Hotjar: Heatmaps, Corong, Rekaman, Analytics sareng Eupan Balik

nguji halaman wéb

Hotjar nyayogikeun saperangkat alat pikeun ngukur, ngarékam, ngawaskeun sareng ngumpulkeun eupan balik ngalangkungan halaman wéb anjeun dina hiji paket anu mampu. Rada béda ti solusi anu sanés, Hotjar nawiskeun rencana sareng rencana anu saderhana saderhana dimana organisasi tiasa ngahasilkeun wawasan ngeunaan hiji jumlah halaman wéb anu teu aya watesna - sareng nyayogikeun ieu pikeun an sajumlah pangguna anu teu aya watesna.

Tés Analitik Hotjar Kalebet

  • Panas - nyayogikeun gambaran visual tina klik pangguna anjeun, keran sareng paripolah ngagulung.

Analisis Heatmap

  • Rekaman Pangunjung - ngarékam tingkah laku pangunjung dina situs anjeun. Ku ningali klik pengunjung anjeun, keran, gerakan mouse anjeun tiasa ngaidentipikasi masalah kagunaan dina fl y.

Rekaman Pangunjung

  • Konversi Funnels - ngaidentipikasi dina halaman mana sareng dina léngkah mana waé pangunjung anu ngantunkeun hubunganana sareng merk anjeun.

Analisis Corong Konversi

  • Bentuk Analytics - Ningkatkeun tingkat parantosan formulir online ku cara mendakan mana bidang mana anu panjang teuing pikeun dipilarian, anu ditingalkeun kosong, sareng kunaon pengunjung anjeun ninggali formulir sareng halaman anjeun.

Analisis Wangun Wéb

  • Pollback eupan balik - Ningkatkeun pangalaman halaman wéb anjeun ku naroskeun ka pengunjung naon anu aranjeunna pikahoyong sareng naon anu ngahalangan aranjeunna tina ngahontal éta. Sasaran patarosan ka pengunjung khusus dimana waé dina wéb sareng situs mobile anjeun.

Platform Polling

  • Ukur - Ngawangun survey responsif anjeun nyalira nganggo éditor anu gampang. Kumpulkeun réspon sacara real-time tina alat mana waé. Sebarkeun survey anjeun nganggo tautan wéb, email atanapi ngundang pangunjung anjeun sateuacan aranjeunna ngantunkeun situs anjeun pikeun nembangkeun bantahan atanapi masalah aranjeunna.

Survei Pamaké

  • Rekrutmen Tés Anggota - Rekrutmen pamilon pikeun panilitian pangguna sareng tés langsung tina situs anjeun. Kumpulkeun inpormasi profil, detil kontak sareng nawiskeun kado pikeun ngagentos bantosan aranjeunna.

aplikasi-tés

Ngadaptarkeun Percobaan Hotjar Gratis

Hotjar nyarankeun prosés 9-léngkah ieu pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng konversi anjeun.

  • Siapkeun a Peta panas dina lalu lintas tinggi sareng halaman badarat bouncing anu luhur.
  • Panggihan 'Drivers' sareng Pollback eupan balik dina halaman badarat patalimarga anu luhur.
  • naliti pangguna / palanggan anu aya ngalangkungan email.
  • Siapkeun a Torowongan pikeun ngaidentipikasi Penghalang pangbadagna situs anjeun.
  • Disetél Pollback eupan balik dina halaman Penghalang.
  • Disetél Panas dina halaman Penghalang.
  • make Puterkeun Pangunjung pikeun muterkeun deui sési tempat Anu Datang kaluar dina halaman Penghalang.
  • Recrek Tés Panganggo pikeun nembongkeun Supir sareng niténan Halangan.
  • Nembongkeun 'Kait' sareng a Eupan Balik Poll dina halaman kasuksésan anjeun.

Analisis Pangunjung Wéb

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.