Hopin: Tempat Maya Pikeun Ngajalankeun Dursasana kana Acara Online Anjeun

Platform Acara Hopin Virtual

Nalika lockdowns nyetir acara virtual, éta ogé ngagancangkeun panarimaan acara online. Ieu penting pikeun perusahaan mikawanoh. Sedengkeun acara di jalma sigana bakal balik salaku saluran penjualan sareng pamasaran anu kritis pikeun perusahaan, éta ogé kamungkinan kajadian maya bakal ditarima sareng janten saluran konci ogé.

Sedengkeun platform rapat virtual has nawiskeun alat anu tiasa diterapkeun pikeun ngagaduhan rapat atanapi webinar, alat-alat éta gagal nyayogikeun platform anu lengkep anu ngalangkungan sadaya fitur tina konperénsi virtual. Sobat dalit abdi Jack Klemeyer ngabagi alat anu perusahaan pelatihna parantos ngamanfaatkeun pikeun ngalih tina konperénsi taunan ka jalma ka anu virtual ... Hopin.

Hopin: Tempat Maya Pikeun Sadaya Acara Anjeun

Hopin mangrupikeun tempat virtual kalayan sababaraha wilayah interaktif anu dioptimalkeun pikeun nyambungkeun sareng ngiringan terlibat. Hadirin tiasa ngalih kaluar sareng kaluar rohangan sapertos acara di jalma terasrasakeun kontén sareng konéksi anu parantos anjeun ciptakeun pikeun aranjeunna.

Konperénsi Acara Virtual Hopin Online Tempat Tempat

Hopin didesain pikeun nyonto pangalaman acara anu langsung di jalma, ngan ukur henteu aya halangan perjalanan, tempat, cuaca, ngumbara kagok, parkir, sareng sajabina. Kalayan Hopin, bisnis, komunitas, sareng organisasi tiasa ngahontal pamirsa globalna, kumpul di hiji tempat, sareng ngajantenkeun acara online anu ageung karaos alit deui.

Fitur Hopin kalebet

  • Jadwal Acara - naon anu lumangsung, iraha, sareng bagéan mana anu kedah dituturkeun.
  • resepsi - halaman wilujeng sumping atanapi rohang pas asupna tina acara anjeun. Di dieu anjeun tiasa gancang terang naon anu lumangsung dina acara ayeuna.
  • Panggung - dugi ka 100,000 anu hadir tiasa ngahadiran presentasi anjeun atanapi intina. Siaran langsung, maénkeun kontén anu tos dirékam, atanapi ngalirkeun via RTMP.
  • sesi - dugi ka 20 hadirin tiasa aya dina hiji layar kalayan ratusan hadirin anu nonton sareng ngobrol dina sési anu teu terbatas anu tiasa ngajalankeun sakaligus. Sampurna pikeun babak, proyék, atanapi diskusi kelompok.
  • Daptar Panyatur - promosikeun saha anu nyarios dina acara éta.
  • jaringan - kamampuan rapat hiji-hiji otomatis pikeun nyandak dua pamirsa, panyatur, atanapi padagang pikeun nelepon video.
  • ngobrol - obrolan acara, obrolan panggung, obrolan sési, obrolan bilik, obrolan rapat, paguneman di panggung, sareng pesen langsung sadayana dilebetkeun. Pesen ti panitia tiasa disepelkeun sareng disorot pikeun gampang idéntifikasi ti hadirin.
  • Ruang Paméran - ngempelkeun sponsor sareng booth vendor mitra dimana acara-acara tiasa leumpang di sabudeureun pikeun nganjang ka stan anu dipikaresep ku aranjeunna, berinteraksi sareng anu ngical, sareng nyandak tindakan. Unggal stan dina acara anjeun tiasa ngandung video langsung, eusi mérek, tautan Twitter, pidéo anu tos dirékam, tawaran khusus, juragan dina kaméra langsung, sareng tombol CTA khusus.
  • Logo sponsor - logo anu tiasa diklik anu nganjang ka halaman wéb sponsor anjeun.
  • Penjualan Tiket - ticketing terintegrasi sareng pamrosésan pamayaran sareng akun sudagar Stripe.
  • URL disingget - pasihkeun hiji-hiji lawang pikeun pangunjung kana bagian mana waé tina hiji acara di Hopin.

Hopin mangrupikeun platform acara sadaya-dina-hiji ngaoptimalkeun pikeun ngahubungkeun panyatur anjeun, sponsor, sareng hadirin. Panitia tiasa ngahontal tujuan anu sami tina acara offline na ku ngarobih acara Hopin pikeun nyocogkeun sareng sarat, naha éta mangrupikeun acara rekrutmen 50 jalma, rapat sadayana-500 jalma, atanapi konferensi taunan 50,000 jalma.

Kéngingkeun Demo Hopin

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.