Sakumaha seueur Kandungan anu Dihasilkeun Online dina 60 Detik?

Seconds 60

paling Anjeun panginten aya perhatosan anu kirang santai dina postingan kuring nembé. Nalika nyebarkeun unggal dinten parantos janten bagian tina DNA kuring dina taun-taun ayeuna, kuring ogé ditantang pikeun ngamajukeun situs sareng nyayogikeun langkung seueur fitur. Kamari, salaku conto, kuring teraskeun sareng proyek pikeun ngahijikeun rekomendasi whitepaper anu relevan kana situs éta. Mangrupikeun proyék anu kuring simpen sakitar sataun katukang sahingga kuring nyandak waktos nyerat sareng ngajantenkeun waktos coding.

Naha anjeun sono ka abdi? Paling henteu sigana ... aya seueur sumber daya di ditu nyebarkeun eusi anu endah. Kuring henteu dina ilusi yén kuring menonjol salaku anu pangsaéna - Kuring ngan saukur resep ngabagi papanggihan kuring sareng ngabantosan ngadidik anjeun anu ngalanggan sareng nuturkeun blog kuring pikeun terus masihan anjeun wawasan perkawis alat sareng inpormasi online anu kuring mendakan, ditalungtik , sareng diajar ngeunaan.

Kitu cenah, volume sora anu dihasilkeun ngan saukur ngabingungkeun ... sareng teu janten langkung saé. Jalma-jalma di Moz ngalakukeun analisis kontén komprehensif sareng BuzzSumo sareng mendakan:

  1. Mayoritas tulisan anu patali jeung bisnis diterbitkeun nampi sababaraha saham sareng bahkan langkung saeutik tautan, paling kirang ti 2 interaksi dina Facebook.
  2. Langkung sapalih sadayana tweet anu patali sareng bisnis kagungan 11 atanapi langkung saham. Kuring yakin sababaraha hal ieu disababkeun ku kalakuan pangguna Twitter, tapi éta tetep nunjukkeun usaha tanpa dibales ku perusahaan.
  3. Langkung 75% tulisan bisnis kagungan nol link éksternal janten upami tujuanna néwak milarian organik ... seuseueurna usaha gagal pisan dina kéngingkeun patalimarga organik.
  4. 85% eusi tulisan ngagaduhan kirang ti 1,000 kecap sanaos leuwih ti 1,000 kecap konsistén nampi langkung seueur saham sareng tautan.

Kasus Pikeun Kandungan Kirang

Mimiti taun ieu, kami ngaluncurkeun strategi online pikeun a kontrol hama perusahaan didieu di Indianapolis. Strategi aranjeunna sateuacanna mangrupikeun sababaraha jaman luntur tina sababaraha domain kalayan rébuan halaman anu euyeub ku kecap konci. Éta mesin eusi anu lumpat mangbulan-bulan pikeun nyobaan trik algoritma ... sareng éta henteu jalan. Situs ngaluncat dina rengking sareng teras murag kana titik anu sacara harfiah tiasa dipendakan dina indéks.

Kami nganalisis sadaya perusahaan régional sareng kontén anu aya hubunganana anu dihasilkeun sacara online pikeun ngahontal peringkat anu hadé ti klien anyar kami. Kami sacara jujur ​​mendakan sajumlah kontén di luar sana - tapi saeutik pisan halaman anu luar biasa atanapi lengkep. Daripada nambihan sora, urang ngalakukeun panilitian dina hiji topik dina hiji waktos sareng ngahasilkeun pustaka eusi hama anu ditulis kalayan banyolan, kalebet ton visual, sareng kami ngamimitian ngahasilkeun infografis sareng daptar pikeun situs éta.

Hasilna nyaéta, dina sababaraha bulan, situs éta mendominasi peringkat. Éta damel atos pisan sareng konténna duanana nyéépkeun waktos sareng mahal ... tapi hasilna éta tiasa dianggo. Langkung sakedik eusi tiasa ngahasilkeun gede hasilna bisnis nalika usaha dilebetkeun kana éta usaha.

Nalika anjeun ningali kana infographic ieu sareng ningali tren nyiptakeun eusi dina hiji menit dina wéb sababaraha taun ka pengker, aya kasempetan anu luar biasa. Ngahasilkeun eusi anu luar biasa sareng anjeun eusi bakal jadi raja diantara pion.

Infographic '60 detik 'urang visualises naon anu lumangsung dina ngan hiji menit dina web. Jumlah pamilarian Google, postingan Facebook sareng pesen WhatsApp anu dikintunkeun dina ngan saukur 60 detik leres-leres fenomenal! Mimiti diterbitkeun taun kamari, urang ayeuna parantos ngamutahirkeun pikeun 2017, nunjukkeun statistik salami tilu taun ka pengker. Robert Allen, Smart Insights.

Naon anu Terjadi Online dina Hiji Menit?

Sakumaha seueur Kandungan anu Dihasilkeun Online dina 1 Menit?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.