Sakumaha seueur Anjeun mayar kanggo Twitter?

Twitter DuitAya sababaraha rumor ngeunaan Twitter ngeusi batre pikeun akun komérsial, tapi katingalina éta gosip parantos ditumpes. Numutkeun kuring, éta goréng teuing.

Tilu Alesan Twitter Kedah Ngecas:

  1. Mayar olahtalatah komérsial parantos janten konci pikeun ngirangan spam pesen téks dina industri mobile. Ngadamel komérsial pangguna mayar dina Twitter sigana bakal ngirangan jumlah Spitterers di ditu. Abdi janten bosen jalma Make Money ngabahekeun kuring. Mayar jasa atanapi pikeun sababaraha tweet komérsial anu dikirim bakal ngagagalkeun pangguna ieu.
  2. Ieu mangrupikeun cara anu solid pikeun paningkatan pendapatan ngalangkungan Twitter. Abdi hoyong Twitter suksés sareng berkembang. Anggo dana investasi pikeun ngajaga lampu hurung sapertos bom waktos, khususna dina ékonomi ieu.
  3. Jalma-jalma di Twitter ngabodor diri upami aranjeunna pikir ieu média komunikasi kalayan kakuatan email anu langgeng. Twitter saé, tapi kuring henteu ragu yén bakal aya anu langkung saé pas. Upami Twitter ngamodalan lalu lintas komérsial, éta bakal nyayogikeun aranjeunna modal anu diperyogikeun pikeun morph sareng majukeun platform - ngajaga payun naon anu bakal datang salajengna.

Kuring ogé pikir éta panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun gaduh Twitter API aplikasi terpadu mayar kanggo panggunaan. Ieu bakal ngabersihan seueur aplikasi konyol anu ngalelepkeun Twitter di API patalimarga.

Sakumaha Badé Kuring Mayar?

Kusabab blog abdi leres-leres nguntungkeun ngalangkungan pariwara sareng biaya konsultasi, lumayan saderhana pikeun kuring ngitung sabaraha lalu lintas Twitter anu sayogi dina garis handap kuring. Blog abdi ngagaduhan antara 5% sareng 8% patalimarga na tina Twitter. Upami kuring ngasilkeun $ 10 k taun ka tukang, kuring tiasa atribut $ 500 ka $ 800 ka Twitter. Tangtosna, kuring hoyong untung tina Twitter, janten upami kuring mayar $ 240 - atanapi $ 20 per bulan - éta bakal nyayogikeun kauntungan anu rapih.

Tangtu, nu Smippies bakal ngajerit pisan ... ngasilkeun artos dina Internét? Pikeun mikro-blogging? Hogwash! Jujur pisan, kuring pikir aplikasi anu hébat anu ngaktipkeun komunikasi pantes ngahasilkeun artos.

Upami Twitter henteu ngamodalan lalu lintas sareng ngahontal anu ayeuna aya, aranjeunna ngan saukur tiasa béak modal bari salajengna, ningkat Twitter neunggeul pasar sareng riungan anu récéh ieu ngalih.

5 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Sigana mah aya sababaraha pausahaan (jeung Smippies) kaluar aya nu poho maranéhna kudu nyieun duit salamet. Upami kuring tiasa calik di kamar sadinten sareng nyiptakeun aplikasi anu saé sareng saé gratis, kuring bakal! (Kuring bakal butuh loba pitulung teuing.) Hanjakal hirup léngkah di na tagihan kudu dibayar, jeung investor nyangka mulang.

    Kuring ngabayangkeun yén lamun Twitter éta ngan ngecas pamaké API maranéhna bisa leuwih ti ngabiayaan kaperluan maranéhanana.

    Adam

  2. 2

    Upami abdi Google, abdi bakal mayar 1.5 milyar kanggo aranjeunna, naon anu aranjeunna mayar kanggo Youtube. Aranjeunna tip. Youtube geus tip. Skype geus tip. Hiji-hijina reservasi kuring nyaéta carita Myspace. Éta ngamuk di 05,06, teras Facebook ngan ukur ngaleungitkeun aranjeunna. Tapi anjeun kedah nyandak nembak anjeun.

  3. 3

    Salaku konsumen anu nganggo Twitter pikeun panggunaan pribadi, kuring bakal nyéépkeun $ 5 / sasih sareng salaku pamilik biz, anu terang kuring nampi lalu lintas, tapi henteu acan yakin naon deui, kuring bakal mayar éta ogé.

    Abdi ngarepkeun twitter ngecas, kuring resep alat éta, sareng hoyong éta aya sareng teras mekar. Smippies jadi dibendung.

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.