Tanggung Jawab Perusahaan

frustasi

Kuring tiasa ngabagi sababaraha carita horor anu hébat sareng anjeun dina sajarah kuring sareng bank sareng kartu kiridit. Sababaraha hal éta parantos ngaku salah kuring tapi seuseueurna mangrupikeun tindakan pikaseurieun bank. Kuring heran kumaha jalma-jalma ieu bobo peuting… kauntungan ageung, bailout, bonus eksekutif sareng biaya overage konyol bahkan henteu ngaganjel aranjeunna pikeun ningkatkeun sistemna.

Ieu conto anu saé ... kartu kiridit bisnis kuring dipareuman dua kali nalika ngumbara. Sateuacan duanana lalampahan, kuring ngawartosan ka bank yén kuring bakal iinditan sareng pikeun mastikeun yén kuring henteu dicandakeun. Telepon éta runtah waktos - kuring dipareuman dua kali pikeun aktivitas curiga. Dua kali cekap ... sareng sistem online kuno sareng kakurangan dukungan dina akhir minggu sareng wengi tungtungna mah kuring balik ka bank ageung. Urang bakal nelepon aranjeunna JP.

JP ngagaduhan sistem online anu saé pisan. JP ngagaduhan kamampuan kawat asing. JP ngagaduhan aplikasi dimana kuring tiasa nyetél cek ku nyandak poto éta. JP bahkan ngagaduhan kamampuan gajian sareng akun abdi. Sugan aya anu cooles ... JP nunjuk kuring ka bankir pribadi. Naon anu bankir pribadi? Éta jalma anu kuring kedah email sareng nelepon unggal kuring ngalaman masalah. Bankir pribadi kuring teras ngawartosan nomer 1-800 kanggo nyungkeun bantosan. Perbaikan anu hadé dina sistem lami ngan ukur nelepon nomer 1-800 dina mimitina. [Leres, éta sindiran]

BTW: Bankir pribadi kuring mangrupikeun kakasih sareng kuring terang anjeunna nyobian ngabantosan kuring sabisa-bisa. Henteu ngalereskeun masalahna.

Akhir minggu ieu, kuring kedah mesen sababaraha tiket maskapai kanggo Ngiringan konperénsi di San Fransisco dina akhir bulan ieu. Mimiti kuring nganggo Kayak sareng kartu kiridit na gagal. Salajengna kuring nganggo situs Delta.com sareng éta gagal. Kadua kali éta nyarios yén alamat kuring henteu cocog sareng akun abdi. Hiji-hijina masalah sareng éta nyaéta alamat kuring dilebetkeun persis cara anu sami dina duanana situs janten henteu leres-leres aya pacabakan. Daripada ngagantung, kuring nangtung bari ditahan nalika wawakil Delta pribadi nyauran bank kuring pikeun verifikasi alamatna. (Lumayan pikaresepeun pikeun Délta!)

Wakil Délta balik sareng ngawartosan yén bank kuring ngawartosan alamatna kuring anu teu cocog. Ayeuna kuring kesel. Salajengna dina antrian abdi bankir pribadi. Bankir pribadi kuring ngahubungi dukungan teknis sareng aranjeunna nyarankeun yén kuring nyobian alamat kuring nganggo atanapi henteu nganggo Zip4 dina kode pos kuring. Serius.

Situs Delta henteu kéngingkeun perpanjangan Zip4, janten waktos anu leungit antara email sareng telepon bankir pribadi kuring ka tim pendukungna parantos dicuci. Kuring ngantep bankir pribadi kuring terang yén éta masih teu jalan. Opat poé sanggeusna sareng kuring henteu gaduh karcis.

Dina titik ieu anjeun panginten heran naha kuring henteu ngan ukur nyandak salah sahiji kartu anu sanés kuring sareng mayar tikét. Kunaon Kusabab ieu kuduna jalan. Ieu anu mangrupikeun kartu kiridit bisnis… pikeun ngalakukeun hal-hal sapertos booking perjalanan, ngagaleuh peralatan, sareng sajabana I do ngagaduhan cara séjén pikeun mésér tikét sareng kuring yakin seueur jalma anu ngagagalkeun sistem sareng ngalakukeun éta.

Tapi abdi henteu badé.

Urang sadayana sacara jujur ​​nahan teuing seueur jalan dina kahirupan urang. Kami sabar kana kasalahan parangkat lunak, masalah bank, masalah telepon, masalah Internét ... kahirupan urang henteu janten gampang ku sadaya hal ieu, éta janten langkung rumit. Sareng nalika urang nambihan langkung rumit, urang mendakan langkung seueur masalah. Jantung tina sagala masalah ieu mangrupikeun kanyataan yén kami bakal ngarepkeun jalan lengser sareng henteu deui ngayakeun tanggung jawab perusahaan. Langkung gampang pikeun nyandak kartu kiridit sanés tibatan tetep nelepon sareng ngirim email ka bankir pribadi kuring.

Tapi isukan kuring bakal kaleungitan produktivitas deui dina telepon dina sareng di email sareng abdi bankir pribadi. Produktivitasna (hanjakalna) bakal sangsara, sakumaha ogé tim téknologi anu anjeunna damel. Kuring badé pastikeun yén ieu parantos dibereskeun - supados anu sanés henteu kedah ngalangkungan naon anu kuring alami.

Upami urang sadayana nanggungjawaban perusahaan, urang bakal teraskeun ningkatkeun sareng urang sadayana bakal nguntungkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.