Tren dina Ngarekam Pamasar Eusi

Ngiring pamasaran kontén

Kami parantos berkah di agénsi kami kalayan hubungan anu hébat sareng propésional pamasaran eusi - ti tim éditorial dina perusahaan perusahaan, dugi ka panaliti lepas pantai sareng blogger, pikeun panulis kapamimpinan panginten bébas sareng saha waé anu aya di antawisna. Butuh dasawarsa pikeun ngahijikeun sumber daya anu leres sareng meryogikeun waktos pikeun cocog sareng panulis anu leres kana kasempetan anu pas. Kami parantos mikir ngeunaan nyewa panulis sababaraha kali - tapi mitra kami ngalakukeun pagawéan anu luar biasa sapertos anu urang pernah bakal cocog sareng kaahlian aranjeunna! Sareng panulis kontén hébat anu di paménta ayeuna.

Kapost nembé nyebarkeun infographic ieu, Rute pikeun Ngiringan: Tren Top dina Ngiringan Marketing Eusi, sababaraha stats anu ngabantosan anu nyarios sareng paménta bakat pamasaran eusi anu nyapu industri pamasaran online.

Infographic dipasangkeun sareng whitepaper Kapost anu luar biasa parantos nyerat, Rekrutmen Tim Impian: Buku Panduan Ngiringan Eusi Marketing. Kalebet dina whitepaper mangrupikeun pandangan anu berharga tina ahli pamasaran kontén Ann Handley, Joe Chernov, sarta Jason miller. Unduh salinanna!

top-tren-in-content-marketing-hiring1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.