Halo, kuring Mac. Sareng kuring PC.

Abdi? Ma PCAbdi? Ma Mac

Halo, kuring Mac.

Sareng kuring PC.

PC: Kuring gaduh RAM, Motherboard, Processor, Mouse, Keyboard, hard drive sareng Monitor.

Mac: Abdi ogé. Sareng kusabab éta sadayana didamel ku jalma anu sami anu ngajantenkeun Sistem Operasi kuring, éta bakal langkung saé. Éta kode anu langkung kirang pikeun dicekel.

PC: Abdi ningali. Abdi rada kirang mahal kumargi anjeun tiasa nyampur sareng cocog rébuan pilihan komo ngawangun kuring nyalira. Abdi panginten henteu tiasa dianggo sapertos anjeun, tapi kuring ngadukung jutaan alat deui. Hanjakalna, nalika aya anu nyerat hal anu goréng, éta bakal ngaco kuring.

Mac: Ngajantenkeun akal, éta sababna urang henteu ngantep jalma sanés ngadamel barang-barang urang. Kuring miharep anjeun damel dina éta. Hei, sahenteuna urang tiasa ngobrol silih!

PC: Pasti tiasa! Anjeun tiasa ningali kuring dina jaringan anjeun, kuring tiasa ningali anjeun dina tambang. Kami duaan ngadukung Wireless, Bluetooth, Firewire sareng USB.

Mac: Kadang-kadang kuring nganggo baju rada cooler tibatan anjeun.

PC: Leres, tapi upami jalma anu badé nyéépkeun sakedik deui, kuring tiasa katingali lumayan. Heck, kuring bahkan tiasa siga anjeun sareng sababaraha parangkat lunak téma anu saé.

Mac: Wah. Sareng kusabab urang gaduh prosesor anu sami ayeuna, kuring leres-leres tiasa ngajalankeun parangkat lunak anjeun Paralel.

PC: Anjeun tiasa? Éta sigana sakedik sisi, sanés?

Mac: Pasti ... tapi teu aya anu leres-leres ngawadul kusabab anjeun salah sahiji monster 'bisnis' anu urang sadaya jalma keren sakuduna benci.

PC: Hate jauh, sobat! Ku cara éta terang salah saurang anu leres-leres paduli nalika anjeun (Apple) angkat kalayan $ 472 juta dina kauntungan kalayan margin kauntungan 48%. Éta ironis yén éta ngajantenkeun kuring katingal jahat pikeun damel sareng sadayana, bari anjeun henteu ngabagi nanaon sareng nguntungkeun ogé.

Mac: Shhhhh. Entong nyarios saha. Barina ogé, urang bakal kaluar nganggo telepon pas anu bakal janten penjual ageung.

PC: Telepon? Wah… naha éta henteu acan kaluar sababaraha waktos katukang?

Mac: Leres, tapi urang bakal ngajantenkeun langkung cool.

PC: Sakumaha langkung tiis?

Mac: 50% -profit-margin-cooler.

PC: Wah. Kalayan jenis margin éta, anjeun panginten anjeun tiasa turunkeun harga sakedik. Barina ogé, seniman sareng musisi henteu ngasilkeun artos seueur teuing ... naha?

Mac: Henteu, tapi aranjeunna kersa nyéépkeun langkung seueur pikeun barang anu kreatif, tiis.

PC: Éta saé janten tiis.

Mac: Sapanjang jalan ka bank, sobat!

CATETAN: Ditulis sareng dipasang tina MacBookPro

20 Komentar

  1. 1

    Heboh tulisan Doug !! Anjeun tiasa nyimpulkeun sakedik debat PC-Mac sareng iPhone sareng hiji pos anu pondok sareng ngahibur. Saé!

  2. 3
  3. 5
    • 6

      Leres pisan, Gavin. Kuring henteu ngalakukeun politik sareng ieu tapi éta ngingetkeun kuring ngeunaan pamaréntahan ... salami Republik sareng Demokrat gaduh sadayana anu silih benci, henteu saurang ogé nyatet kumaha aranjeunna nyiksa sareng ngeusian kantongna sorangan.

  4. 7

    Doug,

    Abdi resep banyolan ieu! Tangtosna, Apple anu seuri. Samentawis waktos, Dell gaduh CEO na deui anu ngatur. Meureun anjeunna bakal nyéwa deui Kang Dude pikeun iklanna pikeun merangan si Mac!

  5. 8

    Abdi resep éta Mac mangrupikeun cocooan pikeun kuring. Kuring ngédit pidéo dina PC kuring sareng lumayan saé. Sanaos kuring nyetél nyaéta apél éta tiasa dianggo saé dina PC kuring. Leumpang dina mésér Pangsaéna sareng aranjeunna gaduh rébuan judul parangkat lunak kanggo PC sareng ngan sababaraha pikeun MAC. Hapunten Macs henteu ngonci nyaéta BS Kuring parantos ningali aranjeunna ngalakukeun éta.

  6. 9

    Abdi resep éntri ieu 😆 Éta silih ayeuna 😛 Tapi saleresna Mac ogé angkat ka layar biru-pati ogé, ngan éta kajadian kirang tina Windows, Windows XP parantos janten perusahaan anu saé sareng kuring. Sanaos kuring ngan ukur pangguna Mac anu anyar, tapi kuring pikir upami kuring gaduh kasempetan kanggo milih komputer salajengna, éta bakal janten masalah anu sesah ...

  7. 10

    Saur anu saé ngeunaan iklan Mac nyaéta aranjeunna gampang dijantenkeun. Kuring yakin Apple sadar yén aranjeunna iklan anyar sanés anu pang hébatna, tapi parodi ieu - saé atanapi goréng - ngan ukur bakal narik perhatian ka kémpél Apple.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.