Naha Anjeun Rapat Ekspektasi Balanja Konsumén Taun ieu?

tren balanja 2014

Iraha anjeun kedah ngamimitian promosi liburan? Naha anjeun perencanaan kampanye perjanjian online? Naha anjeun ngaoptimalkeun situs anjeun sahingga konsumén online tiasa mendakan ide kado? Naon anu anjeun lakukeun pikeun mikat pembeli anu éta showrooming pikeun ngagaleuh pas didinya langsung? Naha anjeun gaduh inpormasi produk anu cekap sayogi dina situs anjeun? Naha ruang paméran online anjeun disingkronkeun sareng pasok anjeun anu sabenerna? Naha pangalaman mobile sareng tablet online anjeun pikaresepeun?

SDL survey langkung ti 3,000 konsumén di Amérika Serikat, Perancis, Jérman, Walanda, Inggris, sareng Australia. Panilitian ieu katingalina khusus dina usum liburan anu bakal datang sareng kumaha konsumén ayeuna berinteraksi sareng merek, dimana aranjeunna paling aktipitas sareng kumaha pangecér ngagunakeun téknik pamasaran anu énggal pikeun ngalibetkeun aranjeunna.

Ieu sababaraha patarosan penting anu anjeun kedah laksanakeun saatos urang nuju gancang-gancang kana usum balanja liburan 2014! Pencét kana infographic pikeun ngaunduh inpormasi tambihan ngeunaan survey.

2014 Liburan Preferensi Balanja

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.