Waktosna pikeun Ngarobih Perusahaan Anjeun

gambar 7

Nalika perusahaan ngajelaskeun hirarki manajeménna, anjeun biasana kéngingkeun diagram anu saé pisan anu nempatkeun karyawan ku saha aranjeunna lapor. Anu gaduh kakuatan sareng kompensasi sok didaptarkeun di luhur ... dina urutan tina kapentingan .

Hirarki Pagawé

Éta henteu héran. Ieu nempatkeun palanggan dina handapeun hirarki. Éta pagawé anu nungkulan prospek sareng konsumén unggal dinten biasana ilaharna mayar paling handap, teu gaduh pangalaman, teuing damel sareng henteu penting SDM di perusahaan. A promosi mindahkeun wakil layanan palanggan tebih ti nasabah sareng kana peran manajemén dimana aya masalah escalated ka gerentesna. Ieu kedah kajantenan kusabab padamel henteu ngagaduhan kapercayaan, wibawa atanapi kakuatan pikeun ngalakukeun perobihan anu diperyogikeun minuhan ekspektasi konsumén.

Naha anjeun kantos mikir ngeunaan ieu salaku langganan? Anjeun pentingna dipeunteun di handap éta tina pagawé anu panghandapna. Karyawan anu gaduh gaji panghandapna, kalungguhan paling pondok sareng kasempetan minimal promosi atanapi kasempetan. Hade. Teu anéh kunaon konsumén anu berontak!

Sobat Kyle Lacy nembé marios buku Jason Baer, ​​ngayakinkeun sareng Ngarobih:

Dina kecap Jason, média sosial ayeuna aya di payuneun pangalaman nasabah. Pikiran sareng ideu mérek henteu parantos didamel deui di ruang dewan (anu seueur jalma hoyong percanten) tapi didamel di ruang tamu, réstoran, tempat ngumpulna sareng keyboard kami.

Nalika anjeun maca ngeunaan kasuksésan Zappos, Tony Hsieh terus milih layanan palanggan sareng kumaha perwakilan palanggan na diberdayakeun pikeun ngabantosan nasabah. Sanaos aranjeunna aya di handapeun hirarki santunan, Zappos parantos sacara efektif ngabalikeun hirarki kakuatan.

Waktosna sadayana perusahaan miceun pelaporan atipikal sareng struktur kakuatan sareng ngancikna tibalik. Konsumén kedah ditunda di luhur hirarki anjeun, karyawan garis payun anjeun kedah diberdayakeun sareng dipercaya nyandak kaputusan anu pas pikeun nasabah. Gerentes, direksi sareng pamimpin anjeun kedahna dengekeun ka pagawé anu nyanghareup ka palanggan sareng ngembangkeun strategi jangka panjang dumasar kana inputna.

Hirarki Palanggan

Beuki padamelan kuring pikeun perusahaan, kuring beuki sadar yén pamimpin anu pangpentingna nyaéta anu ngagunakeun sumberdaya kalayan épéktip, ngaleungitkeun blokir jalan, nguatan karyawan, sareng leres-leres komitmen pikeun unggal konsumén. Unggal rohangan dewan anu diperjuangkeun ku kuring dikunjungi pinuh ku tukang narkotika anu mewah anu nganggap aranjeunna konci pikeun kasuksesanna nyalira, yén aranjeunna pantes aya dimana aranjeunna, sareng yén aranjeunna langkung terang ti nasabah.

Hiji hasil sampingan éndah tina resesi ieu nyaéta urang ningali jalma-jalma ieu turun siga laleur. Kumaha hirarki Palanggan anjeun dina bisnis anjeun? Naha aranjeunna aya di luhur atanapi handapeun ranté listrik? Pikirkeun deui.

5 Komentar

  1. 1

    Nice pos Doug. Dahareun pikeun dipikiran dina dinten ieu sareng umur CEO anu mayar langkung seueur mikir yén perusahaan mangrupikeun dompétna sorangan. Pelanggan mangrupikeun raja - sanés sabalikna.

  2. 2
  3. 4

    Nalika kuring digawé pikeun salah sahiji operator nirkabel badag, éta salawasna amazed kuring kumaha maranéhna salawasna instituting kawijakan anu maksa jalma jualan / jasa sangkan bisa ngalakukeun KURANG pikeun nasabah. Jeung maranéhna heran naha ingetan téh jadi low. Usaha, henteu paduli "produk" tradisionalna, kedah sadar yén aranjeunna sadayana aya dina industri jasa.

  4. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.