Tambihkeun Tweetwall kana Acara Salajengna Ku Hootfeed

Tembok tweet Hootfeed

Naha anjeun kantos hoyong gaduh Tembok tweet di kantor anjeun atanapi dina hiji acara? Aya sababaraha sababaraha solusi di luar sana, tapi teu aya anu tiasa saderhana dianggo Hootsuite's Hootfeed. The HootFeed is an easy-to-customize tool, which animates the Twitter activity you care about live; encouraging your guests to interact with the event's feed. By displaying visual Tweets on screens around your event, you create a Tembok tweet yén sémah anjeun tiasa kalibet.

Hootfeed nawiskeun tampilan layar pinuh anu timbangan pikeun layar ukuran naon waé, saringan fitnah, sareng khusus pikeun mérek anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.