Parabot Pangembangan Wireframe meunang Interaktif

wireframe

Pikeun taun kamari, kuring nuju berjuang pikeun milari alat wireframe anu saderhana, nambihan pakakas kolaborasi, sareng saleresna ngagaduhan komponén interaktif anu niru kumaha obyék HTML sareng elemen leres-leres jalan. Milarian abdi nembé réngsé ku Hotgloo.

Tina situs na: HotGloo mangrupikeun aplikasi internét anu euyeub anu dirancang pikeun ngawangun wireframes online anu fungsina pikeun halaman wéb atanapi proyek wéb. Ngadamel sareng ngabagi prototipe online pinuh interaktif. Kolaborasi sareng kolega sareng bagikeun kaluaranna sareng klien. HotGloo cocog sampurna pikeun saha waé anu damel dina proyék wéb.

Anu paling kuring resep ngeunaan Hotgloo nyaéta kamampuan nambihan elemen anu fungsina sapertos antar muka tab, akordion, peta sareng grafik. Unggal unsur anu anjeun ragrag dina halaman saleresna interaktif… janten anjeun tiasa nyayogikeun klien anjeun pikeun ngagawekeun, wireframe interaktif tinimbang ngan saukur gambar anu teu aya interaktivitas. Minggu kamari ieu, kuring kedah ngirim wireframes ka agénsi sareng, kalayan Hotgloo, kuring butuh kirang ti 2 jam pikeun perenah hiji situs kalayan sababaraha halaman sareng interaksi.

bewara.pngKlién anjeun bahkan ngagaduhan kasempetan kanggo nyeret catetan kana prototipe sareng mairan atanapi ngantepkeun patarosan sapanjang waktos. Upami kuring ngagaduhan kahoyong Hotgloo, éta bakal naroskeun sub-halaman. Ayeuna, sadaya halaman aya dina hiji daptar dina sidebar. Gaduhan katégori atanapi kamampuan pikeun nambihan halaman handapeun halaman bakal saé pikeun ngatur situs atanapi proyék anu rumit.

Harga mahal pisan, mimitian ti hiji pangguna dina $ 7 per bulan ka vérsi perusahaan sareng pangguna anu teu terbatas pikeun $ 48 per bulan. Upami anjeun murid, anjeun tiasa mayar $ 5 sasasih kanggo lisénsi tim!

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.