Dimana Pangunjung Pencét kana Blog?

Craigg1

Kami parantos ngagarap versi anyar Martech rada lami. Kami masih gaduh sababaraha halangan pikeun diungkulan nalika kami ngarobah tata ruang ayeuna kana tata perenah anu langkung interaktif anu langkung gampil dianggo pikeun para pemasar pikeun mendakan sareng nalungtik mésér téknologi salajengna.

Salah sahiji tés utama anu kami laksanakeun salaku persiapan nyaéta miceun formulir pencarian internal (kami nguji duanana pamilarian WordPress sareng pamilarian khusus Google) sareng ngagentoskeun sareng Algolia, pamilarian salaku solusi jasa anu nyayogikeun preview gambar sareng autosuggestions. Anjeun bakal ningali dihandap yén gerakan éta mangrupikeun juara - ngahasilkeun langkung seueur papacangan, ningkatkeun pandangan halaman kami per kunjungan, sareng ngirangan tingkat bouncing kami.

Kumisan ti ngamangpaatkeun analytics, éta penting pikeun urang ngalacak dimana pangguna kami diklik sareng mastikeun yén aranjeunna leres-leres ngamangpaatkeun kotak search kami. Pikeun tujuan éta, kami ngadaptarkeun panggunaan gélo Endog. Crazy Endog nawiskeun opat visualisasi unik anu tiasa anjeun laksanakeun dina halaman mana waé dina situs anjeun - ogé kasempetan pikeun nguji interaksi sélulér ogé.

Crazy Endog Overlay

Gélo Endog Panas

Gélo Endog Panas

Gélo Endog Panas

Crazy Endog Confetti

Ieu mangrupikeun tampilan anu anyar (beureum) lawan anu balik (bodas) anu datang. Laporan confetti ogé bakal ngarobih inpormasi seluler, tablet, sistem operasi sareng inpormasi.

Crazy Endog Confetti

Gulung Endog Gulung

Kami gaduh sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun dina hiji ieu - nembongan yén pos utama kami kalebet, tapi anu datang henteu ningali alesan anu kuat pikeun ngagulung ka handap. Urang badé ngerjakeun nyayogikeun langkung seueur kolom inpormasi sareng ngarobih kategori tulisan anyar.

Gulung Endog Gulung

3 Komentar

  1. 1

    Ngoméntaran mangrupikeun salah sahiji komponén anu ngajantenkeun blog janten épéktip tapi sering anjeun ningali jalma mareuman koméntar atanapi ngan saukur henteu ngadorong pengunjung pikeun mairan. Pasti anjeun bakal kéngingkeun sakedik spam tapi aya sababaraha plug-in spamming koméntar anu saé anu lumayan lumayan pikeun kuring.

    Sigana mah kuring nyobian masang Endog Crazy sakedap deui tapi teu tuah, panginten janten waktos kanggo jalan anu sanés panginten.

    Tareung.

    • 2

      Hai Tara,

      Éta pasti éta! Kuring ngalakukeun analisis koméntar sareng éta pangaruh kana blog kuring sareng mendakan koméntar mangrupikeun alat kuring anu paling ageung pikeun mikat para pamaca.

      Kuring nyobian masang ClickHeat sareng henteu tiasa dianggo tapi CrazyEgg siga anu saé.

      Doug

  2. 3

    Hatur nuhun pikeun ngeposkeun inpormasi ieu. Kuring badé ningali Endog Crazy. Leres, kuring satuju yén milarian koméntar dina blog pikaresepeun pisan. Kuring ngan ukur henteu kantos mikiran éta ku blog kuring sateuacana. Tetep masangkeun inpormasi anu saé anu hébat pikeun batur!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.