Tulisan anu rada Tepat dina Stratégi Influencer Marketing pikeun Hotél

Pamasaran Pangaruh Hotel

Yikes… upami anjeun teu acan ningali kaayaan anu anyar antara naékna pangaruh média sosial Elle Darby sareng Paul Stenson, boga Dublin urang White Moose Café sareng Charleville Lodge. Iraha Elle Darby mutuskeun pikeun liburan, anjeunna ngahontal sababaraha hotél anu dipikaresep ku anjeunna tetep kanggo ningali naha aranjeunna tiasa nyayogikeun perdagangan pikeun sababaraha publisitas ngalangkungan pemirsa média sosialna.

Teu aya anu nyungkeun dua sén kuring, tapi kuring hoyong nyayogikeunana. Kuring yakin aya anu nyandak pikeun Ibu Darby sareng Mr. Stenson:

  • Pikeun Mr. Stenson - Cik Darby rada kuciwa kusabab anjeunna henteu dikenal pikeun padamelan anu dilakukeun online pikeun palanggan na. Kuring satuju - jalma henteu sering mendakan nilai dina padamelan sareng anu disayogikeun ku eusi. Atanapi jalma henteu sering mikawanoh panjang waktos sareng usaha anu leres-leres diperyogikeun pikeun ngahontal pangaruh naon waé. Tuan Stenson henteu kedah umum sareng nyerang Ibu Darby.
  • Kanggo Ibu Darby - Kuring kantos kenal sareng silaturahim sareng sababaraha pamilik panginepan. Mangrupikeun padamelan anu teu hatur nuhun dimana anjeun damel 7 dinten saminggu sareng dipiharep nyayogikeun layanan bintang 5 kanggo naon anu kadang-kadang penghasilan 0-bintang. Bayangkeun damel mangtaun-taun pikeun kéngingkeun tempat impian anjeun ngan ukur bakal dipénta deui ku jalma-jalma anu hoyong padagangan kerja keras kanggo pajamanan. Sanaos anjeun sadar yén aranjeunna parantos nganggap enteng nilai anu anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna, kuring yakin anjeun tiasa ngirangan usaha anu dilakukeun pikeun ngawangun otoritas sareng kredibilitasna dina industri anu kompetitif pisan.

Mr. Stenson sigana bakal ngaduakeun kasempetan pikeun tetep dina judul, ngintunkeun Ibu Darby pikeun paparan média pikeun lagu $ 6.5 juta. Oh, sareng anjeunna ogé ngaluncurkeun garis pakean ogé.

Kuring henteu percanten ieu kaayaan dimana kredibilitas pangaruh média sosial diputer atanapi naha éta industri anu dipercaya. Ieu ngan saukur dua pihak anu henteu mikawanoh nilai tawaran séwang-séwangan. Salaku duanana pangirut sareng jalma bisnis, kuring pitch sareng meunang nada pikeun aktipitas sapertos kieu. Réspon kuring sanés unik, tapi tetep ngabantosan reputasi kuring. Yeuh ieu…

Henteu, hatur nuhun.

Leres… éta waé. Henteu aya anu raos, teu aya faktur, teu aya paparan umum, henteu diserang ku prajurit kaadilan sosial ... ngan ukur saderhana, sopan, réspon.

Kitu cenah, kuring ogé henteu muncul dina 114 tulisan di 20 nagara.

Kuring nyandak ieu nyaéta yén Cik Darby sareng Mr. Stenson mungkin masih hoyong kaluar sareng ngarayakeun hiji sareng anu sanésna, aranjeunna duaan ngagaduhan langkung ti nilai aranjeunna dina publisitas pikeun usaha aranjeunna. Kitu cenah, kuring henteu yakin yén salah sahiji pihak ngahasilkeun empati, hormat, atanapi kekaguman anu aranjeunna panginten panginten aranjeunna. Ditilik kaayaan nalika diémutan, sapertos anu kuring lakukeun, sok gampang janten kuring henteu nyempad pihak mana waé ... ngan ukur masihan sababaraha tanggapan pikeun influencer sareng hotél anu panginten dina kaayaan anu sami.

Hotél sareng Influencer Marketing

Statistikna jelas pisan yén pamasaran influencer tiasa lumayan efektif pikeun hotél. Rhythm One mendakan yén pikeun unggal $ 1 anu dibébaskeun dina pamasaran influencer, $ 2.26 dina nilai média anu diraih dikembalikan. Dukung teuing tawaran Ms. Davis, 63% konsumén Éropa mendakan yén opini anu dipasang online sareng rekomendasi mangrupikeun dua format anu paling dipilampah nalika ngeunaan hotél tetep [/ tombol]

Pendekatan pribadi kuring pikeun pamasaran influencer rada benten tibatan paling, tapi ngaheéat kuring tina kaayaan di luhur. Pitch kuring ka parusahaan ieu - hayu atuh nempatkeun kecap kaluar dinya lajeng urang bakal ningali kumaha jalanna. Kalayan hotél, éta sakedik béda nalika cicing anjeun ngaluarkeun biaya ka hotél. Sugan aya perjanjian anu tiasa ditetepkeun dimana Ibu Darby nawiskeun kanggo mayar éta pamondokan - tapi hoyong ngawartosan yén anjeunna ngagaduhan pangaruh di industri aranjeunna. Teras anjeunna tiasa nawiskeun rabat atanapi ngabalikeun duit dumasar kana résponna. Sapertos kitu,

"Komunitas anu kuring ngembangkeun mangtaun-taun lumayan responsif kana apdet kuring sareng seueur diantara aranjeunna pasti pakansi caket pondok anjeun. Upami anjeun resep, kuring resep nyerat ngeunaan pamondokan kuring sareng upami éta ngahasilkeun usaha tambahan pikeun anjeun panginten kami tiasa koordinat harga diskon atanapi gratis di waktos payun. Kahadéan terang yén kuring bakal tetep cicing di Dublin! ”

Henteu sesah pisan, leres? Henteu cilaka, teu aya anu salah ... ngan ukur kontrak payun anu netepkeun harepan sareng nyungkeun réspon. Sareng "Henteu, nuhun." mangrupikeun réspon anu cocog pisan.

Kumaha Hotel Ngukur ROI tina Influencer Marketing?

Infographic ieu ti Éropa ngalakukeun padamelan anu luar biasa pikeun ngabantosan Pemasar Hotel ngartos balikna, prosésna, sareng kumaha ngukur pangaruh pamasaran influencer. Tuan Stenson panginten hoyong ningali! Saatos Ibu Darby ngeposkeun, anjeunna tiasa ngantosan sababaraha minggu sareng ngabandingkeun hasilna sareng usaha pamasaran anu sanésna mayar, ningali pisan:

  • papacangan - jumlah suka, koméntar, sareng balesan ku influencer.
  • Viralitas - sabaraha sering eusina dibagi sareng dipasang deui.
  • pengikut - kamekaran atanapi percepatan jumlah pengikut saatos disebatkeun.
  • Pekerjaan - tingkat padumukan dumasar kana waktu.
  • lalar liwat - pangunjung kana halaman wéb hotél.
  • ngahontal - sabaraha urang total ningali postingan na.

Panyingkepan: Kuring nampi nanaon pikeun ngabagi infographic hébat ieu ti Éropa! Atanapi kuring ogé henteu kantos hubungan sareng Ibu Darby atanapi Mr. Stenson.

Pamasaran Pangaruh Hotel

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.