Sejarah Téknologi Penjualan

téknologi jualan sajarah

Kami nembe dipasang dina Évolusi Salesperson sareng ayeuna urang ningali kumaha téknologi penjualan parantos ngaktipkeun kamajuan dina metodologi penjualan.

Ti Kisi Mesin Infographic, Sejarah Téknologi Penjualan: Profesional penjualan sok ngagaduhan kasempetan pikeun damel sareng alat, téknik sareng prosés anu béda pikeun ngabantosan aranjeunna janten langkung saé, ngajual anu langkung pinter. Kami pikir éta pikaresepeun pikeun ningali téknologi utama anu parantos ngantunkeun tanda penjualan pro - ti salesforce.com ka Marketo ka Eloqua ka Wéb kana média sosial pikeun ngaduga analytics, Data ageung sareng sajabina.

Sejarah Téhnologi Penjualan

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.