Naon anu Ngajantenkeun Analis anu Hadé?

analis

dina KTT Optimasi Marketing eMetrics, urang ngagaduhan paguneman anu pikaresepeun dina naon anu janten analis data anu hébat. Kalayan kamar anu pinuh ku analis di rohangan, éta mangrupikeun patarosan anu hadé. Sacara umum, tim anu kuring damel sareng sapuk yén aya analis bisnis sareng analis data - sareng ekspektasi pikeun masing-masing rada béda.

Ngartos Wawasan sareng Aksi

Analis bisnis nyayogikeun inpormasi dina format anu ngamungkinkeun kaputusan dilakukeun sareng tujuan bisnis dina émutan. Analis data ngan saukur nyayogikeun data. Duanana kedah sacara kualitatif ngaéksprésikeun data sapertos anu diadaptasi pikeun pemirsa sareng pemirsa tiasa narik kasimpulan ku sakedik kabingungan.

Aya konsensus yén kakuatan pangaruh analis mangrupikeun hal anu ageung. Chris Worland ti Microsoft nempatkeun analis dina 3 ember bijaksana - éta mesen taker, nu pangaruh, jeung mutuskeun kaputusan. Budaya sareng struktur organisasi anjeun bakal nangtoskeun beurat pangaruh analis anjeun.

Andrew Janis ngagolak kana kamampuan analis pikeun misahkeun data anu pikaresepeun sareng anu tiasa ditindaklakeun. Sadayana satuju yén ciri karakter analis data anu suksés nyaéta kamampuan ngabungkus kontéks sareng ngurilingan data sareng ngarobihna ka pemirsa, ngartos bisnis sareng industri, sareng janten master visualisasi.

Teu diragukeun yén perusahaan ageung tiasa hasil atanapi gagal dumasar kana kamampuan sareng pangaruh Analisna. Pikeun perusahaan anu henteu ageung, pagawé anjeun sering nganggo topi anu béda - sadayana ngagaduhan anu nganalisis data sareng nyayogikeun hasilna. Milih analis anu hébat (atanapi pagawé anu nganalisis) penting pikeun kasuksésan atanapi kagagalan perusahaan anjeun. Pilih bijaksana.

2 Komentar

  1. 1

    Analis Bisnis ogé kedah saé dina analisis tren sareng idéntifikasi. A 3 - 6 bulan sirah-ngamimitian tiasa ngadamel atanapi ngarusak produk khususna dina sektor téknologi siklus kahirupan pondok.

  2. 2

    Pos hébat! Kami jalma kreatif mekar dina inpormasi anu dibawa analis hébat kana méja pikeun ngadamel bahan pamasaran langsung terobosan. Urang peryogi langkung seueur analis anu hébat pikeun maju sareng pusat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.