Kumaha Hosting Anjeun tiasa mangaruhan SEO Anjeun

Kacepetan Wéb Hosting

Leres, hosting anjeun tiasa gaduh pangaruh kana SEO anjeun. Reuwas? Kitu ogé jalma-jalma nalika diajar yén rencana hostingna tiasa mangaruhan poténsialna pikeun ngahontal SERP anu luhur. Tapi naha? Sareng kumaha?

Ternyata, rencana hosting anjeun mangaruhan tilu daérah utama anu sadayana mangaruhan réngking anjeun: Kaamanan, Lokasi, sareng Kacepetan. Kami bakal masihan anjeun narekahan lengkep henteu ngan ukur kumaha rencana hosting anjeun mangaruhan hal-hal ieu, tapi naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun dipilih hosting anu pangsaéna pikeun pemirsa target anjeun, sareng kumaha carana ngatasi faktor masalah upami anjeun mendakanana.

Kaamanan Rencana Hosting anjeun

Kaamanan mangrupikeun masalah paling dasar anu kedah hariwang nalika anjeun ngajalankeun halaman wéb, naha anjeun ngalaksanakeun kagiatan SEO atanapi henteu! Sareng aturan dasar jempol nyaéta: anu kirang ngamankeun halaman wéb anjeun, beuki gampang hacked. Sareng upami anjeun kajantenan diretas, sigana eusi anjeun tiasa dirobih ku cara kaleungitan sagala réngking anu anjeun anggo.

Janten, nalika kaamanan anu goréng henteu hartosna halaman wéb anjeun bakal ngagaduhan masalah kéngingkeun rangking, éta hartosna résiko anjeun kaleungitan rangking akhirna langkung luhur. Kusabab ieu, hal anu pangheulana anjeun kedah milarian panyadia hosting naon waé nyaéta kaamanan aranjeunna. Naha aranjeunna nawiskeun kaamanan digulung kana harga aranjeunna? Naha aranjeunna ngawas file anjeun? Alternatipna, naha aranjeunna nawiskeun kaamanan anu ningkat pikeun biaya tambahan? Naha aranjeunna bakal ngabantosan anjeun upami halaman wéb anjeun diretas? Timbang saloba variabel anjeun tiasa sateuacan ngonci pikeun paket hosting tinangtu.

Upami rencana hosting anjeun henteu nawiskeun kaamanan tambahan nyalira sareng anjeun parantos kakonci, teraskeun katangtu ka ngamankeun situs web anjeun ngalawan peretas sabisa-bisa. Nambahkeun plugins kaamanan, nyiptakeun kecap konci anu aman, sareng ngamangpaatkeun prakték kaamanan anu biasa tiasa ngabantosan résiko.

Lokasi Server Plan anjeun Hosting

Nalika anjeun mésér hosting, anjeun nuju mésér rohangan fisik dina sérver perusahaan. Sareng halaman wéb anjeun bakal pangkat langkung saé (atanapi langkung parah) pikeun target audién anjeun dumasar kana lokasi server éta. Salaku conto, upami anjeun hoyong udagan milénri Jérman anu resep masak, anjeun bakal ningali hasil anu langkung saé dina hasil pamilarian Jérman upami hosting anjeun ngagaduhan lokasi fisik zona euro (atanapi langkung saé, Jérman).

Aturan jempol ieu umumna leres di tingkat nagara di panjuru dunya. Hanjakalna, kaseueuran perusahaan hosting ngan ngagaduhan pusat data di sababaraha kota khusus. Naha aranjeunna aya di nagara-nagara atanapi zona global lega tina target pamiarsa anjeun? Pangaruhna tiasa kawilang leutik, dina jangka panjang, sareng pastina henteu pati penting atanapi beurat sakumaha judul halaman na leres-leres dikonfigurasi: tapi éta teu ngadamel bédana a.

Upami anjeun hoyong mitigasi pangaruh halaman wéb anu dijalankeun dina daérah anu bénten-bénten tibatan target pamiarsa anjeun, anjeun tiasa nyobian ngungkulan éta ku nambihan inpormasi lokal sareng inpormasi khusus lokasi pikeun halaman wéb anjeun, halaman, sareng anu sanés. téks anu aya hubunganana sareng SEO. Nambahkeun peta google kana halaman wéb anjeun anu nunjukkeun lokasi caket kana target pamiarsa anjeun ogé mangrupakeun ide anu saé!

Laju Panyadia Hosting Anjeun

Laju panyadia hosting anjeun ngahubungkeun pisan kana lokasi: beuki caket server anjeun dina lokasi fisik ka pangguna akhir anu nuju narik halaman wéb anjeun, sacara umum, langkung gancang waktos beban aranjeunna. Tapi éta ngan ukur hiji unsur leutik tina kecepatan hosting anu tiasa mangaruhan posisi anjeun dina milarian google.

Unsur séjén anu mangaruhan kagancangan nyaéta prosésor server, sareng sabaraha bandwidth sareng RAM halaman wéb anjeun dialokasikan. Kusabab kitu, hosting khusus biasana gancang ti dibagi hosting. Perhatoskeun yén langkung seueur pangunjung sareng pangunjung halaman wéb anjeun nampi, langkung seueur rohangan dina sérver anu diperyogikeun: janten tiasa ngalegaan sakumaha dibutuhkeun tibatan dikekang kana sabagean leutik sérver anu dibagikeun henteu paduli sabaraha pangunjung halaman wéb anjeun lalaki anu berharga.

Nu Bottom Line

Upami anjeun masih milarian hosting, merhatoskeun pisan faktor ieu tiasa ngabantosan halaman wéb anjeun gampang dijalankeun dimana SEO prihatin. Milih paket hosting anu leres tiasa minuhan sadaya kaamanan, lokasi, sareng kabutuhan gancang anjeun pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngamimitian dina karugian. Tapi penting pikeun nempatkeun ieu kana sudut pandang: faktor pangageungna anu mangaruhan SEO halaman wéb anjeun bakal teras janten unsur na dina situs.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.