Tambahkeun Ikon Bumi kana Menu Navigasi WordPress

ménu bumi

Kami resep WordPress sareng damel sareng éta unggal dinten. Menu navigasi anu parantos aktip dina WordPress luar biasa - fitur tarik sareng serelek anu gampang dianggo. Upami téma anjeun henteu ngagaduhan bagian ménu dimana anjeun tiasa ngarobih ménu anjeun, anjeun kedah milari pamekar énggal!

Kalayan tambahan beban Ajax kami, kuring hoyong ngirangan ukuran link bumi dina menu navigasi sareng kantun nempatkeun ikon bumi. Nambahkeun ikon sanés pilihan ngalangkungan WordPress, sanaos kitu, urang kedah nambihan fungsionalitas ngalangkungan file functions.php téma kami. Abdi mendakan sempalan online pikeun nambihan tautan bumi kana ménu… Kuring ngan ukur kedah ngarobihna pikeun ngagunakeun gambar anu sabenerna tibatan tautan téks.

Tambahkeun Ikon Bumi kana WordPress

add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_home_link', 10, 2); function add_home_link ($ item, $ args) {if (is_front_page ()) $ class = 'class = "current_page_item home-icon"'; Sejen $ class = 'class = "home-icon"'; $ homeMenuItem = ' '. $ args-> sateuacanna. " . $ args-> link_ sateuacanna. ' '. $ args-> link_seuri. " . $ args-> saatos. ' '; $ barang = $ homeMenuItem. $ barang; balikkeun $ barang; }

Kodeu ieu nambihan kelas kana gambar ogé ku anjeun tiasa nyaluyukeun lokasina ngalangkungan styleheet anjeun.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.