HeatSync: Perusahaan Kompetitif Kecerdasan sareng Analytics

logo heatsync blackbg med54K

HeatSync nyayogikeun sarana pikeun ngumpulkeun anu bénten analytics data tina sababaraha sumber terpadu, ngatur data, nyimpen éta, sareng nampilkeunana dina cara anu nyayogikeun wawasan anu langkung saé ngeunaan tren sareng performa halaman wéb. HeatSync narik data tina Alexa, SimilarWeb, ngalomba, Google Analytics, Facebook, Twitter, Klout, MOZ, CrunchBase jeung WOT pikeun ngalengkepan profil, Kala waktos sareng mesin ngabandingkeun pikeun situs anjeun.

  • Propil Website - Profil Situs Wéb HeatSync nampilkeun pandangan anu detil kana sagala aspek halaman wéb, mimitian ti métrik patalimarga, statistik sosial, reputasi halaman wéb, bahkan sareng waktos sareng kinerja halaman wéb.
  • Metrik lengkep - Sejarah analytics nyayogikeun inpormasi penting pikeun terang dimana halaman wéb parantos aya sareng dimana badé jalanna.
  • Bandingkeun Mesin - Mesin Bandingkeun ngamungkinkeun anjeun gancang sareng gampang ngabandingkeun métrik naon waé, tina halaman wéb sareng sumber naon waé.
  • Gariswanci - Timeline mangrupikeun kumpulan sadaya kajadian analitik pikeun halaman wéb anu anjeun lacak dina HeatSync.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.