Kumaha Henteu Freak Ngeunaan Kandungan Marketing

Screen Shot 2013 03 08 at PMN 2.39.20

Janten bisnis anjeun ngagaduhan blog sareng ayana dina sadaya platform sosial utama, sareng panginten ogé sababaraha industri-khusus - hébat! Ayeuna kumaha? Kumaha anjeun ngeusian saluran ieu, sareng anu langkung penting, dina siklus warta 24/7 ieu, kumaha anjeun kéngingkeun eusi anjeun ngalangkungan noise sareng menonjol?

Éta urutan jangkung. Sarerea kedah janten pamasar eusi ayeuna-ayeuna. Tapi tong freak kaluar. Nyaan. Tingali kana presentasi kami di handap pikeun langkah-demi-langkah pikeun ngajantenkeun - ngeruk éta - eusi awesomeauce.

Sababaraha takeaway ngeunaan pamasaran kontén ti JESS3 VP Stratégi Brad Cohen:

1. Fokus kana biaya murah (baca: waktu, sumber, artos, sareng sajabana), usaha ageung pisan. Alesan agul Occam parantos tetep seukeut mangtaun-taun ieu sabab éta leres-leres aya gunana pikeun ngalakukeun langkung seueur anu tiasa dilakukeun ku kirang. Ideu saderhana tiasa dianggo, sareng dugi ka anjeun ngagaduhan anggaran anu ngamungkinkeun kaleuleuwihan, saé émut éta.

2. Paribasa baheula "nyerat perkawis naon anu anjeun terang" ogé leres. Identipikasi topik dimana merk anjeun pas. Atanapi sahenteuna dimana anjeun tiasa nambihan carita ku cara anu kagum.

3. Identipikasi sumber anu tiasa ngawangun eusi anjeun. Misalna, data heuras masihan visualisasi, bari UGC tiasa dirobih deui pikeun papacangan salajengna. Angka naon anu anjeun aksés (tina data atos dugi ka pangalaman kualitatif), sareng tong ngawatesan diri kana naon anu anjeun pikir pikaresepeun. Mimitian ku ningali sagala rupa anu aya dina ujung jari anjeun, teras cobian uteuk ngeunaan kumaha carana ngadamel éta hal pikaresepeun pikeun target audién anjeun sareng dina saluran anu anjeun anggo.

4. Posisi diri salaku ahli kana topik anu dipikaresep ku pemirsa (anu langsung atanapi henteu langsung aya hubunganana sareng merk anjeun). Nyiptakeun kontén anu cocog sareng minatna ngajantenkeun mérek anjeun langkung aya hubunganana sareng kahirupan aranjeunna. Tapi éta ngeunaan nambihan nilai, sanés ngan ukur agrégasi paguneman batur.

5. Kaputusan kumaha nyaritakeun carita sakumaha pentingna naon carita na.

6. Dianggo nyaritakeun carita anu sami dina sababaraha cara. Unggal ideu tiasa dijantenkeun rangkay eusi. Nalungtik carita nganggo sudut anu bénten masihan pemirsa anjeun pangalaman anu langkung euyeub - bari masihan anjeun langkung seueur eusi. Nyingkahan janten Dr. Seuss ('kumaha anjeun nganggo produk kami nalika hujan, dina karéta, dina parahu, sareng domba?'). Kami henteu hoyong kaleungitan tanpa nilai, tapi nyaritakeun deui carita ku cara-cara nambihan nilai atanapi daya tarik pikeun pamirsa anu sanés pantes.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.