Sejarah Parobihan Algoritma Google

algoritma parobihan

Nalika jalma nyarios ka kuring yén aranjeunna ngagaduhan batur SEO situs maranéhanana saolah-olah éta mangrupikeun kajadian tunggal, kuring sok naroskeun ka jalma anu damelna. Optimisasi sanés proyek anu ngamimitian sareng lirén. Kompetisi teras-terasan robih, téknologi teras robih, pemirsa teras robih ... sareng Algoritma Google teras-terasan robih. Kami saacanna kantos masang Google Panda robih - tapi infographic ieu langkung lengkep. Tetep di luhur parobihan ieu mangrupikeun usaha anu tetep ... sareng sacara agrésif ngalaksanakeun saran ti Google ngeunaan parobihan algoritma tiasa ngajantenkeun anjeun payun kompetisi sareng ningkatkeun hasil anjeun sacara umum.

Parobihan Algoritma Google 2012 ageung

Infographic ku Google Search Marketing parusahaan, Outrider.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 7

    Kuring ngagaduhan hiji kanggo anjeun, sobat: Naon saur anjeun bédana Panda sareng pinalti anu langkung optimasi? Ayeuna, karaosna sapertos departemén departemen kaleuleuwihan sareng saha waé anu ngarujuk pidéo panganyarna Matt Cutts dina Langkung-Optimisasi tétéla henteu nonton pidéo éta kusabab isian kata kunci sareng téks anu disumputkeun parantos ngajantenkeun anjeun dina kasulitan ti saprak ngenalkeun Google Webmaster - Ragrag 2007 upami kuring émut.

  4. 8

    Google parantos teras-terasan berkembang sareng ngadamel parobihan, tapi jelas 2011 mangrupikeun taun anu ageung. Google hoyong nyayogikeun pangguna na sareng hasil anu pangsaéna. Salaku SEOs, penting pikeun urang pikeun waspada ngeunaan parobahan algoritma ieu sareng ngajaga tab dina situs kami. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.