Sakumaha Ongkos Produksi Pidéo Penjelasan?

Pidéo Panjelasan

My agen parantos nga-outsourcing sababaraha padamelan pidéo anu langkung jelas pikeun klien kami. Kami parantos meunang sababaraha hasil anu luar biasa mangtaun-taun nalika ngagunakeun éta, tapi hargana ageung pisan. Sedengkeun pidéo anu ngajelaskeun sigana tiasa lempeng ka hareup, aya seueur bagian anu tiasa disatukan video penjelasan anu épéktip:

  • naskah - skrip anu ngaidentipikasi masalah, nyayogikeun solusi, ngabédakeun mérek, sareng maksa pemirsa nyandak tindakan saatos aranjeunna nonton pidéo.
  • gambaran - karakter sareng adegan kedah dirancang sacara saksama pikeun ngahubung sareng anu nongton sacara émosional.
  • Voiceover - paniléyan sora profesional saimbang beuratna dina emas, ngahirupkeun skrip anjeun sareng terlibat sareng paningal anjeun.
  • asup kaakal - épék sora sareng musik latar anu sacara propésional dicampur sareng audio sareng sampurna cocog sareng animasi anu penting.
  • animasi - animasi anu lancar, konsistén, sareng waktos ogé bakal ngahijikeun visi.

Mayoritas studio animasi ngecas per menit video kusabab usaha éta saluyu sareng kaluaran anu diperyogikeun. Éta henteu hartosna video 5-menit janten 2.5 kali biaya video 1-menit, aya sababaraha tabungan langkung lami anjeun jalan. Nanging, langkung lami panerang anjeun, beuki seueur anjeun négatip mangaruhan kinerja pidéo panjelasan anjeun. Pidéo pidéo anu hadé kedah dikelas sareng dikompréskeun ngan ukur panjelasan anu pasti anu sapertos kieu.

Sareng nalika ngeunaan biaya, Andre Oentoro tina Breadnbeyond nyayogikeun naséhat ieu di handap.

Milih anu pangmurahna henteu sanés hartosna kéngingkeun hasil anu pangparahna, sareng mayar harga premium ogé henteu ngajamin kepuasan.

Kumaha Milih Perusahaan Produksi Pidéo Anu Nerang

  1. perhitungan balanja - Saring pikeun milarian perusahaan anu ngeusi biaya dina anggaran anjeun.
  2. tingalian - Tingali kana portofolio sareng pilih anu anjeun resep.
  3. ngayakeun hubungan - Kirimkeun detil ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong pikeun pidéo panjelasan anjeun.
  4. harga - Ménta cutatan.
  5. harep-harepan - Jelas netepkeun harepan pikeun naon anu anjeun bakal mayar.

Anjeun panginten badé parios naha aranjeunna henteu ngiringan panjelasan anu bakal datang kusabab biaya mérek sareng ilustrasi dilebetkeun kana pidéo munggaran. Anjeun panginten ogé badé naroskeun naha aya tabungan upami anjeun nyayogikeun skrip, ilustrasi, musik atanapi aspék sanés. Entong hilap yén perusahaan vidéo anu ngajelaskeun ngan ukur nyayogikeun anjeun kaluaran video, sanés animasi atah. Upami anjeun peryogi éditan, anjeun kedah wangsul sareng kéngingkeun harga tambahan.

Émut yén, kacuali anjeun ngagaduhan pangalaman, pangalaman desainer pidéo panjelasan mangrupikeun bagian tina pamayaran - aranjeunna panginten langkung terang tibatan anjeun!

Sakumaha Seueur Penjelasanna?

Dina infographic ieu ti Breadnbeyond, Pitunjuk lengkep Insider pikeun Milih Perusahaan Pidéo Pidéo Penjelasan Anu Hadé, perusahaan ngagambarkeun prosés sareng léngkah anu lengkep ngeunaan kumaha mendakan perusahaan anu paling saé kanggo damel. Hiji aspék infographic anu disayogikeun ogé, nyaéta biaya per perusahaan pidéo utama. Kisaranana penting - antara $ 1,000 sareng $ 35,0000 per video anu ngajelaskeun. Kaseueuran proyék-proyék klien kami anu parantos kami outsourcing parantos murag dina kisaran $ 10,000 pikeun panjelasan 90 detik.

Ieu infographic lengkep sareng harga perusahaan produksi video panjelasan ti Wizmotions, Gisteo, Hound Studio, Breadnbeyond, Pidéo Carita Sederhana, Pidéo Starter Seuneu, DemoDuck, Epipheo, Ngajelaskeun, sarta IdeaRocket. Kami ogé parantos ngamanpaatkeun Yum Yum Pidéo anu hargana sami sareng Epipheo.

Sakumaha biaya Video Panjelasan?

2 Komentar

  1. 1

    Bade sareng perusahaan di nagara berkembang nyaéta maen judi. Malahan anu dipercaya pikeun ngerjakeun acara sapertos Simpsons atanapi Venture Brothers atanapi saluran sapertos Disney atanapi Nickelodeon, ditungtungan ku jumlah karyana anu saé dibenerkeun ku seniman di nagara-nagara.

    • 2

      Sapertos jasa global, aya anu hébat sareng perusahaan anu dahsyat dimana-mana. Kami jujur ​​​​teu ningali korelasi ngeunaan asal-usul perusahaan. Kami ogé ngagaduhan nasib anu saé sareng anu goréng di nagara-nagara ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.