TEMPOH: Maksimalkeun Bumi Anjeun atanapi Halaman Pendarat sareng 7 Potongan Eusi ieu

Eusi Halaman Bumi sareng Bumi

Dina dasawarsa ka tukang, urang leres-leres ningali pangunjung dina halaman wéb kalakuanana rada béda. Mangtaun-taun ka pengker, urang ngawangun situs anu ngadaptarkeun produk, fitur, sareng inpormasi perusahaan… sadayana dipuseurkeun di sekitar perusahaan mana teu.

Ayeuna, konsumén sareng bisnis sami badarat dina halaman bumi sareng halaman badarat pikeun nalungtik pameseran salajengna. Tapi aranjeunna henteu milari daptar fitur atanapi jasa anjeun, aranjeunna pilari pikeun mastikeun anjeun ngartos maranehna sareng anjeun pasangan anu pas pikeun ngalakukeun bisnis.

Salami dasawarsa ayeuna, kuring ngadorong perusahaan pikeun memasarkan perusahaan kauntungan leuwih fitur maranéhna. Tapi ayeuna, bumi anu saé atanapi halaman badarat saéstuna meryogikeun 7 potongan eusi anu béda pikeun mekar:

  1. masalah - Nangtoskeun masalah anu gaduh prospek anjeun sareng anjeun ngajawab pikeun konsumén (tapi tong nyebut perusahaan anjeun… acan).
  2. bukti - Nyayogikeun statistik pendukung atanapi kutipan pamimpin industri anu masihan kanyamanan yén éta mangrupikeun masalah umum. Anggo panilitian primér, panilitian sékundér, atanapi pihak katilu anu dipercaya.
  3. resolusi - Nyayogikeun inpormasi pikeun jalma, prosés, sareng platform anu ngabantosan masalah. Deui, ieu sanés tempat anjeun nyelang perusahaan anjeun ... éta mangrupikeun kasempetan kanggo nyayogikeun inpormasi yén prakték industri, atanapi metodologi anu anjeun nyebarkeun dikenal sacara luas.
  4. perkenalan - Kenalkeun perusahaan, produk, atanapi jasa anjeun. Ieu ngan ukur pernyataan ringkes pikeun muka panto.
  5. gambaran - Nyayogikeun gambaran umum ngeunaan solusi anjeun, ngulang deui kumaha cara ngalereskeun masalah anu parantos ditetepkeun.
  6. Bédana - Klarifikasi naha klien hoyong mésér ti anjeun. Ieu tiasa janten solusi inovatif anjeun, pangalaman anjeun, atanapi bahkan kasuksésan perusahaan anjeun.
  7. Buktina sosial - Nyayogikeun kasaksian, penghargaan, sertifikasi, atanapi klien anu nyayogikeun bukti yén anjeun ngalakukeun naon anu anjeun nyarios. Ieu ogé tiasa janten kasaksian (kalebet poto atanapi logo).

Hayu urang jelaskeun pikeun sababaraha conto anu béda. Sugan anjeun Salesforce sareng anjeun nargétkeun perusahaan jasa kauangan:

  • Perusahaan jasa kauangan berjuang pikeun ngawangun hubungan dina jaman digital.
  • Nyatana, dina panilitian ti PWC, 46% palanggan henteu nganggo cabang atanapi call center, dugi ti 27% nembé opat taun ka pengker.
  • Perusahaan jasa kauangan kedah ngandelkeun stratégi komunikasi anu canggih, omni-kanal pikeun nyayogikeun nilai sareng ngatur hubungan sareng prospek sareng konsuménna.
  • Salesforce mangrupikeun panyadia Marketing Stack anu ngarah kana industri jasa kauangan.
  • Kalayan integrasi anu lancar antara CRM na, sareng poténsial perjalanan anu maju sareng kecerdasan dina Marketing Cloud, Salesforce ngabantosan perusahaan téknologi finansial sasak pamisah digital.
  • Salesforce diaku ku Gartner, Forrester sareng analis anu sanés salaku platform anu paling populér sareng dianggo sacara umum di industri. Aranjeunna damel sareng organisasi kauangan pangageungna sareng paling canggih sapertos Bank of America, jst, sareng sajabana.

Halaman internal, tangtosna, tiasa kana detil anu langkung jero. Anjeun tiasa (sareng kedah) nambihan kontén ieu ku gambar, grafik, sareng video. Ogé, anjeun kedah nyayogikeun jalan pikeun unggal nganjang ngali langkung jero.

Upami anjeun nyayogikeun 7 potongan eusi ieu dina unggal halaman situs anjeun fokus kana nyetir pangunjung pikeun tindakan, anjeun leres-leres bakal suksés. Pecahan ieu ngabantosan pengunjung dina ngartos kumaha anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna sareng naha anjeun tiasa dipercaya. Éta ngaléngkah aranjeunna ngalangkungan prosés pengambilan keputusan alamiah.

Sareng kalebet kontén anu diperyogikeun pikeun ngawangun kapercayaan sareng nguatkeun otoritas anjeun. Kapercayaan sareng kawenangan sok janten halangan konci pikeun pengunjung anu nyandak tindakan.

Nyarios tindakan ...

Nelepon ka Aksi

Ayeuna anjeun parantos sacara logis milarian pangunjung anjeun ngalangkungan prosésna, hayu aranjeunna terang naon léngkah salajengna. Éta tiasa nambihan kana karanjang upami éta produk, ngajadwalkeun demo upami éta parangkat lunak, unduh eusi tambihan, nonton pidéo, nyarios ka wawakil ngalangkungan obrolan, atanapi formulir pikeun nyungkeun inpormasi tambihan.

Sababaraha pilihan bahkan tiasa janten manpaat, ngamungkinkeun para pangunjung anu hoyong nalungtik pikeun ngagali langkung jero atanapi anu siap nyarios sareng penjualan pikeun nyungkeun bantosan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.