Nyumputkeun Unsubscribe Anjeun Sanés Stratégi ingetan

tombol batal

Kami ngaevaluasi seueur jasa sahingga urang tiasa nyerat ngeunaan éta dina blog atanapi ngamangpaatkeun éta pikeun klien kami. Hiji téknik anu urang mimitian tingali langkung seueur nyaéta jasa anu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngamimitian akun, tapi aranjeunna henteu ngagaduhan cara ngabolaykeunana. Ku teu sangka ieu mangrupikeun pangawasan ... sareng éta langsung mareuman kuring ka perusahaan.

tombol batalAbdi nyéépkeun sakitar 15 menit énjing-énjing ayeuna ngan ukur ngalakukeun éta. Jasa monitoring média sosial ditawarkeun a trial bebas janten kuring daptar. Saatos sakitar 2 minggu, kuring mimiti ngagaduhan email anu ngingetkeun kuring yén sidang kuring ampir réngsé. Saatos 30 dinten, kuring mimiti nampi email unggal dinten anu ngawartosan istilah kuring parantos kadaluwarsa sareng ngagaduhan tautan ka mana kuring tiasa ningkatkeun kana rekening anu mayar.

Surélék urang tautan langganan mawa kuring ka halaman login akun. Grrr… kedah login pikeun langganan langganan hég piaraan anu sanésna mah. Kusabab kuring masih log in, kuring panginten bakal ngabolaykeun rekening éta. Kuring angkat ka halaman pilihan akun sareng hiji-hijina pilihan mangrupikeun pilihan pamutahiran anu béda - teu aya pilihan anu ngabolaykeun. Bahkan dina cetak anu saé.

Tangtosna, teu aya ogé cara pikeun nyungkeun dukungan. Ngan ukur FAQ. Tinjauan gancang tina FAQ sareng henteu aya inpormasi pikeun ngabolaykeun akun. Hatur nuhun, pamilarian internal tina FAQ nawiskeun solusi. Tautan batal dikuburkeun dina tab anu teu jelas dina profil pangguna.

Ieu ngingetkeun kuring ngeunaan industri koran ... dimana anjeun sering tiasa daptar online, tapi anjeun kedah nyauran sareng ngantosan dugi ka nyarios ka perwakilan layanan palanggan pikeun ngabatalkeun langganan anjeun. Sareng… tibatan ngabatalkeunana, aranjeunna nyobian nawiskeun anjeun pilihan langganan sareng hadiah. Kuring parantos telepon sareng jalma-jalma ieu dimana kuring kantos kesel yén kuring ngan ukur ngulang "batalkeun akun abdi" berulang kali dugi ka aranjeunna nurut.

Baraya, upami ieu milik anjeun strategi ingetan, anjeun ngagaduhan padamelan anu kedah dilakukeun. Sareng, anjeun masking masalah sareng produk atanapi jasa anjeun ku nyamarkeun ingetan konsumén saleresna anjeun. Eureun deui! Ngabolaykeun produk atanapi jasa kedah saderhana sapertos ngadaptarkeun hiji.

One comment

  1. 1

    Ieu bug kuring jadi loba lamun kuring ningali éta. Sakali kuring nampi email sareng tautan unsubscribe anu goréng, kuring nyirian éta salaku spam sareng upami éta henteu ngabantosan, jieun aturan pikeun ngahapus aranjeunna dina tempatna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.