Pitunjuk Liburan Libur Email Pamungkas Infographic

Pamungkas Libur Email Marketing Guide Infographic

Ieu usum pikeun pamasaran liburan, sareng urang software verifikasi email sponsor NeverBounce parantos nyiptakeun pituduh pamasaran email libur pamungkas pikeun kasenangan ningali anjeun.

nu Data Federasi Retail Nasional teraskeun nunjukkeun yén pengeluaran badé angkat taun ayeuna, khususna online sareng didorong ku usaha digital. Pamasaran email khususna maénkeun bagian ageung, sareng pangecér kedah tetep luhur ngajaga daptarna beresih sareng seger pikeun ngajagi reputasi sareng pangirimana.

Sababaraha statistik anu matak pikeun usum liburan 2016:

Sacara umum, jumlahna terus ningkat dina rohangan online, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun para pemasar.

Poé Pamasaran Email Anu Top Anu Anjeun Henteu Terlir

Sanaos Jumaah Hideung sareng Cyber ​​Senén parantos sumping sareng lulus, masih seueur pendapatan anu tiasa didamel dina bulan Désémber. Codeless Interactive saleresna ngahiji sacara hébat pitunjuk dinten email anu luhur pikeun usum liburan, anu ngarecah unggal waktos panghasilan kana sakumpulan:

Nopémber / Thanksgiving Chunk

  1. 2 Dinten sateuacan Thanksgiving
  2. Poé Sukur
  3. Dinten Saatos sukur

Cyber ​​Senén Chunk

  1. Cyber ​​Senén
  2. 2 Dinten saatos Cyber ​​Senén
  3. 4 Dinten saatos Cyber ​​Senén

Héjo Senén Chunk

  1. Senén Héjo (Senén ka-2 dina bulan Désémber atanapi Senén kamari sahenteuna 10 dinten sateuacan Natal)
  2. 1 Dinten saatos Senén Héjo
  3. 3 Poé saatos Senén Héjo
  4. 7 Poé saatos Senén Héjo

Naha anjeun ningali dinten anu sanés kalayan tingkat kasuksésan anu luhur pisan dina usum liburan?

Jantenkeun Email Anjeun Langkung Mikat

Ngirim email anjeun dina dinten anu leres mangrupikeun hiji hal; mastikeun yén aranjeunna pikaresepeun nyaéta carita anu sanés.

NeverBounce nyayogikeun sababaraha tips anu saé pikeun "ngajantenkeun surélék anjeun ngagoler sareng ngajual":

  • Pastikeun pangalaman dioptimalkeun pikeun mobile ogé. Jantenkeun pangalaman balanja anu lancar pikeun jinis balanja.
  • Janten émosional usum liburan ieu; tong sieun tarik kana senar haté éta.
  • Email sareng sosial maénkeun saling. Naha olahtalatah konsisten sareng anjeun nganggo pikeun ngamajukeun anu sanés?
  • Pamaké bagéan sacara épéktip! Ieu penting pisan pikeun ningali klik-liwat sareng tingkat kabuka anu langkung luhur.
  • Waktos mangrupakeun sagalana. Sorot istilah pengiriman sareng pilihan éta pikeun palanggan mésér langkung gancang sareng sering.
  • Kalebet sauran anu konsisten pikeun ngalaksanakeun email anjeun. Bejakeun ka pangguna naon anu kudu dilakukeun.
  • Ngukur, nyaring, malikeun. Pamasaran email henteu pantes dilakukeun upami anjeun henteu ngukur hasilna pikeun ningali naon anu tiasa dianggo sareng anu henteu.

Tetep dina Daptar Anu Hadé Palanggan Anjeun

Naon anu urang resep pisan ngeunaan NeverBounce nyaéta verifikasi email aranjeunna, anu kami anggo sacara internal pikeun klien sareng mitra kami. Tip ka # 1 aranjeunna pikeun kampanye email liburan naon dina musim ieu nyaéta ngajaga anjeun daptar tetep bersih! Sareng alesan anu saé.

Tetep dina daptar anu saé palanggan anjeun ku muka akun gratis kalayan NeverBounce sareng nganalisis daptar anjeun. Daptar anu bersih ngajauhkeun spam:

Ngadaptarkeun Akun NeverBounce Gratis

https://neverbounce.com/?tap_a=5284-214487&tap_s=9917-25863a

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.