Pendidikan Tinggi sareng Revolusi Foursquare

foursquare

Paguron luhur nincak média sosial! Aranjeunna aya di Twitter, Facebook sareng mimiti nganggo aplikasi geolocation sapertos Foursquare. Naha ieu bakal jalan? Kaseueuran calon mahasiswa nyandak kaputusan ngeunaan dimana aranjeunna bakal sakola di wisata kampus. Janten ngadamel kesan anu hadé salami wisata munggaran penting. Foursquare ngamungkinkeun paguron luhur ngajajah kampus ku cara anu anyar. Aplikasi na tiasa dianggo ninggali tip pikeun mastikeun yén prospek terang dimana-mana sareng naon anu kedah dilakukeun salami kunjungan. Alesan sanés pikeun paguron luhur nganggo aplikasi geolocation nyaéta:

  • Nunjukkeun tradisi
  • Bagikeun fakta anu henteu dipikaterang
  • Bagikeun inpormasi ngeunaan landmark, gedong, sareng alamat
  • Alamat patarosan sateuacan aranjeunna ditaros (kaamanan, navigasi)
  • Nawiskeun hadiah sareng lencana pikeun nyorong mahasiswa anyar ngajajah kampus
  • Bagikeun tradisi sakola
  • Kéngingkeun mahasiswa dirobih di komunitas di luar kampus
  • Nampi naséhat ti alumni

Mangpaat sanésna pikeun Foursquare di setting universitas nyaéta pikeun alumni "kampus nganjang deui". Foursquare tiasa ngabantosan aranjeunna mendakan naon anu kajantenan saprak aranjeunna lulus. Salaku conto, alum bakal ngariksa sareng ningali gedong énggal. Bentang anu bénten-bénten tiasa janten penting pikeun sababaraha urang ningali deui Universitas…. waktos bakal ngawartosan dina hiji éta. Nambahkeun kana fitur éta mangrupikeun aplikasi anu bakal nyababkeun aranjeunna tujuan gedong anyar sareng sajarah "anyar". Éta ngabantosan para alum tetep nyambung sareng teu karaos kaleungitan.

Harvard mangrupikeun hiji sakola anu ngamanpaatkeun Foursquare. Aranjeunna nawiskeun inpormasi sajarah sareng hal-hal anu pikaresepeun pikeun dilakukeun di kampus, anu sadayana tiasa dipendakan di Foursquare handapeun Harvard halaman. Universitas Harvard gaduh sababaraha halaman dina Foursquare pikeun seueur gedong na.

whrrl.png

Paguron luhur dipikaterang ngagaduhan seueur kajadian. Aplikasi anu béda pikeun ngabagi sadayana acara ieu WhrrlAplikasi ieu ngamungkinkeun pikeun pangguna pikeun nga-check in ogé unggah poto sareng pesen kanggo dibagi ngeunaan kajadian éta. Aplikasi ieu berpotensi ngahijikeun mahasiswa sareng alumni énggal. Aranjeunna dihubungkeun ku pangalaman anu dibagikeun sareng tiasa ningali sacara real waktos naon anu lumangsung dina acara di kampus. Numutkeun kana Mashable, dina Méi 2010, Universitas Ed Edwards nganggo Whrrl pikeun miéling upacara wisuda na.

Insentif anu sanés pikeun paguron luhur mimitian nganggo aplikasi geolokal nyaéta jumlah data anu tiasa dikumpulkeun. Data tiasa nunjukkeun naon kajadian anu paling sering diiluan, demografi, budaya kuliah sareng tiasa nyandak kaputusan anu didasarkeun dumasar kana naon anu diréspon ku siswa. Lembaga pendidikan tinggi anu nganut aplikasi geoloaction bakal payun game sareng tiasa hubungan sareng muridna ku cara anu berharga.

2 Komentar

  1. 1

    Kyle, hatur nuhun kanggo postingan anu saé ieu. Abdi ahli komunikasi di paguron seni liberal leutik di Moorhead, Minnesota (http://foursquare.com/concordia_mn). Urang henteu gaduh seueur murid anu ngagunakeunana tapi milari sababaraha cara pikeun ngagedekeun basis pangguna sareng mudah-mudahan ngajantenkeun rekrutmen urang.

    Héran upami anjeun pikir langkung penting pikeun ngagaduhan spesial atanapi tip di kampus? Kami parantos ngerjakeun nambihan tip tapi berjuang dina cara ngahijikeun bagian insentif tina foursquare. Dupi anjeun ngagaduhan saran?

  2. 2

    Hatur nuhun Kyle pikeun ngajajah kamungkinan ngagunakeun média sosial ku Universitas. Paguron Luhur nyaéta dicekel ku révolusi. Éta saluareun sareng saluhureun Téknologi Informasi tapi dumasarkeun kana Pangetahuan, Pangetahuan, Pangetahuan Téhnologi Ngolah sareng Pangetahuan Industri. 

    'Knowmatics - A New Revolution in Higher Education' Journal of the World Universities Forum 4,1,2011: 1-11 ngabahas sababaraha masalah ieu sacara jero salain tiori Teori Konsumsi-Produksi, Knowmatics sareng Industri Pangetahuan. Masalah anu aya hubunganana diurus http://www.slideshare.net/drrajumathew

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.