Sabaraha lami waktosna pikeun réngking dina hasil teangan Google?

Sabaraha lami waktosna pikeun réngking di Google?

Iraha kuring ngajelaskeun peringkat ka konsumén kuring, kuring nganggo analogi balapan kapal dimana Google mangrupakeun sagara sareng sadayana pesaing anjeun mangrupikeun kapal anu sanés. Sababaraha parahu langkung ageung sareng langkung saé, sababaraha lami sareng bieu tetep ngambang. Samentawis éta, sagara ogé ngalih ... ku badai (parobahan algoritma), ombak (popularitas milarian sareng palung), sareng tangtosna popularitas kontén kontén anjeun nyalira.

Sering aya waktos dimana kuring tiasa ngaidentipikasi sela-sela anu ngamungkinkeun urang jalan-jalan langsung sareng ngempelkeun sababaraha pisibilitas pangkat pamilarian organik, tapi langkung sering ngabutuhkeun waktos pikeun ningali naon anu lumangsung di industri klien, naon jinis usaha pesaing anu nempatkeunana, sareng kumaha otoritas pamilarianna parantos kapangaruhan ku parobihan algoritma sareng masalah kaséhatan situs.

  • Numutkeun ka Ahrefs, ngan 5.7% halaman anyar anu kantos kéngingkeun peringkat dina 10 hasil Top dina Google dina sataun.
  • Numutkeun ka Ahrefs, ngan ukur 0.3% halaman anyar anu tiasa pangkat dina 10 hasil Top dina Google dina sataun pikeun kecap konci anu kalapa kalapa.
  • Numutkeun ka Ahrefs, ngan 22% halaman anu pangkat dina 10 hasil Top dina Google anu diterbitkeun dina sataun.

Sanaos éta matak ngaregepkeun, éta mangrupikeun perang anu kedah diudag. Kami sering ngamimitian klien kami kaluar kalayan ngaidéntifikasi kecap konci lokal sareng buntut panjang dimana aya sababaraha pisibilitas pamilarian sareng kecap konci nunjukkeun sababaraha maksud ngeunaan pameseran. Urang tiasa nganalisis persaingan, ngaidentipikasi dimana halaman na nuju dipromosikeun (didamel deui), mendesain halaman anu langkung saé kalayan inpormasi sareng média (grafik sareng pidéo) anu paling énggal, teras urang ngalakukeun padamelan anu hébat dina promosi éta. Salami situs klien kami séhat ngeunaan Webmaster, urang sering ningali aranjeunna pangkat dina 10 luhur dina sababaraha bulan.

Sareng éta organik urang ngaganjel. Éta kecap konci buntut panjang difokuskeun sakitar topik pusat teras ngabantosan situsna dina kombinasi kecap konci anu langkung kompetitif. Kami teraskeun nanem modal ningkatkeun halaman ayeuna anu parantos pangkat ogé nambihan halaman énggal anu ngaliput topik anu bakal ngabantosan. Kana waktosna, urang ningali klien kami ngalih kana kecap konci anu kalapa, sering nyusul persaingan dina sataun atanapi dua taun. Éta henteu gampang sareng henteu mahal, tapi laba atas investasi anu luar biasa.

Kumaha Rarangken Langkung gancang di Google:

  1. Pastikeun Anjeun situs gancang, ngamangpaatkeun jaringan pangiriman kontén, komprési gambar, komprési kode, sareng cache.
  2. Pastikeun Anjeun situs dirancang ogé, gampang dibaca, sareng responsif kana ukuran layar anu béda.
  3. Panilitian lokal sareng buntut panjang kecap konci anu kirang kalapa sareng bakal langkung gampang dipeunteun.
  4. Ngembangkeun eusi éta unik, pikaresepeun, sareng lengkep dina topik anu anjeun nyobian perhatoskeun.
  5. nambah grafik, audio, sareng video eusi pikeun ngajantenkeun halaman langkung saé.
  6. Pastikeun halaman anjeun disandi leres kalayan judul anu pas, sidebars, sareng anu sanés Elemen HTML.
  7. Pastikeun halaman anjeun ngagaduhan judul hébat éta aya patalina sareng kecap konci anu anjeun ngudag.
  8. Mastikeun anjeun pedaran meta bakal ngaraos panasaran sareng ngajantenkeun halaman anjeun menonjol ti anu sanés dina Halaman Hasil Mesin (SERP).
  9. Promosikeun eusi anjeun dina situs anu ngagaduhan didamel deui ka halaman réngking anu sanés pikeun topik anu sami.
  10. Promosi eusi anjeun dina forum industri sareng ngalangkungan email sareng média sosial. Anjeun bahkan mungkin hoyong ngaiklan.
  11. Terus ningkat eusi anjeun pikeun ngajaga mayunan persaingan.

Untungna, algoritma Google parantos langkung gancang tibatan konsultan milarian organik anu ngagaduhan ... janten entong nyewa batur anu ngirim email ka anjeun yén aranjeunna tiasa masihan anjeun dina hiji halaman. Perhatoskeun heula yén aranjeunna henteu terang kana kecap konci naon anu anjeun targetkeun, yén anjeun parantos tiasa pangkat dina halaman hiji pikeun istilah mérek, saha persaingan anjeun, atanapi kumaha anjeun sacara efektif nunjukkeun pangasilan dina investasi. Langkung sering tibatan henteu, jasa ieu badé ngancurkeun kamampuan anjeun pikeun pangkat jangka panjang ku ngalanggar syarat jasa Google sareng nandakeun domain anjeun ditandaan. Sareng ngalereskeun situs anu dihukum langkung hésé tibatan ngadaptarkeun anu hébat!

Réngking anu hébat kedah ngaoptimalkeun situs, kalebet kagancangan halaman, responsif kana ukuran layar anu béda, kabeungharan eusi, sareng kamampuan halaman éta pikeun gampang dibagi sareng dirujuk ku situs anu sanés. Mangrupikeun kombinasi unggal ciri onsite sareng tempat offsite - henteu ngan ukur damel dina hiji strategi. Ieu infographic lengkep, Sabaraha lami waktosna pikeun réngking di Google?

Sabaraha lami waktosna pikeun réngking di Google?

Kahadean tina: Grup Halaman Wéb

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.