Video Hippo: Ningkatkeun Tanggapan Penjualan Sareng Ngajual Video

Hippo Video Penjualan Prospecting

Inbox kuring ngaco, kuring bakal ngaku. Kuring boga aturan jeung polder pinter nu museurkeun kana klien kuring jeung ampir sagalana sejenna ragrag ku wayside kecuali lamun eta ngarebut perhatian kuring. Sababaraha pitches jualan nu nangtung kaluar téh surelek video pribadi nu geus dikirim ka kuring. Ningali batur nyarios ka kuring pribadi, ningali kapribadianna, sareng gancang ngajelaskeun kasempetan pikeun kuring pikaresepeun… sareng kuring yakin yén kuring sering ngabales.

Kaula mah ngan hiji… jualan video nyaéta sarana-pertumbuhan tinggi pikeun tim jualan megatkeun ngaliwatan jeung prospek jeung loba pausahaan nempo leuwih 300% lift dina ongkos respon.

Hippo Video Dursasana Penjualan

Hippo Video nyayogikeun platform saderhana pikeun tim penjualan anjeun pikeun ngawangun kapercayaan, nyayogikeun nilai sareng ngasuh hubungan sareng prospek kalayan bantosan video REAL sareng humanized. Sanaos antarbeungeut pangguna saderhana… terintegrasi langsung kana taskbar anjeun, anu ngabédakeun nyata Video Hippo nyaeta Asép Sunandar Sunarya maranéhanana integrasi pikeun nyukcruk aktivitas jualan anjeun dina ampir unggal email, manajemén hubungan customer (CRM), sareng platform ngaktifkeun penjualan.

Video Hippo ngamungkinkeun tim penjualan anjeun ngarékam pidéo sareng hiji klik, ngahijikeun sareng ngabagi pidéo sacara lancar tanpa gentos platform, teras ngalacak tingkat réspon pikeun ngaoptimalkeun kamajuan sareng nyorong langkung seueur penjualan.

Hippo Video Platform Fitur

  • video Edit - Pasihan pidéo anjeun aliran anu sampurna anu anjeun pikahoyong kalayan pilihan pikeun motong jeda anu kagok, motong objék anu teu dihoyongkeun, ngaburkeun tambahan pikeun nahan fokus, bentang ukuran rasio aspék anjeun, sareng spruce ku nambihan span emojis atanapi callouts.
  • Latar latar maya - Rapikeun latar tukang pidéo anjeun anu dipikahoyong ku téknologi latar virtualna.
  • Video Overlays - Kéngingkeun pesen anjeun sacara efektif ku nambihan téks sareng gambar kana pidéo anjeun.
  • GIF Embeds - Tembongkeun dina koropak panarima anjeun sareng gambar leutik GIF animasi anu diputer nalika aranjeunna muka email anjeun.
  • ekspor - Ékspor pidéo ka YouTube, G Suite, sareng platform sanés langsung tanpa repot. 
  • Telepon-To-Aksi - kalebet tautan pribadi pikeun buku rapat, atanapi tambahkeun tombol Panggilan-Ka-Aksi khusus pikeun ngajadwalkeun demo atanapi nelepon.
  • Kaca Penjualan Pribadi - Pandu ngarah tina hiji pidéo kana perpustakaan pidéo sanés anu tiasa ngabantosan kamajuan panalungtikan sareng perjalanan palanggan.
  • Video Teleprompter – Teu sadaya jelema bisa nyarita eloquently tanpa rencana… Hippo Video ngabogaan diwangun dina teleprompter pikeun mantuan Anjeun leumpang ngaliwatan titik konci Anjeun atawa pitch lengkep.
  • Nyukcruk prospek & Analytics - Perhatikeun kinerja pidéo anjeun, laju nonton rata-rata, total puteran, pangsa, demografi, pamirsa unik, sareng kagiatan anu asalna tina pidéo anjeun.
  • Integrations - Ngahijikeun sareng Gmail, Outlook, Salesforce, Hubspot, Outreach, SalesLoft, LinkedIn Sales Navigator, Pipedrive, ActiveCampaign, Slack, Zoom, Zapier, sareng alat-alat sanés supados kagiatan sareng réspon anjeun didokumentasikeun sareng dilacak.

Salian ti platform, langganan anjeun ka Video Hippo ngawengku asah dunya nyata jeung strategi ti Jeffrey Gitomer.

Coba Pidéo Hippo Gratis

Panyingkepan: Abdi afiliasi pikeun Hippo Video sareng kuring nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.