Kumaha Orabrush lebet kana Walmart

obrush

Dina dua taun, Dokter Bob Orabrush indit ti ngajual ka luar garasi nepi ka ngajual sacara nasional di unggal Walmart di saluruh nagara. Langkung 2 juta tukang ngabersihan létah na parantos dijual tanpa sagala iklan tradisional.

Konci pikeun strategi aranjeunna nyaéta kampanye pamasaran agrésif anu ngahijikeun sadaya aspek anu paling épéktip tina pamasaran viral sareng sasaran. Orabrush parantos janten sensasi Youtube, sareng na Ngubaran Napas Goréng saluran anu nampi langkung ti 38 juta panémbong sareng 160,000 palanggan, ngajantenkeun saluran sponsor katilu-paling seueur langganan, anu ngan ukur Old Spice sareng Apple. Sajauh kami sadar, éta mangrupikeun produk anu pangpayunna tina teu aya kana distribusi nasional lengkep ngan ukur nganggo Youtube.

Ieu mangrupikeu strategi strategi pamasaran anu luar biasa:

Salah sahiji unsur akalna tina strategi umum nyaéta nargétkeun karyawan Walmart dina Facebook sareng kampanye iklan pikeun kéngingkeun Orabrush di toko-toko na. Orabrush ayeuna ngajual nasional, sareng aranjeunna tumaros tanpa kedah nganjang sareng pasang produk langsung sareng perusahaan!

Pembaruan: Pastikeun pikeun ngadangukeun wawancara anu luar biasa urang sareng Jeffrey sareng Austin!

One comment

  1. 1

    Naon carita rags ka riches, jadi tiis. Ayeuna yén Walmart bakal mawa produk Orabrush, karyawan Walmart anu tiasa ngajelaskeun kautamaan produk éta kedah ngarobih nada na. Panungtun endorsement FTC anu dirévisi henteu kedah ngadamel telepon anu lengkep sapertos anu relevan pikeun karyawan pangecér anu mawa produk, tapi éta bagian tina kanyataan anyar ngagunakeun saluran sosial pikeun dukungan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.