Naha Sambungan Émosional Bakal Jadi Konci Dina Kasuksésan Penjualan Musim Liburan Ieu

Paripolah Meuli Émosional Paripolah

Pikeun langkung ti sataun, pangecér parantos ngaraosan dampak pandémik kana penjualan sareng sigana pasar disetél pikeun nyanghareupan usum balanja liburan anu nangtang dina taun 2021. Gangguan manufaktur sareng ranté suplai teras-terasan ngarusak kamampuan pikeun ngajaga inventaris. reliably di stock. Protokol kaamanan terus ngahambat para nasabah pikeun kunjungan ka toko. Sareng kakurangan tenaga kerja nyababkeun toko-toko ngagurilap nalika ngalayanan konsumen anu meuntas transom. Henteu aya ieu warta anu gumbira atanapi terang pikeun prospek penjualan usum liburan.

Sanajan ramalan surem, aya sababaraha perbaikan kana pangalaman balanja ritel. Kaseueuran konsumen parantos ngaraosan fasilitas anu dilahirkeun ku pandémik sapertos pick-up curbside, pamayaran tanpa kontak, sareng pangiriman dinten anu sami. Fitur-fitur ieu tiasa dianggo saé kusabab para nasabah ngaréspon positif kana aranjeunna. Nalika pangecér daék ngalaksanakeun parobihan sareng damel sareng konsumén pikeun ngajantenkeun pangalaman ritel anu teu pasti langkung saé sareng langkung tiasa diurus, sadayana meunang. Dina lingkungan jual ieu, jinis kalenturan éta nunjukkeun yén éta empati konsumen, sanés harga panghandapna, anu pamustunganana tiasa nampi penjualan ritel.

Empati palanggan sanés énggal. Kanyataanna, 80 persén pamakéna nangtukeun kaputusan beuli ritel maranéhanana dina émosi.

Deloitte, Exporing nilai Dursasana-disetir emosi

Kumaha aranjeunna ngarasa ngeunaan produk atawa jasa, kumaha eta keur dibere ka aranjeunna, sarta parasaan maranéhanana ka pangecér maturan eta. Nyambungkeun sareng palanggan sok janten bahan anu penting dina penjualan, tapi salami waktos anu nangtang sapertos kieu, empati sareng ngajalin hubungan émosional anu positip sareng para nasabah tiasa masihan toko anjeun kaunggulan kalapa anu diperyogikeun.

Kami parantos ningali hareup-gen empati asupkeun campuran sareng munculna chatbots online, daptar rekomendasi, sareng asisten balanja virtual. Kecerdasan buatan sareng otomatisasi fungsi layanan palanggan anu diulang-ulang parantos ningkatkeun pangalaman online pasti, tapi ruang lingkup efektivitasna umumna dugi ka masalah anu umum, gampang dialamatkeun. Kamampuhan pikeun ngadorong sareng nutup penjualan ngan ukur marginal. Sigana chatbots hébat dina maca naskah tapi henteu acan gaduh anu otentik persona nu bakal nyieun eta leuwih relatable - dina tingkat emosi, sahenteuna.

Kitu saurna, hiji daérah dimana empati sigana tiasa dianggo saé dagang langsung, Pangalaman balanja dimana pangaweruh produk sareng keramahan mitra penjualan tradisional nyumponan genah balanja online. Perusahaan anu ku kuring diadegkeun, GetBEE, empowers merek nyadiakeun datang situs ecommerce kalawan hirup, sosial, jasa concierge balanja - kalawan ahli brand sabenerna. Sareng, kusabab interaksi manusiawi ieu, urang ningali merek ngalaman rata-rata 25% tingkat konversi penjualan. Éta luar biasa efektif upami dibandingkeun sareng tingkat 1 sareng 2% biasa anu direalisasikeun dina kalolobaan situs e-commerce.

Bari hiji-klik balanja jeung kios timer Checkout nawarkeun genah of automation, pamakéna masih sono nasehat jeung naséhat nu hadir kalawan gaul jualan pangaweruh. Éta sentuhan manusa parantos leungit tina pangalaman balanja online, tapi hatur nuhun kana 5G sareng lebar lebar lebar, ayeuna tiasa ngalaksanakeun konsultasi pidéo langsung dina alat sélulér palanggan sareng ngalangkungan fitur produk.

Ieu on-call, associates jualan online nu ngawangun sambungan emosi jeung shoppers online. Aranjeunna nuju ngarobih prospek janten penjualan sareng nganggo taktik upsell anu kuat. Langkung ti produk atanapi harga, éta mangrupikeun papacangan hiji-hiji anu dipendakan ku seueur palanggan nyaéta nilai-nambahkeun énggal kana pangalaman balanjana. Ieu begs patarosan, lamun saingan anjeun bisa nawarkeun tipe ieu lalampahan jualan emosi, naha maranéhna dipikaresep nyokot kaluar sababaraha konsumén Anjeun usum liburan ieu?

Pangalaman Balanja Dibantuan GetBEE

'Tis usum keur humanize pangalaman balanja keur konsumén Anjeun. Kanyamanan sareng émosi mangrupikeun bagian utama kasuksésan penjualan, ngabayangkeun andalan saméméhna sapertos harga sareng kasatiaan merek. Ironisna, associates ritel sok sieun yén téknologi bakal ngagentosana. Kanyataanana, téknologi parantos ngabantosan ngawangun identitas anyar sareng patut pikeun mitra penjualan, sareng éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha peranna robih nalika dagang langsung tumbuh dina popularitas dina énggal ieu. ékonomi relational.

Buku hiji GetBee Demo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.