Kumaha kuring dikubur ku Digg (Kasalahan kuring)

almPikeun anjeun anu kantos maca blog kuring, anjeun terang yén kuring ékspérimén… pisan! Sugan teuing! Mimiti minggu ieu Kuring parantos daptar pikeun Submitter Pangguna. Mangrupikeun jasa anu parantos dikenalkeun dina artikel Kabel anu anyar dimana panulis artikel mayar kanggo kéngingkeun Diggs on Digg.com.

Kieu kumaha jalanna ... batur mayar Pamaké Submitter sareng aranjeunna ngabagi artos ka pangguna Digg, anu antukna, ogé ngagali carita na. Sistem ieu leres-leres clunky pikeun nyarios leres. Anjeun nampi URL feed khusus anu nyarioskeun carita naon ka Digg. Anjeun teras ngali carita na. Anjeun teras kedah lebet deui kana Submitter Pangguna pikeun ngalaporkeun yén anjeun bebek carita na. Saatos éta, anjeun ngali parantos 'diverifikasi'. Kuring henteu terang naon waé anu diwangun, tapi éta pasti henteu otomatis.

Kuring anggap operator pikeun Submitter Pangguna kedah ati-ati pisan ngeunaan kumaha jalanna dina bisnis. Upami aranjeunna teras-terasan ngorehan Digg pikeun kontén, kuring yakin Digg bakal gancang ka aranjeunna. Upami anjeun pangguna Submitter pangguna, kuring tiasa ngabuktoskeun yén aranjeunna langkung gancang ka anjeun!

Karir kuring sareng User Submitter sacara resmi parantos ayeuna. Kuring nampi pesen ieu nalika kuring nyobian lebet Digg.com:

Nyalahgunakeun Akun Digg

Sareng naon panghasilan ageung abdi?

Panganggo Submitter

Abdi isin ngaku yén kuring ngasilkeun $ 0.50 anu hébat sateuacan kuring dikuburkeun ku Digg. Sabenerna, kuring henteu ngahasilkeun nanaon sabab sigana mah teu aya artos pikeun ngumpulkeun $ 0.50 ti User Submitter.

Janten naon anu kuring parantos pelajari? Naha Digg tiasa disiksa? Pasti, tapi aranjeunna anu ningali sareng ningkatkeun kamampuanna pikeun ngahalangan masalah ieu. Naha pamaké Submitter paduli? Kuring nebak yén maranéhna meureun nuju Diggers dibuang kénca sareng katuhu ... sareng leumpang jauh sareng mint. Saatos parantos ékspérimén sareng User Submitter, nasihat kuring bakal jauhan. Éta nyeri dina tonggong, runtah waktos sareng sanés artos sepi anu anjeun tiasa kéngingkeun atanapi henteu.

Utamana upami anjeun resep Digg. Abdi sanés kipas ageung, tapi hapunten anu ngagaduhan boot.

Hapunten Digg! Hapunten Kevin, Owen, Nicole, Brian, Steve, Amar, Dan, Daniel, Eli, Jay, John, Mike, Ron, Scott, sareng Timeless!

tulus,
Doug
(digg: ​​coders4hire)

2 Komentar

  1. 1

    Meureun anjeun tiasa nyogok tonggong anjeun kalayan satengah uang anu anjeun damel ..

    oh antosan anjeun henteu kénging kitu .. sial sial .. ayeuna éta nyeri hihi

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.