Hitch jeung Marketing

halangan

Upami anjeun henteu kantos kagungan kasempetan, nonton pilem na ngeunyeud. Pilemna umur dua taun, tapi tetep kiasan pikeun pamasaran. Dina pilem éta, Alex Hitchens (Will Smith), ngadidik budak tanpa kasempetan pikeun mendakan mojang impianana. Naséhat anu dipasihkeun nyaéta pikeun ngirangan ngirangan kalepatan anjeun, merhatoskeun kencan anjeun, sareng ngerjakeun PR.

Adegan anu paling berkesan nyaéta adegan bobogohan gancang-gancang dimana argumen ngudag. Sara (Eva Mendes) leres-leres dihina yén Hitch nyusun kencanna, ngagali pitunjuk ngeunaan warisan kulawarga sareng kulawargana pikeun ngajantenkeun tanggal langkung berkesan. Anjeunna dihina yén anjeunna dimanipulasi, Hitch kagum sabab anjeunna ngan ukur nyobian ngalakukeun hal-hal anu meunangna.

Inti pilemna naha tulus atanapi henteu. Sanés pelatih, parobihan, perencanaan, sareng anu sanés anu ngambek Sarah, éta ideu yén Hitch henteu tulus, henteu milarian hubungan, sareng panginten nembé nempatkeun tempat anu sanés tempat tidur na.

Pamasaran nyaéta ngeunaan ngalakukeun PR anjeun pikeun ngartos palanggan atanapi prospek anjeun, teras ngawangun hubungan kana kaikhlasan sareng kapercayaan. Seueur urang gaduh produk sareng jasa anu hebat, tapi urang henteu tiasa 'narik' jalma pikeun nyobian produk atanapi jasa éta. Upami aranjeunna ngan ukur masihan kasempetan ka kami, kami terang yén kami tiasa ngarobih aranjeunna janten nasabah anu resep ka kami.

Sugan aya sababaraha ironis kanyataanna Internét gaduh seueur jasa kencan jeung jadi seueur konsultan pamasaran. Kaseueuran urang peryogi bantosan sareng Pemasaran kami (sareng kéngingkeun mojang!).

4 Komentar

  1. 1

    Doug, kuring parantos ningali pilem dua kali sareng kuring parantos nerapkeun kana kahirupan pribadi sareng profésional kuring. Éta janten lalaki anu kuring kantos nyarios kuring hoyong sareng padamelan anu saé anu teu tiasa diéléhkeun. Dina sababaraha hal, éta ngan ukur pilem, tapi upami anjeun leres-leres ningali éta, éta langkung sapertos filosofi pikeun kahirupan. Naséhat dianggo pikeun kéngingkeun lalaki / awéwé, naék perusahaan sareng ngajukeun bisnis énggal atanapi bahkan ngan ukur kéngingkeun bumi munggaran anjeun. Pikeun sadaya kaayaan anu anjeun hoyong janten anu pangsaéna, lakukeun PR anjeun sareng leres-leres merhatikeun naon anu lumangsung.

  2. 3

    Abdi satuju. Kuring geus ngawangun dua bata jeung mortir pausahaan on TRUST jeung konsumén kuring. Dina salah sahiji usaha kuring, urang sabenerna geus bisa ngabedakeun diri urang sorangan dina pasaran ku jujur ​​ka konsumén perbaikan komputer urang! Na dinten hanjelu nalika anjeun salah sahiji usaha perbaikan komputer jujur ​​panungtungan sabudeureun!

    • 4

      Kuring éta dina bisnis hardware sakedapan panon sabab kuring ngan saukur teu bisa bersaing. Kuring bisa ngawangun hiji heck tina sistem tapi ieu meunang butt kuring whooped ku emachines anu 1/3rd biaya. Kuring sigana kedah tetep dina bisnis tapi bosen ngajelaskeun yén anjeun mayar kualitas - bahkan sareng komputer anu sadayana aya dina kotak plastik sareng logam.

      Anjeun leres dina hiji hal… aya sakedik pisan usaha perbaikan komputer anu tiasa nahan tekanan persaingan. Éta mangrupikeun wasiat pikeun perusahaan anjeun! Wilujeng.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.