Tina Personalisasi dugi ka Kecerdasan Émosi anu Harti-Luhur

fokus optimove

Jalma anu jangkung kecerdasan emosi (EQ) resep pisan, nunjukkeun performa anu kuat sareng umumna langkung suksés. Aranjeunna tegas sareng ngagaduhan katerampilan sosial anu saé: aranjeunna nunjukkeun kasadaran kana parasaan batur sareng nunjukkeun kasadaran ieu dina kecap sareng tindakanana. Aranjeunna tiasa mendakan tempat umum sareng seueur jalma sareng ngasuh hubungan anu ngalangkungan ngan ukur keramahan sareng kamampuan pikeun akur.

Aranjeunna ngahontalna ku perhatoskeun sareng analisa nuansa halus: gerakan, intonasi sora, pilihan kecap, ekspresi raray - nyatakeun sareng tersirat kode anu transire antara jalma - sareng ngarobih kalakuanana sasuai. Déwan juri masih kaluar dina metode kuantifikasi kuantitas EQ, tapi urang henteu kedah pisan uji: urang mikawanoh jalma anu gaduh EQ tinggi salaku pendengar anu saé, anu ngabina di urang perasaan yén urang dipikaharti, sareng anu ngaréaksikeun ka urang lancar.

Dina panilitian EQ na, psikolog Daniel Kahneman tina kamashuran Hadiah Nobel kapendak yén jalma langkung resep bisnis sareng jalma anu aranjeunna resep sareng percanten daripada jalma anu aranjeunna henteu dikenal, sanaos jalma éta nawiskeun produk anu langkung saé dina harga anu langkung handap.

Bayangkeun upami mérek tiasa ngalakukeun éta!

Rahayat Tukangeun Data

Tujuan pamasaran nyaéta pikeun terang sareng ngartos pelanggan kalayan saé yén produk atanapi jasa cocog sareng anjeunna sareng ngajual nyalira. Guru manajemén Peter Drucker (deui 1974!)

Prinsip utama pamasaran nyaéta yén terang konsumén langkung saé ngabantosan anjeun pikeun nawiskeun produk sareng jasa anu aranjeunna leres-leres hoyongkeun. Ngartos kontéks palanggan parantos janten bagian tina éta, tapi nembé ayeuna jumlah inpormasi kontekstual anu sayogi pikeun pemasar parantos langit-naék.

Personalisasi mangrupikeun léngkah munggaran - urang terang yén kusabab email otomatis ayeuna nganggo nami nami urang langkung sering tibatan kolot urang sorangan. Kamampuh nyauran konsumén ku namina sareng nembongkeun papakéan anu cocog sareng cuaca, salaku conto, mangrupikeun awal anu saé pikeun hubungan.

Tapi upami anjeun tiasa ningali gambar sadaya palanggan anjeun dina layar TV, personalisasi bakal ngintunkeun gambar anu atos handap, handapna handap pikeun salapan atanapi dua belas piksel. Anjeun bakal sasaran piksel héjo béda tibatan anu konéng, tapi éta perkawis jumlah diferensiasi anu tiasa anjeun dumasarkeun katerlibatan pelanggan anjeun.

Upami anjeun masih ningali palanggan anjeun ngalangkungan paradigma anu piksel éta, anjeun bakal leungit dina gelombang salajengna dina révolusi pelanggan, nguatkeun mérek pikeun leres-leres peka konsuménna sareng nunjukkeun kapinteran émosional sareng kapribadian dina cara komunikasi.

Konci pikeun ngahontal definisi anu langkung luhur nyaéta dina data. Data palanggan anjeun sami sareng téknologi pikeun sapuan, nada, eusi sareng ungkapan anu katingali ku manusa anu émosional. Kapercayaan, kahoyong, kabutuhan sareng kagorengan konsumén anjeun sadayana aya dina data. Tapi pikeun nyiptakeun komunikasi anu émosional anu émosional sareng konsumén anjeun, anjeun peryogi téknologi anu bakal narjamahkeun data éta kana pola paripolah.

Ngasuh Aset Pangageungna Anjeun

Teknologi pamasaran pelanggan motong-ujung gaduh kamampuan pikeun nganteurkeun gambaran anu langkung granular sareng ditetepkeun pikeun palanggan anjeun. Salaku algoritma sareng data analytics janten langkung canggih, piksel éta dina layar TV anjeun teras-terasan janten langkung alit. Ujug-ujug anjeun perhatos yén piksel biru saleresna henteu biru pisan - éta opat piksel: héjo, kulawu, coklat sareng biru-biru.

Ayeuna anjeun tiasa nargétkeun grup konsumén anu beuki ditetepkeun, masing-masingna aya pesen, eusi atanapi tawaran anu cocog sareng karesepna, tempat dina perjalanan pelanggan, titik sentuh sareng kaayaan pikiran. Sareng nalika téknologi tetep dina ngumpulkeun sareng ngarsipkeun data, gambar palanggan anjeun pamustunganana dipamerkeun dina kamulyaan anu lengkep pisan.

Ieu komunikasi anu émosional anu émosional anu masihan usaha anu suksés antukna persaingan ku meunang haté para nasabah sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngasuh asét pangageungna anu dipibanda - basis pelanggan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.