Strategi Go-To & Tantangan Pikeun Liburan Pamasaran dina Jaman Pasca-Covid

Pamasaran Liburan Global
Waktu maca: 3 menit

Waktos khusus taun caket, waktos urang sadayana ngarepkeun bersantai sareng anu dipikacinta sareng anu paling penting ngalibetkeun balanja liburan. Sanaos henteu sapertos liburan anu biasa, taun ayeuna misah kusabab gangguan nyebar ku COVID-19.

Nalika dunya masih bajoang pikeun nyanghareupan kateupastian ieu sareng ningkat deui kana normalitas, seueur tradisi liburan ogé bakal perhatoskeun parobihan sareng tiasa katingali bénten taun ieu kusabab sisi digital perayaan liburan ieu nganut karakter anyar.

Liburan Utama di Peuntas Dunya

pamasaran libur global
sumber: Pitunjuk Liburan Liburan MoEngage

Tantangan Pamasaran Liburan di 2020

Dina taun 2018, penjualan usum liburan pikeun ritel sareng e-commerce ngaleuwihan éta triliun-dolar tandana pikeun kahiji kalina. Sanaos taun ayeuna penjualanna tiasa janten lambat tapi ngagaduhan strategi sareng saluran anu leres panginten tiasa ngabantosan produk ngalangkungan saluran digital. 

Nalika di Amérika Serikat sareng Éropa - Hideung Jumaah, Cyber ​​Monday, sareng Natal & New Year Sale kasohor pisan; di Asia Tenggara & India - Diwali, 11:11 [Single's Day Sale] (Nopémber), Harbolnas (Désémber), sareng Black Friday ngadominasi konsumén. 

Kalayan parobahan pola konsumsi, karesep pangguna sareng kakuatan pameseran umum konsumén, mérek kedah ngarobih stratégi pamasaran liburna pikeun nyumponan kabutuhan anyar. Ieu sababaraha tantangan kusabab pandemi anu tiasa ngahambat gampangna Pamasaran Liburan:

  • Anu mésér langkung sadar kana nilai: Konsumén khususna millennial parantos ngarobih kabiasaan nyéépkeunana sareng parantos ngalih tina swipers janten hemat. Konsumén bakal langkung sadar nilai sareng kirang impulsif nalika balanja.
  • Masalah pangiriman ranté suplai: Kalayan lockdowns sareng larangan gerakan di panjuru dunya, logistik pikeun industri ritel parantos katara parah. Dina bulan April, penjualan eceran di Amérika Serikat turun ku 16.4% 3 kusabab masalah ranté pasokan. Masalah sapertos kakurangan tenaga kerja, larangan transportasi, sareng penutupan tapel wates parantos nambihan kana kaayaan pangiriman anu berkepanjangan. 
  • Hoream balanja di toko: Jalma-jalma sing ati-ati sareng khusus pisan ngeunaan bade ka toko. Balanja digital sareng online parantos narik saéna. Malah mérek sadar kana tren ieu sareng nawiskeun diskon anu beurat pikeun balanja online anu ngajaga kasalametan konsumén. 

Bouncing Balik Stratégi Liburan

Liburan biasana ngurilingan émosina sareng hubungan manusa. Merek kedah nambihan zing tambahan kana stratégi komunikasi na pikeun ngajantenkeun konsumen hooked kana produkna. Numutkeun ka a diajar ku Lembaga Praktisi anu berbasis di Inggris dina Iklan, kampanye kalayan eusi émosional dilakukeun dua kali ogé anu ngan ukur ngagaduhan eusi rasional (31% vs 16%). Salaku pamasar, anjeun kedah mastikeun kampanye anjeun fokus kana kabagjaan, kebersamaan, sareng perayaan. Ieu sababaraha strategi pikeun merek pikeun diadopsi:

  • Ngaronjat patalina sareng pick-up curbside: Pangiriman tanpa kontak mangrupakeun kuncina; konsumén ngarepkeun merek anu nyandak ukuran kaamanan anu optimal anu antukna ogé ngawangun kapercayaan. Penjemputan samping kurs bakal ageung dina usum liburan ieu pikeun nyegah buru-buru di toko sareng garis tunggu. 
  • Difokuskeun pamasaran mobile - Numutkeun kana Adobe urang 2019 Holiday Recap, 84% tina pertumbuhan e-commerce diperhitungkeun dina usum liburan di Amérika Serikat dilaksanakeun ngalangkungan smartphone. Penargetan anu difokuskeun sareng tawaran dumasar lokasi tiasa ningkatkeun hubunganana pikeun mérek sareng akhirna penjualan. 
  • Komunikasi émpatis: Ieu mangrupakeun no brainer sareng anu pasti kedah dilakukeun. Merek kedah difokuskeun émosi sareng nyingkahan pamasaran langsung sareng janten halus sareng olahtalatah. Aranjeunna kedah resonat solidaritas sareng konsumén dina waktos sesah ieu. 
  • Fokus kana Digitization: Ngadopsi saluran digital mangrupikeun pilihan anu jelas pikeun pangecér. Penjualan ritel online langkung luhur dina bulan Juni dibandingkeun sareng rata-rata pandamén di Pébruari.

digitization

  • Ngahontal langkung seueur pangguna nganggo Notifikasi Push khusus: Rata-rata pangguna nampi langkung ti 65 bewara dina hiji dinten! Merek kedah ngarangna sareng naékna béwara push. Entong ngantep béja anjeun leungit dina baki béja, menonjol kalayan bewara anu beunghar & dipersonalisasi anu sesah dilewatkeun. 

Ngaoptimalkeun strategi pamasaran sélulér ogé sateuacanna sareng nyoko kana pendekatan omnichannel tiasa ngabantosan ngamaksimalkeun papacangan dugi ka nawiskeun diskon sareng harga anu hébat pikeun konsumén. Kustomisasi sareng personalisasi bakal meunang ageung dina usum liburan ieu. Hayu liburan surak dimimitian!

Unduh Pitunjuk Liburan Liburan MoEngage

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.