Kumaha Perusahaan Merek Staf sareng Anggaran pikeun Sosial

kumaha staf mérek sareng anggaran sosial

Firefire sareng Ad Age nembé ngalaksanakeun a naliti naroskeun langkung ti 500 pamasaran perusahaan manajer sareng eksekutif ngeunaan pendekatan ka pamasaran sosial. Aranjeunna diajar naon anu dilakukeun ku merek anu pangsaéna sareng paling suksés pikeun ngalibetkeun pemirsa, ogé naon anu dilakukeun ku jalma anu bajoang sareng sosial.

Média sosial henteu janten pilihan pikeun bisnis, penting pikeun ngajaga sareng ngajagi integritas mérek anjeun online. Ti layanan palanggan dugi ka penjualan, anjeun tiasa mendakan unggal industri online - nalungtik pameseran salajengna sareng nyebarkeun berita anu terakhir. Kebakaran nunjukkeun sorotan ieu:

  • 45% perusahaan anu gaduh pendapatan langkung tina $ 1 milyar gaduh langkung ti 50 padamel anu didaptarkeun pikeun média sosial.
  • Pamasaran, PR, sareng Pangalaman Palanggan mangrupikeun tim top anu ngagaduhan saham sosial, tapi pangaruh sosial dugi ka 10 tim di perusahaan.
  • 68% perusahaan ngarepkeun ningkatkeun pengeluaran sosial dina siklus anggaran salajengna, nunjukkeun yén peran sosial dina campuran pamasaran diaku sareng diutamakeun.

kumaha-perusahaan-merek-meunang-sosial-beres

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.