Kumaha Klout Gawé?

skor klout

Perkara nomer nalika ngeunaan pamasaran online. Abdi parantos kritis pikeun Klout tapi kuring masih resep yén perusahaan nyobian ngembangkeun métrik saderhana pikeun netepkeun tempat sareng jalma pangaruh online. Kuring henteu pura-pura ngartos skor Klout teuing, sareng kuring ogé henteu hariwang teuing.

Tapi… ti waktos ka waktos, kuring kedah nga-check in skor Klout kuring (nu Klout aplikasi iPhone hayu anjeun ningalikeun!). Upami anjeun hoyong pisan terang kumaha skor Klout tiasa dianggo, ieu infographic pikeun anjeun!

nyetak klout

Infographic ku OnlineDegrees.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.