Dimana Pangunjung Pencét kana Blog?

Craigg1

Kami parantos ngagarap versi anyar Martech rada lami. Kami masih gaduh sababaraha halangan pikeun diungkulan nalika kami ngarobah tata ruang ayeuna kana tata letak anu langkung interaktif anu langkung gampil dianggo pikeun para pemasar pikeun mendakan sareng nalungtik pamekaran téknologi salajengna.

Salah sahiji tés utama anu kami laksanakeun salaku persiapan nyaéta miceun formulir pencarian internal (kami nguji duanana pamilarian WordPress sareng pamilarian khusus Google) sareng ngagentoskeun sareng Algolia, pamilarian salaku solusi jasa anu nyayogikeun preview gambar sareng autosuggestions. Anjeun bakal ningali dihandap yén gerakan éta mangrupikeun juara - ngahasilkeun langkung seueur papacangan, ningkatkeun pandangan halaman kami per kunjungan, sareng ngirangan tingkat bouncing kami.

Kumisan ti ngamangpaatkeun analytics, éta penting pikeun urang ngalacak dimana pangguna kami diklik sareng mastikeun yén aranjeunna leres-leres ngamangpaatkeun kotak search kami. Pikeun tujuan éta, kami ngadaptarkeun panggunaan gélo Endog. Crazy Endog nawiskeun opat visualisasi unik anu tiasa anjeun laksanakeun dina halaman mana waé dina situs anjeun - ogé kasempetan pikeun nguji interaksi sélulér ogé.

Crazy Endog Overlay

Gélo Endog Panas

Gélo Endog Panas

Gélo Endog Panas

Crazy Endog Confetti

Ieu mangrupikeun tampilan anu anyar (beureum) lawan anu balik (bodas) anu datang. Laporan confetti ogé bakal ngarobih inpormasi seluler, tablet, sistem operasi sareng inpormasi.

Crazy Endog Confetti

Gulung Endog Gulung

Kami gaduh sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun dina hiji ieu - nembongan yén pos primér kami kalebet, tapi anu datang henteu ningali alesan anu kuat pikeun ngagulung ka handap. Urang badé ngerjakeun nyayogikeun langkung seueur kolom inpormasi sareng ngarobih kategori tulisan anyar.

Gulung Endog Gulung

3 Komentar

  1. 1

    Koméntar mangrupikeun salah sahiji komponén anu ngajantenkeun blog langkung efektif tapi sering anjeun ningali jalma mareuman koméntar atanapi ngan saukur henteu ngadorong sémah pikeun mairan. Pasti anjeun bakal nampi sakedik spam tapi aya sababaraha koméntar anu saé spamming plug-in anu tiasa dianggo saé pikeun kuring.

    Jigana mah diusahakeun masang Crazy Egg bari deui tapi teu boga tuah, bisa jadi waktuna kudu balik deui Jigana.

    Tareung.

    • 2

      Hi Tara,

      Éta pasti! Kuring ngalakukeun analisa koméntar sareng éta dampak kana blog kuring sareng mendakan koméntar mangrupikeun alat anu paling ageung pikeun narik pamiarsa.

      Kuring nyobian masang ClickHeat sareng teu tiasa dianggo tapi CrazyEgg sigana saé.

      Doug

  2. 3

    Hatur nuhun pikeun ngeposkeun inpormasi ieu. Abdi badé ningalian Crazy Egg. Leres, kuring satuju yén milarian koméntar dina blog pisan pikaresepeun. Kuring ngan pernah mikir ngeunaan eta kalawan blog sorangan sateuacan. Tetep ngeposkeun inpormasi anu saé anu ngabantosan batur!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.