Sejarah Pesen Téks

sajarah sms

Parantos 19 taun ti saprak éta pisan pesen téks munggaran ieu dikirim? Pesen téks anu munggaran dikirim dina 03 Désémber 1992 ka Richard Jarvis ti Neil Papworth, anu ngirim pesen nganggo komputer pribadi na. Pesen téksna dibaca Wilujeng Natal. Ieu mangrupikeun garis waktos anu didamel ku Tatango pikeun ngabantosan pamiarsa anjeun ngartos kumaha olahtalatah téks parantos mekar dina 19 taun ka pengker. Olahtalatah téks nyalira ayeuna janten industri $ 565 milyar sareng, sajabi ti sora, sarana komunikasi anu paling umum ngalangkungan alat mobile sacara internasional.

Sejarah Gariswanci Olahtalatah Téks

Sumber: Tatango SMS Marketing

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Infographic anu saé, éta leres-leres pikaresepeun pikeun ningali
    kumaha olahtalatah téks dimimitian tur mekar leuwih taun, hatur nuhun.

  3. 3

    Abdi henteu percanten yén urang ngan ukur nga-sms kirang ti 10 taun, tapi urang henteu terang kumaha urang hirup tanpa éta! HA 

    Andrea Vadas, Realtor
    Milarian Indianapolis MLS GRATIS!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.