Hé DAN: Kumaha Sora CRM Bisa Ngaronjatkeun Hubungan Penjualan anjeun sareng Ngajaga Anjeun Waras

Hei Dan: Sora kana Transkripsi CRM

Aya ngan loba teuing rapat pikeun pak kana dinten anjeun sarta teu cukup waktu pikeun ngarekam eta titik touch berharga. Malahan tim pra-pandémik, penjualan sareng pamasaran biasana ngagaduhan langkung ti 9 rapat éksternal sadinten sareng ayeuna kalayan ranjang kerja jauh sareng hibrida pikeun jangka panjang, volume rapat virtual naék. Nyimpen hiji catetan akurat rapat ieu pikeun mastikeun yén hubungan anu dipupuk jeung data kontak berharga teu leungit geus jadi tugas daunting jeung waktu consuming, jeung nu mana sora pikeun solusi CRM bisa meuli Anjeun waktu, ngarojong generasi kalungguhan jeung conserve énergi Anjeun.

Hei DAN Sora ka Asisten CRM

Sora ka asisten CRM Hejo DAN transcribes rapat jeung deposit detil kontak jeung pasamoan take-aways seamlessly kana database CRM. Paporit Fortune 500, asisten sora ieu tiasa dianggo sareng CRM naon waé, kalebet Salesforce, MS Dinamika, sarta Hubspot. Ieu ngaronjatkeun nyoko CRM, ngaronjatkeun kualitas data ku leuwih 200%, sarta delivers rata-rata 4-6 jam per minggu waktu jual tambahan. Kalayan tujuan pikeun ningkatkeun wawasan klien sareng ngaleungitkeun beban administrasi, éta ngagaduhan fungsionalitas aplikasi sareng protokol kaamanan anu ketat pikeun langsung nyandak catetan rapat, kartu bisnis, ngatur tindak lanjut sareng ngatur biaya.

Kumaha Bisa Sora kana Akurasi CRM di Hey DAN Ngarojong Generasi Lead?

Mastikeun yén tindak lanjut dilakukeun ka jalma anu leres dina waktos anu pas sareng tim penjualan angkatan sareng intelijen latar anu leres, mangrupikeun komponén penting tina strategi penjualan anu suksés. Hejo DANPanalitian nunjukkeun yén upami wakil penjualan ngantosan ngan sadinten sateuacan ngalebetkeun catetan rapat kana sistem CRM, dugi ka 40% tina detil papacangan éta leungit. Pikeun nguatkeun tim penjualan pikeun ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun pangsaéna, ngawangun sareng nguatkeun hubungan anu saling mangpaat, éntri data CRM anu akurat sareng pas waktosna penting. Parangkat lunak Voice to CRM nawiskeun solusi anu instan sareng tepat. 

Sapanjang dasawarsa katukang, nyumponan jasa transkripsi pikeun pangkalan data CRM parantos ngajauhan tina operasi sumber daya manusa anu lengkep ka arah asisten robot. Narikna, sanajan kawilang anyar pikeun kaulinan, bot ieu ogé sanggup ongkos akurasi impressive. 

Kami parantos ningali akurasi sora kana CRM ningkat sacara signifikan dina sababaraha taun ka pengker, kalayan tingkat kasalahan turun tina 19% dina taun 2019 dugi ka 12% dina taun 2021. Solusi Voice to CRM terus ningkatkeun algoritmana sareng tim redaksi kami nyayogikeun cek tambahan pikeun mastikeun yén kasalahan transkripsi kaluaran diminimalkeun sakitar 1% - kombinasi anu kuat ieu naha perusahaan Fortune 500 percanten ka kami. Nikah téknologi sareng jalma mangrupikeun kasaimbangan anu sampurna antara éfisién sareng leres.

Kate Zeid, SVP Pertumbuhan & Operasi di Hey Dan

Sadaya waktos nyimpen sareng newak data anu akurat tiasa dianggo pikeun ngagambar gambaran anu langkung jelas ngeunaan prospek sareng ngalengkepan tim penjualan pikeun nyandak pendekatan anu langkung holistik pikeun nutup deal. Data anu kuat tiasa nyababkeun sambungan anu magis, sapertos ngidentipikasi inpormasi asimétri antara anu hoyong diajarkeun ku nasabah sareng naon anu terang tim penjualan ngeunaan produk. Éta tiasa ngaktipkeun tim pikeun ngukur kumaha haneut kalungguhan sareng ngiringan deui dina waktos anu pas sareng ku cara anu pangsaéna. Analisis data dina skala ogé tiasa nyababkeun tren kabutuhan palanggan sareng ngawartosan babak salajengna ngeunaan pangembangan produk atanapi jasa.

Ngawangun Tim Penjualan Continuity

Attrition tim penjualan tiasa janten tantangan, dina seueur industri, jabatan karyawan penjualan tiasa kirang ti 2 taun. Di sagigireun ngatur lieur tina recruiting gaganti pikeun pamaen kuat, nyaeta heartache of berpotensi kaleungitan hubungan customer nu aranjeunna geus diwangun-up kana waktu jeung biaya poténsi forfeiting bisnis maranéhanana. 

Memorializing data pasamoan akurat tur di-jero mangrupakeun konci pikeun perencanaan suksesi. Ku mastikeun yén detil rapat palanggan, tina nomer deal poténsial sapuk pikeun Zoom pikeun ngingetkeun pikeun ngucapkeun salamet ka pangadeg dina ulang taun bisnis, disetél langsung sareng jelas dina database CRM anjeun parantos suksés ngamankeun masa depan hubungan éta.

At Hejo DAN sora urang ka software CRM geus ditranskripsi leuwih 1 juta rapat, ngagambarkeun leuwih ti 620,000 menit audio. Nyadiakeun memori institusional ku delivering data pinter duanana Fortune 500 tim jualan na outfits wirausaha leutik, ensures continuity hubungan sarta pamustunganana drive jualan.

Kate Zeid, SVP Pertumbuhan & Operasi di Hey Dan

Reassuringly CRM cocog software, Hejo DAN, tiasa ngirangan waktos nginget-nginget detil ngeunaan seueur rapat anu lumangsung salami dinten anu sibuk. Éta ogé nyorong yén sora ngembang kana téknologi CRM ieu terus-terusan ningkat dina catetan lagu akurasi anu pikaresepeun, sabab algoritma terus nutup celah antara pangeling-eling manusa sareng kamampuan bot.

Buku Anjeun Hei DAN Demo Dinten

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.