Bursa Eusi Earsay: Curation sareng Sindikasi

tukeuran eusi hearsay

Dina unggal dintenna, tim kami nuju marios ratusan sumber data pamasaran sareng ngabagi data éta ngalangkungan pamasaran sareng saluran klien kami. Kami ngagunakeun peringatan, monitoring sosial sareng pamiarsa pikeun mendakan sareng marios eusi - teras ngadorong eusi éta ka pamirsa sareng palanggan nganggo alat sapertosHootsuite jeung panyangga pikeun ngabagi data éta.

Éta henteu cekap pikeun urang ngan saukur ngabagi kontén urang nyalira ... saur kuring éta strategi anu nahan seueur perusahaan. Kompetisi kami ngaluarkeun kontén anu endah sareng, kusabab tujuan kami nyaéta masihan nilai sareng wawasan ka pemirsa, milih teu pikeun ngabagi kontén éta bakal janten gangguan. Pikeun leres-leres ngawangun otoritas sareng kredibilitas, ngabagi sumber daya sanés mangrupikeun cara anu hadé pikeun nunjukkeun hormat pikeun sasama anjeun sareng nunjukkeun ka pemirsa yén anjeun serius ngeunaan ngabantosan aranjeunna.

Hearsay Sosial nyandak hal-hal anu penting, ngawangun bursa eusi anu bakal nyangking eusi pihak-katilu anu nilai tinggi pikeun konsuménna pikeun kurasi sareng sindikasi. Jaringan ngetok kana eusi tina Thomson Reuters, Jasa Média Tribune, sareng Média Paménta anu ngawengku eHow.com, LIVESTRONG.com, sarta Retak.com)

nu Bursa Eusi Sosial Earsay mangrupikeun platform réparasi eusi anu répolusionér anu ngamungkinkeun para pamasar sareng padamel pikeun gampang mendakan, ngurus, sareng ngeposkeun apdet anu hadé pikeun propilna dina Facebook, LinkedIn, Twitter, sareng Google+.

eMarketer ngalaporkeun éta 95% pamasar eusi curate sareng ngabagi kontén sareng pemirsa. Ngidentipikasi, marios sareng nyebarkeun kontén éta tiasa seueur pisan waktos. Hearsay nyayogikeun panganteur saderhana dimana anjeun tiasa nambihan sumber-sumber ieu salian ti eupan anjeun nyalira ... teras curat sareng sindikat mung eusi kualitas pangsaéna. Ieu bakal ngahémat waktos pemasar bari ningkatkeun nilaina pikeun pemirsa.

One comment

  1. 1

    Nalika anjeun Mésér Facebook Fans jumlah pengunjung kana halaman anjeun sakumaha leresna situs anjeun bakal ningkat, ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun langkung ageung jejaring sosial masarakat pikeun nambahan panghasilan. Sajumlah jalma anu ayeuna beuki ageung ngagunakeun situs jejaring sosial pikeun mésér pikeun kakait sareng babaturanana sareng kulawarga. Kalayan sajumlah pelanggan anu luar biasa muka jaringan unggal dinten anjeun gaduh calon calon pikeun nampilkeun perusahaan, jasa sareng barang ka calon nasabah di panjuru dunya. Mésér penggemar facebook di yourcocialfans.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.