Detak jantung: Ngahontal Langkung 150,000 Konsumén Milénium Awéwé anu gairah

Deg-degan

Merek ayeuna nyéépkeun $ 36 milyar dina saluran sosial pikeun kalibet sareng kéngingkeun konsumén millénial énggal nganggo kampanye gaya Influencer kalayan nami-nami selebritis. Nanging; Dursasana sareng konvérsi rendah sabab awéwé milénial percanten sareng langkung seueur sareng rekomendasi babaturan sacara éksklusif nalika milih antara hiji produk atanapi jasa sareng anu sanés.

Deg-degan mangrupikeun platform pikeun awéwé milénial pikeun ngamajukeun mérek dina akun sosial pribadi sareng komunitasna. Detak jantung nembé ngaluarkeun na Papanggihan Eupan, nawiskeun cara anu lancar pikeun mérek pikeun ngahubungkeun sareng 150,000 konsumen awéwé yuswa milénium dina platform na. Kalayan rébuan opt-in ngan dina minggu kahiji, Discover Feed anyar Heartbeat parantos gancang janten jalan panggancangna pikeun konsumén mendakan kampanye merek dimana aranjeunna tiasa ngalamar janten Duta Besar anu mayar sareng ngawitan ngadamel kontén promosi ngalangkungan saluran sosialna.

Dashboard deg-degan

Fitur Detak Jantung Ngawengku:

  • Kampanye Turn-Key - Ngahontal tujuan anjeun langkung gancang ku Citakan sareng milih ti perpustakaan ngembang template pamasaran anu fokus kana tujuan pamasaran. Tim kami bakal mastikeun yén sadayana parantos diatur pikeun pencét target anjeun. Anjeun ngan ukur lungguh terasrasakeun La Croix éta.
  • Panilitian Diwangun - Unggal Citakan kalebet kamampuan pikeun naroskeun ka Duta Besar anjeun. Tong pernah héran upami cara warna éta bakal langkung saé sareng pelanggan anjeun deui!
  • Optimisasi Real-Time - Sistem HAAL Heartbeat (Heartbeat Ambassador Authenticity Logic) sacara otomatis nyeken sareng ngutamakeun pangguna anu nyiptakeun eusi anu paling efektif pikeun mérek anjeun. Pamitan kanggo mayar pengikut palsu pikeun ngupingkeun pesen anjeun.

Deg-degan ngajantenkeun kampanye sosial nyéépkeun langkung épéktip ku ngamungkinkeun para merek aktipitas langsung sareng konsumén ngalangkungan babaturan anu dipercaya. Duta Besar dina platform Heartbeat dibayar kanggo nyiptakeun sareng ngabagi kontén otentik ngeunaan mérek anu aranjeunna resep. Duta Heartbeat urang ngahontal 526 juta konsumén ngalangkungan kampanye dina Instagram, Facebook sareng SnapChat, anu tiasa ngahasilkeun langkung ti 100 juta suka sareng langkung ti 9 juta koméntar mingguan.

Heartbeat mangrupikeun hiji-hijina jaringan konsumén tina ukuranana ngamungkinkeun para pangiklan pikeun nyiptakeun kampanye dugi ka konsumén awéwé ngora sareng bunderan caket babaturan anu dipercaya dina skala ngalangkungan eusi anu dihasilkeun ku pangguna.

Ngamimitian ku deg-degan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.