Kumaha Warna sareng Font Pangaruh Paripolah Konsumén

Kumaha Warna sareng Font Pangaruh Paripolah Konsumén
Waktu maca: <1 menit

Sedengkeun seuseueurna pemasar sacara intuitif ngartos yén font sareng kelir penting pikeun desain anu saé, seueur anu henteu ngagaduhan kakuatan anu saéna, sering ngadasarkeun pendapatna kana klaim hébat tibatan data padet. Janten, naon saur élmu anu dipercaya? Panilitian réaksi munggaran konsumén pikeun produk anyar parantos dipendakan:

  • 62% –90% penilaian awal hiji jalma pikeun produk dumasarkeun kana warna nyalira  Tweet Ieu!
  • Jalma-jalma réaksi positip kana tipografi anu saé sareng gampang dibaca sami sareng nonton pidéo anu pikaseurieun  Tweet Ieu!

Tim di MDG Advertising diayak ngalangkungan panilitian pang anyarna pikeun nembangkeun hal-hal penting anu kedah dipikaharti ku pemasar ngeunaan pangaruh ageung warna sareng tipografi pikeun narik sareng terlibat konsumén.

Pamustunganana, anu diajar tina panilitian tipografi sami sareng anu diajar tina panilitian warna: aya sababaraha tungtunan umum-sapertos ngajantenkeun kabacaan janten prioritas-tapi seueur kameunangan tina pamahaman pemirsa khusus anjeun sareng posisi brand anjeun.

Infographic anyar maranéhna, Perkara Rarancang: Anu Dipikabutuh ku Pamasar ngeunaan Warna sareng Tipografi sacara visual ngajelaskeun:

  • Ngaitkeun warna kana réaksi universal
  • Naon tipografi anu saé diperyogikeun
  • Pentingna jarak
  • Kumaha mérek tiasa nganggo warna pikeun narik émosi ti konsumén

Kumaha Warna sareng Font Pangaruh Paripolah Konsumén

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.