Pencét sareng Ngajalankeun Sabtu!

Kuring ngusir putri abdi ka Ibu-Na dinten ayeuna pikeun sabtu minggu Ibu-Putri. Puter-jalan, nyetir sakitar 2 jam. Kuring kira-kira hiji mil ti balik ka imah kuring basa kuring nyaksian treuk lampu-lampu hareupeun kuring ngajeblag kana mobil anu aya dihareupeunana ... teras anjeunna angkat! Kuring duaan kagum sareng leres ambek janten kuring angkat teras nelepon ka 911 dina telepon sélulér kuring. Kami nyetir sakitar 8 mil Kalér sareng anjeunna merhatoskeun kuring nuturkeun anjeunna sareng ditarik ka pom bensin.

Supir sareng lalaki anu aya sareng anjeunna angkat ka jandéla kuring sareng naroskeun naha kuring nuturkeun aranjeunna. Kuring nyarios ... "Euh, enya" ... saurna, "Naha, kuring henteu nabrak anjeun!?"

Abdi henteu percanten !!! Janten kuring nitah anjeunna cicing waé sareng yén kuring aya dina telepon sareng pulisi (kuring kantos masihan arahan pikeun aranjeunna sepanjang waktos). Anjeunna sakedik tikét sareng nyarios "Kuring kaluar ti dieu" sareng asup deui kana treukna. Kuring ningali lalaki éta kalayan memohon, anjeunna terang yén aranjeunna dina masalah. Kuring ngantepkeun anjeunna terang yén kuring aya di tukangeunana :).

Janten aranjeunna balik kana treuk sareng saur aranjeunna nuju balik deui kana kacilakaan éta tapi éta rada telat. Sababaraha mil di jalan polisi pulisi parantos jalan diblokir. Sabenerna kuring tiasa nguping pulisi anu nangtung di jalan ngagolkeun dirina sareng anjeunna tiasa nguping kuring nyarios, "Héy ... éta aranjeunna!"

Hanjakalna, budak leutik anu nyetir Mustang anyar kajebak di tengah-tengah ieu sareng nyetél mobil pulisi pas sateuacan awéwé dieureunkeun (yah, kacilakaan anu kadua!). Kuring narik sareng masihan sadayana inpormasi kuring.

Saatos éta, kuring balik deui ka kacilakaan aslina dimana budak awéwé miskin anu katabrak. Anjeunna leres-leres digugahkeun tapi kulawargana masihan kuring surak anu hadé pikeun nyukcruk supirna.

Abdi teu tiasa nyarios kunaon kuring ngalakukeun éta ... tapi kuring reuwas ngan kuring ngan ukur hiji-hijina. Ieu, hanjakalna, kadua kalina kuring nyaksian kajahatan sareng henteu ningali batur anu maju. Éta leres pisan. Upami Dulur-dulur ngalakukeun hiji hal nalika kajahatan dilakukeun, kuring yakin yén tingkat kajahatan bakal turun sacara signifikan. Kacilakaan ieu mangaruhan jalma réa! Budak awéwé goréng anu katabrak, budak anu nabrak mobil pulisi, nona anu badé dipenjara, sobatna anu nyarios ka kuring anjeunna ngawartoskeun anjeunna lirén ... naon dinten Sabtu pikeun sadayana.

Henteu seueur nyandak langkah nalika aya kajadian sapertos kieu. Aya anu nyarios ka kuring sakali yén butuh jalma anu istiméwa ... Abdi henteu satuju. Abdi resep pisan karma ... upami anjeun katingali jalan anu sanés, kamungkinan aya anu bakal ngawaskeun jauh nalika anjeun anu peryogi bantosan.

2 Komentar

  1. 1

    Nuhun, Sean ... Abdi henteu pahlawan, henteu mogal pamasaran ... tapi éta leres-leres ngajantenkeun kuring ningali batur nganyenyeri batur teras angkat. Syukur sadayana henteu kunanaon, kuring yakin hasilna bakal langkung parah.

  2. 2

    Doug, wawasan pamasaran anu saé, tapi carita pahlawan anjeun narik pisan sareng nyandak kawani. Kuring resep pisan anjeun henteu ditémbak, kuring cicing di Cook County, IL. Janten seueur jalma anu teu paduli deui, kuring reueus terang saha waé anu henteu paduli.
    JD

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.