Kumaha Pamayaran Bluetooth Ngabuka Wates Anyar

Bleu Bluetooth pamayaran

Ampir sadayana sieun ngaunduh aplikasi anu sanés nalika aranjeunna tuang tuangeun di réstoran. 

Nalika Covid-19 nyababkeun kabutuhan pesenan sareng pamayaran tanpa kontak, kacapean aplikasi janten gejala sekundér. Téknologi Bluetooth disetel pikeun nyegerkeun transaksi kauangan ieu ku cara ngijinkeun pamayaran tanpa sentuh dina jarak anu jauh, ngamangpaatkeun aplikasi anu tos aya pikeun ngalakukeunana. Panaliti anyar ngajelaskeun kumaha pandémik sacara signifikan nyepetkeun nyoko kana téknologi pamayaran digital.

4 tina 10 konsumen AS parantos ngalih ka kartu tanpa kontak atanapi dompét sélulér salaku metode pamayaran utami ti saprak Covid-19 pencét.

PaymentsSource sareng Bankir Amérika

Tapi kumaha téknologi Bluetooth ngukur kamajuan dina téknologi pamayaran tanpa kontak sanés sapertos kode QR atanapi komunikasi jarak caket (NFC)? 

Ieu basajan: pemberdayaan konsumen. Gender, panghasilan, sareng komunitas sadayana mangaruhan kumaha kahayang konsumen ngagunakeun téknologi pamayaran mobile. Tapi sakumaha sadayana ngagaduhan aksés ka Bluetooth, éta nawiskeun prospek anu ngajangjikeun pikeun ngabédakeun metode pamayaran sareng gaduh poténsi pikeun ngahontal populasi anu rupa-rupa. Kieu kumaha Bluetooth muka wates énggal pikeun inklusi kauangan. 

Démokratisasi Pangmayaran Tanpa Kontak 

Covid-19 sacara radikal ngarobih sikap konsumen kana pamayaran tanpa kontak salaku kirang kontak fisik di Points of Sale (Pos) jadi kabutuhan. Sareng moal aya anu uih deui - éta kagancangan nyoko tina téknologi pamayaran digital di dieu pikeun tetep. 

Hayu urang nyandak kaayaan kalawan kakurangan microchip nu geus parah mangaruhan suplai. Eta hartina kartu bakal ngaleungit saencan tunai jeung, kahareupna bakal boga dampak ngarugikeun kana aksés masarakat kana rekening bank. Ku alatan éta, aya urgency nyata pikeun ngaronjatkeun prosés pamayaran saméméh ieu kajadian.

Lajeng, sanajan kalawan cryptocurrency, aya hiji dikotomi aneh. Kami gaduh nilai mata uang anu disimpen sacara digital, tapi sadaya séntral crypto sareng dompét ieu masih nyebarkeun sareng ngaluarkeun kartu. Téknologi tukangeun mata uang ieu digital, janten sigana teu kaharti yén teu aya padika pikeun mayar digital. Éta waragad? Kasulitan? Atawa turun ka teu percaya? 

Nalika lembaga keuangan sok ningali cara pikeun nyebarkeun jasa padagang, aranjeunna sigana henteu tiasa nampi terminal. Éta tempat métode alternatif diperlukeun pikeun nganteurkeun pangalaman positif di hareup-tungtung. 

Téknologi Bluetooth anu masihan padagang sareng konsumén aksés, kalenturan, sareng otonomi dina cara aranjeunna milih silih tukeur nilai. Sakur pangalaman tuangeun atanapi ritel tiasa disederhanakeun sabab henteu kedah ngaunduh aplikasi anu béda-béda atanapi malah nyeken kode QR. Ku ngurangan gesekan, pangalaman ieu jadi merenah, inklusif, sarta dina jangkauan pikeun sakabéh. 

Ubiquity Di sakuliah Rupa-rupa Handsets

Nalika niténan pasar munculna sareng komunitas sosial ékonomi handap, éta écés yén aranjeunna sacara sajarahna dijauhkeun tina lembaga keuangan tradisional. Ieu kusabab téknologi NFC, sapertos Apple Pay, henteu dirojong di sadaya alat sareng henteu sadayana tiasa nanggung iPhone. Ieu ngabatesan kamajuan sareng nyayogikeun fitur sareng jasa anu tangtu pikeun tingkat elit kalayan aksés ka éléktronika khusus. 

Malahan kodeu QR anu katingali aya dimana-mana meryogikeun kaméra kualitas luhur sareng henteu sadayana héndsét dilengkepan ku fungsi éta. Kode QR ngan saukur teu nampilkeun solusi scalable: Konsumén masih kudu deukeut jeung kode pikeun hiji urus lumangsung. Ieu tiasa janten salembar kertas atanapi hardware anu janten perantara antara kasir, padagang, sareng konsumen. 

Sabalikna, salami dua dekade terakhir, Bluetooth parantos diaktipkeun dina unggal héndsét, kalebet alat anu kualitasna langkung handap. Sareng sareng éta kasempetan pikeun ngalaksanakeun transaksi kauangan sareng Bluetooth, ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngungkit téknologi anu saacanna teu tiasa dicapai. Ieu sarua jeung pemberdayaan konsumen salaku hardware dihapus sakabehna sarta urus ngan ngalibatkeun POS sudagar sarta customer. 

Bluetooth Nyadiakeun Langkung seueur Kasempetan pikeun Awéwé

Lalaki nganyatakeun leuwih dipikaresep ti awéwé di ngagunakeun dompét mobile pikeun online sareng pameseran di toko tapi sakitar 60% tina kaputusan pamayaran dilakukeun ku awéwé. Di dieu aya pegatna sareng kasempetan anu ageung pikeun awéwé pikeun nangkep kakawasaan téknologi anyar anu muncul. 

Desain téknologi pamayaran sareng UX sering dirarancang ku lalaki sareng, ningali nyiptakeun kabeungharan atanapi cryptocurrency, écés yén awéwé ditinggalkeun. Pangmayaran Bluetooth nawiskeun inklusivitas pikeun awéwé kalayan pangalaman pamariksaan anu langkung gampang, henteu gesekan, sareng langkung merenah. 

Salaku Pangadeg platform téhnologi finansial sangkan pangalaman pamayaran touchless, éta penting pikeun mibanda awéwé dina pikiran pikeun kaputusan UX, utamana dina pasar munculna. Kami ogé ngarasa éta penting pisan pikeun nyewa eksekutif awéwé ku cara ngahubungkeun sareng jaringan dina industri pamayaran sapertos Jaringan Pembayaran Awéwé Éropa*.

Dina dékade kaliwat, perséntase poéna ibukota venture nu indit ka pendiri awéwé ampir dua kali. Sareng sababaraha aplikasi pangsaéna anu sayogi parantos dirarancang ku awéwé atanapi gaduh awéwé dina kalungguhan manajer pamayaran. Pikirkeun Bumble, Eventbrite, sareng PepTalkHer. Kalayan dina pikiran ieu, awéwé ogé kedah janten payuneun révolusi Bluetooth. 

Kamajuan panganyarna sareng Bluetooth tiasa komunikasi tina alat POS padagang, terminal hardware, atanapi parangkat lunak ka aplikasi sacara langsung. Gagasan yén aplikasi perbankan sélulér anu tos aya tiasa dimanfaatkeun pikeun transaksi liwat Bluetooth, dipasangkeun sareng alam Bluetooth dimana-mana, masihan kasempetan pikeun jalma-jalma ti sauntuyan latar sosial ékonomi, gender, sareng padagangan.

Nganjang ka Bleu

* Panyingkepan: Présidén EWPN linggih dina dewan di Bleu.