraha alesan:

  • sora - nyadiakeun pangalaman intim jeung emotionally ngalakonan dimana prospek anjeun sarta konsumén bisa ngawangun kapercayaan tur dibere nyaho brand Anjeun pribadi.
  • ingetan - urang sadayana hoyong ngabantosan klien kami pikeun suksés… janten ngembangkeun perpustakaan eusi audio anu ngabantosan aranjeunna ngagunakeun produk anjeun atanapi ngadidik aranjeunna dina jasa anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun nyetél ekspektasi, ngawangun kapercayaan, sareng ngahontal kasuksésan.
  • Testimonials – Perusahaan produk sareng jasa sering nyarioskeun fitur sareng kauntunganna, tapi henteu sering ngabagi carita para nasabahna. Ngawawancara palanggan mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawangun kasadaran sareng kapercayaan pikeun merek anjeun.
  • kasadaran - ngawawancara influencer sareng pamimpin industri dina podcast anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamajukeun produk sareng jasa anjeun sareng ngawangun hubungan sareng jalma-jalma anu nuju industri anjeun.
  • Prospék – Kuring geus diwawancara sababaraha calon klien pikeun podcast abdi lajeng ditandatanganan aranjeunna nepi ka konsumén di mangsa nu bakal datang. Éta mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ngiringan penjualan… sareng éta saling mangpaat.

Kitu cenah, podcasting tiasa rada rumit. Ti ngarékam, ngédit, ngahasilkeun intro / outros, hosting, sindikat… sadayana ieu butuh usaha. Kami geus dibagikeun a artikel komprehensif baheula dina ieu. Sareng… saatos podcast anjeun diterbitkeun, anjeun kedah ngamajukeunana! Hiji cara incredibly éféktif pikeun ngalakukeun ieu téh kalawan hiji audiogram.

Naon Dupi Hiji Audiogram?

Audiogram mangrupikeun pidéo anu ngarebut gelombang sora sacara visual tina file audio. Sumbu Y ngagambarkeun amplitudo nu diukur dina desibel jeung sumbu X ngagambarkeun frékuénsi diukur dina hertz.

Pikeun média digital sareng tujuan pamasaran, audiogram mangrupikeun file pidéo dimana audio anjeun digabungkeun sareng grafik ku kituna anjeun tiasa ngamajukeun podcast anjeun dina saluran pidéo sapertos YouTube atanapi nampilkeunana dina saluran sosial sapertos Twitter.

Video sosial ngahasilkeun 1200% langkung seueur saham tibatan eusi téks sareng gambar digabungkeun.

G2 Rame

Jujur, kuring rada reuwas yén saluran sosial sareng pidéo henteu gaduh penerbitan podcast anu diwangun langsung kana platformna pikeun tujuan ieu… janten urang kedah ngandelkeun alat pihak katilu sapertos. Lulugu.

Headliner: Kumaha Ngahurungkeun Podcast Janten Pidéo anu Bisa Dibagikeun

Headliner mangrupikeun platform ngedit sareng ngatur kontén pikeun ngadamel pidéo atanapi audiogram anu tiasa dibagi pikeun podcast anjeun. Alat Pidéo Podcast Otomatisna gaduh témplat pidéo promo podcast sareng anjeun bahkan tiasa nyiptakeun audiogram pikeun podcast anjeun tina aplikasi mobile Headliner.

Fitur Headliner Di antarana

  • gelombang - Gancang narik perhatian jalma sareng ngantepkeun aranjeunna terang maén audio podcast sareng salah sahiji visualisasi audio anu saé
  • Pidéo Unlimited - Promosikeun podcast anjeun sareng saloba pidéo anu anjeun pikahoyong, dioptimalkeun pikeun unggal saluran média sosial
  • Episode pinuh - Nyebarkeun sadayana episode podcast anjeun (maksimal 2 jam) ka YouTube sareng ngiringan pamirsa énggal
  • Transkrip Audio - Transkripsikeun audio sacara otomatis pikeun nambihan caption kana pidéo anjeun pikeun ningkatkeun papacangan sareng aksésibilitas
  • video Transkripsi - Headliner ogé tiasa nranskripsikeun tina pidéo! Upami anjeun ngagaduhan eusi, kami tiasa ngabantosan anjeun nambihan caption
  • Clipper Audio - Pilih klip audio podcast anjeun anu sampurna dioptimalkeun pikeun unggal saluran sosial
  • Langkung seueur Ukuran - Ékspor pidéo anjeun dina ukuran anu optimal pikeun unggal jaringan sosial sareng saluareun
  • 1080p Ékspor - Tingali hébat dina layar ageung sareng alit kalayan pidéo definisi luhur
  • Animasi téks - Pilih tina ton animasi téks atanapi jieun anjeun sorangan pikeun nambihan minat visual tambahan kana pidéo anjeun
  • Sadaya Jenis Média - Tambihkeun gambar, klip pidéo, audio tambahan, GIF, sareng seueur deui kana proyék naon waé
  • Widget Dipasang - Dina sababaraha menit, ijinkeun pangunjung situs anjeun cara pikeun gancang nyiptakeun pidéo Headliner
  • Tanda Saatos - Diwangun pikeun host perusahaan, ngamungkinkeun pikeun login akun lancar sareng nyingkronkeun pidéo deui ka CMS anjeun.
  • Integrations - sareng Acast, Castos, SoundUp, Pinecast, blubrry, Libsyn, Descript, Fireside, Podigee, Stationist, Podiant, Casted, LaunchpadOne, Futuri, Podlink, Audioboom, Rivet, Podcastpage, Entercom, sareng seueur deui.

Ieu conto anu saé pikeun Audiogram tina Podcast Headliner anu di-host dina YouTube:

Pangalusna sadaya, Anjeun bisa ngamimitian kalawan Lulugu haratis!

Ngadaptar Pikeun Headliner

Panyingkepan: Abdi nganggo tautan rujukan pikeun Lulugu dimana kuring bisa meunang bebas upgrades mun anjeun ngadaptarkeun.