5 Alat pikeun Ngabantosan Ngepaskeun Pamasaran anjeun Nalika Liburan

e-commerce

Usum balanja Natal mangrupikeun waktos paling penting dina sataun pikeun pangecér sareng pemasar, sareng kampanye pamasaran anjeun kedah nunjukkeun pentingna éta. Ngagaduhan kampanye anu épéktip bakal mastikeun brand anjeun ngagaduhan perhatian anu pantes salami waktos anu paling nguntungkeun dina sataun.

Di dunya ayeuna pendekatan shotgun moal deui motong nalika nyobian ngahontal konsumén Anjeun. Merek kedah ngaropea usaha pamasaranna pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén. Ieu ampir waktos ngamimitian ngawangun kampanye liburan penting éta, janten kami parantos nyusun daptar pakakas online pikeun ngabantosan usaha anjeun pikeun nunjukkeun pamasaran anjeun.

Google Analytics

google-analytics

Teu heran yén Google parantos tiasa nyiptakeun wéb anu pang populerna analytics jas di dunya, sareng Google Analytics. Parangkat lunak ieu nyayogikeun inpormasi sapertos saha anu nganjang ka situs anjeun, kumaha aranjeunna dugi ka dinya, sareng ngeusian anjeun kana tindakanana pas aranjeunna leres-leres dina halaman wéb anjeun. Anggo inpormasi anu énggal ieu pikeun milarian bagéan palanggan anu paling nguntungkeun anjeun sareng ngadamel pesen pamasaran saluyu.

Google Analytics sampurna pikeun usaha ageung sareng alit sabab suite na sayogi dina modél freemium. Dina tingkat luhur parangkat lunak aya kasadiaan SDK pikeun nganalisis kinerja aplikasi sélulér anjeun sareng konsumén.

Salesforce Marketing Awan

salesforce-marketing-awan4

Salesforce Awan Pemasaran mangrupikeun alat anu luar biasa mangpaat pikeun ngirim SMS sareng ngadorong bewara salaku gera mobile, ngatur pamasaran email, ngatur kampanye iklan nganggo data CRM, sareng ngumpulkeun paripolah browsing konsumen.

Ngahijikeun alat ieu nyayogikeun seueur kasempetan pikeun nyiptakeun sora mérek anu saluyu dina sagala usaha pamasaran anjeun. Unggal alat ngamungkinkeun sababaraha cara pikeun ngalacak paripolah konsumén sareng ngamungkinkeun anjeun nargétkeun unggal ruas sacara pribadi. Hiji karugian nyaéta Salesforce hadir sareng harga anu lumayan mahal, anu tiasa henteu tiasa dilakukeun pikeun seueur perusahaan anu langkung alit.

BizSlate

bizslate

Inventori tiasa gaduh pangaruh anu kuat kana kumaha anjeun mutuskeun masarkeun ka konsumén anjeun. Naha anjeun nyobian ngamajukeun barang anu parantos nempel dina rak anjeun sababaraha minggu, atanapi ngiklankeun kintunan anu énggal pikeun anu langkung saé, anjeun peryogi alat pikeun manajemén inventarisasi, dimana dimana BizSlate asalna di.

Solusi pikeun manajemén inventaris sareng order, alokasi inventarisasi, sareng akuntansi, e-commerce sareng integrasi EDI ngajantenkeun parangkat lunak ieu sampurna pikeun usaha alit sareng menengah. Anu pangpentingna, éta ngamungkinkeun anjeun ngalacak naon anu dibeli ku jalma, ngabantosan anjeun ngarahkeun pamasaran anjeun dina usaha ka hareup.

Upami BizSlate henteu pas pikeun bisnis anjeun, aya sababaraha produk manajemén inventaris sanés éta tiasa cocog sareng kabutuhan anjeun.

formstack

formstack

Upami anjeun milarian ngahasilkeun ngawujud pikeun bentuk bisnis online anjeun anu dilebetkeun kana halaman wéb anjeun, média sosial atanapi email tiasa janten pakakas anu hébat. formstack ngabantosan anjeun ngadamel bentuk khusus anu gancang sareng gampang sareng ngamungkinkeun anjeun nganalisis tingkat konvérsina sareng ngukur prestasina. Parangkat lunak ngabantosan anjeun pikeun nguji formulir anjeun sareng mendakan vérsi anu paling suksés tina bentuk tangkepan lead anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa ningali eusi formulir parsial-réngsé anu henteu pernah dikintunkeun.

Sakali anjeun parantos nganggo formulir online pikeun néwak kalungguhan anjeun tiasa nganggo formulir énggal kanggo nyorong jual. Naha henteu nganggo formulir sanés pikeun ngiringan deui konsumén saatos ngagaleuhna sareng formulir umpan balik anu aya hubunganana sareng pameseran aranjeunna?

Email dina Acid

Email dina Acid

Pamasaran email mangrupikeun aspek anu penting tina strategi marketing naon waé, sareng anjeun kedah salawasna paduli kumaha surélék anjeun neuteup ka palanggan anjeun dina koropak-koropak anjeun. Surélék anjeun kedah narik ati bari tetep leres ka mérek anjeun. Anjeun hoyong surélék anjeun katingal saé dina unggal klien email anu aranjeunna tiasa ditingali. Upami ieu sigana rada tantangan, tong hariwang, Email dina Acid sayogi pikeun ngabantosan.

Platform ngamungkinkeun nyiptakeun email HTML dina éditor online, janten anjeun tiasa nilik tampilan email anjeun dina seueur klien, ngaoptimalkeun kode pikeun masing-masing, sareng ngalacak kinerja pesen anjeun nganggo analytics suite. Anggo fitur ieu pikeun kauntungan sareng karajinan email anu dipersonalisasi kalayan sampurna pikeun kalibet konsumén anjeun sareng ningkatkeun minat mésér.

Ayeuna anjeun ngagaduhan pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun rencana pamasaran liburan anjeun, anjeun tiasa tiasa damel nyusun strategi anjeun. Konci pikeun kasuksesan nyaéta ngamimitian mimiti, ngamungkinkeun anjeun pikeun uji coba kampanye anjeun, sareng nyaluyukeun naon waé sateuacan liburan dugi ka dieu. Pribadi pesen pesen anjeun bakal mastikeun mérek anjeun ningali kasuksésan dina musim ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.