Kunaon Pakakas Kolaborasi Kreatif Mangrupikeun Kabutuhan Kanggo Tim Anjeun Pikeun makmur

survey kolaborasi kreatif

Hightail parantos ngaluarkeun hasil anu kahijina Kaayaan Survey Kolaborasi Kreatif. Survei difokuskeun kumaha pamasaran sareng tim kreatif kolaborasi pikeun nganteurkeun pagunungan eusi aslina anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun kampanye, nganteurkeun hasil bisnis sareng ningkatkeun penjualan sareng pendapatan.

Kurangna Sumber Daya sareng Ningkatkeun Paménta anu Nganyenyeri Kreatif

Kalayan kaluaran eusi anu bertumbuh di unggal unggal industri, kabutuhan eusi unik, narik ati, inpormasi, sareng kualitas luhur anu mutlak ayeuna. Algoritme milarian peryogi, jaringan sosial mekar di dinya, sareng bisnis nguntungkeun tina éta. Nanging, nalika paménta naék, kréatip nuju ditumpes.

Langkung ti 1,000 pamasaran sareng ahli kréatip ngaréspon, nyayogikeun input yén prosés kolaborasi kréatipna teuing setrés, boros teuing sareng, ngébréhkeun kualitas kontén kreatifna. Prosés anu teu épéktip, rusak pikeun kolaborasi kréatip nyaéta setrés, ngarusak moral tim sareng kualitas négatip mangaruhan kaluaran kréatip.

Eusi kualitas luhur asli ngabangkitkeun pertumbuhan. Tim pamasaran ditantang pikeun minuhan paningkatan paménta sareng ngahasilkeun langkung seueur kontén aslina anu dipersonalisasi, relevan, minuhan tungtunan mérek sareng kualitas anu paling luhur, sareng paling kedah ngalakukeunana ku sumber anu sami. Masalah ieu tambuh langkung mendesak sareng tim anu pangsaéna milari cara inovatif pikeun kolaborasi - ti mimiti konsepsi dugi ka réngsé - dina raraga minuhan paménta anu ngembang ieu. CEO Hightail, Ranjith Kumaran

87% kréatip satuju yén penting pikeun organisasi pikeun ngajaga kualitas kontén bari gampang skala sumberdaya anu aya pikeun minuhan paménta eusi.

  • 77% tina kréatip satuju yén prosés kréatip sareng prosés persetujuan nyaéta setrés
  • 53% tina kréatip nyatakeun yén paningkatan setrés mangrupikeun langkung seueur jalma anu kalibet sareng paninjauan kontén sareng persetujuan
  • 54% kréatip satuju kana tim pamasaranna dileungitkeun, kusabab setrés
  • 55% kréatip hariwang ngeunaan nohonan paménta anu ningkat pikeun langkung seueur kontén anu saé kualitasna
  • Langkung ti 50% kréativ nyarios sadayana bagian tina prosés pangwangunan kréatipna masalah

Sanés "ngan" masalah pamasaran, éta menyakiti sadayana bisnis

A prosés rusak ngarugikeun artos nyata, sareng reureuh dihijikeun kana pertumbuhan pendapatan anu laun:

  • 62% yakin waktos sareng artos nuju dibuang nalika menerkeun salah paham sareng salah komunikasi anu datangna tina prosés anu rusak.
  • 48% nyarios yén milikna pertumbuhan pendapatan parantos dinyenyeri sabab aranjeunna henteu tiasa nganteurkeun eusi kualitas dina waktos anu cekap;
  • 58% nyarios nambahan penjualan sareng pendapatan mangrupikeun kauntungan bisnis pangageungna pikeun ngungkulan tantangan dina prosés kolaborasi kréatip
  • 63% nyarios aranjeunna henteu tiasa nyobian béda kréatip sakumaha anu aranjeunna pikahoyong, ngawatesan pangaruh Investasi média na

Tim Milarian Cara Anu Hadé Pikeun Kolaborasi

Sanaos tim pamasaran sareng kréatip tiasa ngawadul, 85% nyarios yén gawé babarengan sareng kolaborasi - nalika éta saé - tiasa janten salah sahiji bagian anu paling saé pikeun padamelan aranjeunna. Sedengkeun panilitian ngungkabkeun yén 36% yakin yén teu aya solusi téknologi pikeun ngalereskeun masalah anu disanghareupan ku kolaborasi kreatif, éta henteu leres.

Urang saleresna ngamangpaatkeun Hightail kalayan klien kami nyalira pikeun ngabantosan marios grafik, animasi, podcast, sareng video sareng klien kami. Platform henteu nyayogikeun antar muka anu bersih pikeun ideasi tim, manajemén asét, pisibilitas, tanggapan, sareng persetujuan.

kolaborasi kreatif

One comment

  1. 1

    Artikel hébat Doug!

    Ieu alesan séjén pikeun kreatif peryogi alat kolaborasi - aranjeunna tiasa ningkatkeun produktivitasna ku damel di bumi sahenteuna sababaraha dinten saminggu.

    Tingali, prosés kréatif peryogi sababaraha waktos sepi pikeun janten kreatif. Cubicle Farms parantos ngarusak éta di gaw, sabagéan ageung. Éta langkung sesah lebet kana Zona sareng tetep di dinya cukup lami pikeun kéngingkeun hasil tanpa gangguan konstan.

    Lajeng aya mudik. I dipaké pikeun runtah 3 jam sapoé nyetir mudik ka pakasaban abdi di Silicon Valley. Jam-jam éta henteu nguntungkeun dunungan kuring atanapi kuring - waktosna leungit sareng nambihan setrés.

    Bayangkeun pulih éta 3 jam bahkan 2 dinten saminggu–6 jam langkung produktivitas. Sareng, sigana langkung produktivitas di kantor bumi sepi.

    Tapi, éta ngan ukur tiasa dianggo upami anjeun masih tiasa kolaborasi sareng henteu dipotong.

    Ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu kuring ngaliwat dina ngajelaskeun sistem produktivitas anu kuring anggo pikeun padamelan kuring sorangan. Salaku Solopreneur, kuring parantos ngawangun bisnis online anu nampi 4.5 juta sémah sataun sareng ngahasilkeun panghasilan anu lumayan. Teu aya deui cara kuring tiasa ngalakukeun éta tanpa dorongan produktivitas sapertos kitu.

    Kuring ngajelaskeun sistem kuring dina kursus online gratis anu sayogi di dieu:

    http://bobwarfield.com/work-smarter-get-things-done/

    Utamana difokuskeun kana kabutuhan kreatif, janten kuring ngarepkeun pamiarsa anjeun tiasa nyandak kauntungan.

    Pilari maju ka pos hébat anjeun salajengna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.