Anggur asup, Champagne Out: Kumaha AI Ngarobih Corong Penjualan

Rev: Kumaha AI Ngarobah Corong Penjualan

Tingali kaayaan para sales development rep (SDR). Ngora dina karirna sareng sering pondok pangalaman, SDR narékahan pikeun maju dina organisasi penjualan. Hiji tanggung jawab maranéhanana: recruit prospek pikeun ngeusian pipa nu.  

Ngarah moro jeung moro, tapi teu salawasna bisa manggihan tempat moro pangalusna. Aranjeunna nyiptakeun daptar prospek anu aranjeunna pikir hébat sareng ngirimkeunana kana corong penjualan. Tapi seueur prospekna henteu cocog sareng, tibatan, ngeureunkeun corong. Hasil hanjelu tina pilarian grueling ieu kalungguhan hébat? Kira-kira 60% tina waktos, SDR malah teu nyieun kuota maranéhanana.

Lamun skenario di luhur ngajadikeun ngembangkeun pasar strategis disada sakumaha unforgiving salaku Serengeti ka anak singa yatim, meureun kuring indit jauh teuing jeung analogi kuring. Tapi titik nangtung: sanajan SDRs boga "mil munggaran" tina corong jualan, lolobana aranjeunna bajoang sabab boga salah sahiji pakasaban hardest di hiji parusahaan jeung sababaraha parabot pikeun mantuan.

Naha? Alat-alat anu diperyogikeunna teu acan aya dugi ka ayeuna.

Naon anu bakal diperyogikeun pikeun nyalametkeun jarak penjualan sareng pamasaran munggaran? SDRs peryogi téknologi anu tiasa ngaidentipikasi prospek anu katingalina sapertos para nasabah idéalna, gancang ngira-ngira anu cocog sareng prospek éta, sareng diajar kasiapan mésér.

Revolutionize Luhureun Corong 

Aya seueur alat pikeun ngabantosan tim penjualan sareng pamasaran ngatur petunjuk sapanjang corong penjualan. Platform Manajemén Hubungan Palanggan (CRMs) leuwih hadé ti kantos dina nyukcruk poéna corong handap. Pamasaran dumasar akun (ABM) pakakas saperti HubSpot sarta Marketo geus disederhanakeun komunikasi jeung prospek dina pertengahan corong. Luhur nepi corong, platform Dursasana jualan kawas SalesLoft na Outreach mantuan kalibet kalungguhan anyar. 

Tapi, 20-taun langkung saatos Salesforce sumping di tempat éta, téknologi anu aya di luhur corong - daérah sateuacan perusahaan terang saha anu kedah dipertimbangkeun diajak ngobrol (sareng daérah dimana SDR ngalakukeun moro) - tetep stagnan. Taya sahijieun geus tackle mil munggaran, acan.

Ngarengsekeun "Masalah Mil munggaran" dina Penjualan B2B

Untungna, éta rék robah. Kami nuju dina puncak gelombang inovasi software bisnis anu ageung. Gelombang éta nyaéta kecerdasan jieunan (AI). AI nyaéta gelombang badag kaopat inovasi dina arena ieu dina 50 taun ka tukang (sanggeus gelombang mainframe taun 1960-an; revolusi PC taun 1980-an jeung '90-an; jeung gelombang panganyarna tina Parangkat Lunak horizontal salaku Service a (SaaS) anu ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngajalankeun prosés bisnis anu langkung saé, langkung éfisién dina unggal alat-teu aya kaahlian coding anu diperyogikeun).

Salah sahiji seueur kualitas AI anu pangsaéna nyaéta kamampuan pikeun mendakan pola dina volume galaksi inpormasi digital anu kami kumpulkeun, sareng nyayogikeun kami data sareng wawasan anyar tina pola éta. Kami parantos nyandak kauntungan tina AI dina rohangan konsumen-naha dina pamekaran vaksin COVID-19; eusi anu urang tingali tina warta sareng aplikasi sosial dina telepon urang; atanapi kumaha kendaraan urang ngabantosan urang milarian jalur anu pangsaéna, ngahindarkeun lalu lintas sareng, dina kasus Tesla, utusan tugas nyetir anu saleresna ka mobil. 

Salaku padagang sareng pemasar B2B, kami nembé mimiti ngalaman kakuatan AI dina kahirupan profésional urang. Sagampil jalur supir urang kudu tumut kana akun patalimarga, cuaca, ruteu, sarta leuwih, SDR urang butuh peta nu nawarkeun jalur shortest pikeun manggihan prospek hébat salajengna. 

Saluareun Firmographics

Unggal SDR hébat sareng pemasar terang yén pikeun ngahasilkeun konvérsi sareng penjualan, anjeun nargétkeun prospek anu katingalina sapertos konsumén pangsaéna anjeun. Upami palanggan pangsaéna anjeun nyaéta produsén alat industri, anjeun bakal mendakan langkung seueur pabrik alat industri. Dina usaha pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti usaha outbound maranéhanana, tim perusahaan burrow jero kana firmographics-hal kawas industri, ukuran parusahaan, sarta jumlah karyawan.

SDR anu pangsaéna terang yén, upami aranjeunna tiasa ningalikeun sinyal anu langkung jero ngeunaan kumaha perusahaan ngalakukeun bisnis, aranjeunna bakal tiasa mendakan prospek anu langkung dipikaresep asup kana corong penjualan. Tapi sinyal mana, saluareun firmographics, kedah aranjeunna milarian?

Potongan teka-teki anu leungit pikeun SDR nyaéta anu disebut data éksprési - sajumlah ageung data anu ngajelaskeun taktik penjualan perusahaan, strategi, pola nyewa, sareng seueur deui. data Exegraphic sadia dina breadcrumbs sakuliah internét. Sawaktos Anjeun ngahurungkeun AI leupas dina sakabéh breadcrumbs maranéhanana, éta ngaidentipikasi pola metot nu bisa mantuan hiji SDR gancang ngartos kumaha prospek hiji cocog konsumén pangalusna anjeun.

Salaku conto, nyandak John Deere sareng Caterpillar. Duanana mangrupikeun perusahaan mesin sareng alat Fortune 100 ageung anu padamelan ampir 100,000 individu. Nyatana, aranjeunna anu urang sebut "kembar firmographic" sabab industri, ukuran, sareng jumlah kepala ampir sami! Tapi Deere sareng Caterpillar beroperasi béda pisan. Deere mangrupikeun panyokot téknologi pertengahan telat sareng pengadopsi awan rendah kalayan fokus B2C. Caterpillar, sabalikna, ngajual utamana B2B, nyaéta pangadopsi awal téknologi anyar, sareng gaduh adopsi awan anu luhur. Ieu bédana exegraphic nawiskeun cara anyar pikeun ngartos saha anu tiasa janten prospek anu saé sareng saha anu henteu - sareng ku kituna cara anu langkung gancang pikeun SDR mendakan prospek anu pangsaéna.

Ngarengsekeun Masalah Mimiti-Mile

Sagampil Tesla ngagunakeun AI pikeun ngajawab masalah hulu pikeun supir, AI bisa mantuan tim ngembangkeun jualan ngaidentipikasi prospek hébat, revolutionize naon kajadian di luhur corong, sarta ngajawab masalah munggaran-mil anu battles ngembangkeun jualan unggal poe. 

Gantina profil palanggan idéal anu teu nyawaan (ICP), bayangkeun hiji alat anu ngémutan data ékségrapis sareng nganggo AI pikeun ngabongkar pola diantara para palanggan pangsaéna perusahaan. Teras bayangkeun ngagunakeun data éta pikeun nyiptakeun modél matematika anu ngawakilan konsumén pangsaéna anjeun-sebutkeun éta Profil Pelanggan Kecerdasan Buatan (aiCP) - sareng ngamangpaatkeun modél éta pikeun milarian prospek sanés anu katingali sapertos para nasabah anu pangsaéna ieu. A aiCP anu kuat tiasa nyéépkeun inpormasi firmographic sareng téknologi sareng ogé sumber data pribadi. Contona, data ti LinkedIn jeung data hajat bisa bolster hiji aiCP. Salaku modél hirup, aiCP diajar langkungna Waktos. 

Janten nalika urang naroskeun, Saha anu bakal janten palanggan pangsaéna kami salajengna?, urang teu kedah deui ninggalkeun SDRs pikeun fend for sorangan. Kami tungtungna tiasa nawiskeun aranjeunna alat anu diperyogikeun pikeun ngajawab patarosan ieu sareng ngarengsekeun masalah di luhur corong. Kami nuju nyarioskeun ngeunaan alat-alat anu otomatis nganteurkeun prospek seger sareng pangkat aranjeunna supados SDR terang saha anu badé ditargetkeun sareng tim pangembangan penjualan tiasa langkung prioritas usahana. Pamustunganana, AI tiasa dianggo pikeun ngabantosan SDR urang ngadamel kuota-sareng prospek anu leres-leres cocog pikeun jinis prospek anu urang hoyong mendakan-sareng hirup pikeun prospek dinten anu sanés.

blk Platform Pangembangan Penjualan

Platform Pangembangan Penjualan Rev (RDS) ngagancangkeun panemuan prospek ngagunakeun AI.

Kéngingkeun Demo Rev