Kumaha Hubungan ngadorong Seri Webinar Penghasilan

Kumaha Hubungan ngadorong Seri Webinar Penghasilan | Blog Tech Marketing

Kumaha Hubungan ngadorong Seri Webinar Penghasilan | Martech ZoneSalami sasih Juni, réréncangan sareng klién kuring, Right On Interactive sareng TinderBox, ngagabung kakuatan pikeun nyiptakeun anu hebat séri webinar ngeunaan kumaha hubungan ngajalankeun pendapatan. Right On Interactive, sponsor ti Martech Zone, nyayogikeun a solusi pamasaran otomatis kalayan fokus kana meunang, ngajaga, sareng hubungan anu berkembang. TinderBox mangrupikeun SaaS software proposal penjualan online  anu matak ngamudahkeun pikeun nyiptakeun multimédia, usulan penjualan anu kohesif pikeun prospék anjeun. Duanana gaduh wawasan anu luar biasa kana industri pamasaran sareng penjualan, anu parantos aranjeunna bagikeun dina séri webinar ieu.

Ieu mangrupikeun séri 3 bagian, kalayan fokus kana bagian anu sanés tina siklus pamasaran sareng penjualan dina unggal webinar 30 menit. Ieu sababaraha cara nyandak konci tina unggal sési, tapi anjeun pasti kedah ngadangukeun séri pikeun diajar langkung seueur! Anjeun tiasa ogé nuturkeun paguneman dina Twitter sareng #revwebseries hashtag.

Bagéan 1: Lukisan Gambar Prospék Anjeun

Ieu sababaraha titik diskusi sareng takeaway tina webinar ieu:

  • Saha anjeun kedah nyéépkeun waktos anjeun nyarios
  • "Panerapan téknologi otomatisasi pamasaran diperkirakeun ningkat ku 50% ku 2015." (Kaputusan Sirius)
  •  "50% kalungguhan mumpuni henteu siap mésér langsung." (Gleanster)
  •  Pergeseran ti perusahaan anu ngawartosan naon masalah anjeun pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah anu anjeun parantos ngaidentipikasi
  •  Kumaha akuisisi kalungguhan langkung seueur ngeunaan prospek
  • Kualitas langkung kuantitas (lead)
  • Nyiptakeun komunikasi anu cocog sareng anu cocog
  • Ngakuan sadaya sumber kalungguhan pikeun langkung konvérsi
  • Tip tentang kumaha ngamimitian (tujuan, profil palanggan, kalungguhan bisnis)

Bagéan 2: Skor Ngabejaan

  • Ngawangkong ngeunaan ngarobih tujuan penjualan sareng pamasaran
  • Pastikeun serah terima lemes sareng éfisién sareng épéktip
  • "47% pemasar B2b nyarios yén aranjeunna langkung caket kirang tina 4% sadaya kalungguhan anu dipasilkeun ku pamasaran, atanapi bahkan henteu terang métrik ieu." (Panilitian Forrester)
  • "Jalma-jalma aya kamungkinan 12% mésér ti anjeun upami anjeun tiasa nyiptakeun hubungan émosional." (Poll Gallup)
  • "Ku 2020, palanggan bakal ngatur 85% hubunganna tanpa nyarios sareng manusa." (Panilitian Gartner)
  • Ngagunakeun skor pikeun ngaidentipikasi sareng cocog internal
  • Skor kedah saluyu sareng jinis hubungan anu béda
  • Unggal tahapan kedah diolah sacara béda
  • Angka-angka masihan wawasan kana sadaya carita - siklus hirup hubungan

 Dangukeun Bagian 2 di dieu.

Bagéan 3: Hayu urang Cokot Pribadi

  • "Pembeli B2B saloba 70% ngalangkungan prosés mésér sateuacan ngahubungi anu ngajual." (Kaputusan Sirius)
  • Aligning alat sareng hubungan
  • Ngawangkong ngeunaan handoff seamless ti pamasaran ka penjualan
  • Hormat, Kasaluyuan, Responsif
  • Narik, Ngasuh, Ngonversi (corong penjualan / pamasaran sareng kumaha parobihanana)
  • Pangalaman mérek lengkep pikeun konsumén
  • Ngagunakeun téknologi pikeun nyambungkeun sacara nasional sareng internal
  • Data ngadorong konvérsi
  • Poéna nutup kusabab hubungan
  • Nyarios kana panggung
  • Waktos pikeun kéngingkeun pribadi peryogi 70% jalan ngalangkungan prosésna

Dangukeun Bagian 3 di dieu.

Luangkeun waktos sareng ngupingkeun ieu anu saleresna hebat séri webinar - anjeun moal kuciwa!

2 Komentar

  1. 1

    Naon waé anu bakal nulungan kuring diajar anyar
    hal anu paling wilujeng sumping. Abdi ngan ukur bungah
    yén anjeun parantos ngabagi inpormasi ieu. abdi
    pasti bakal pariksa kaluar. Hatur nuhun pikeun
    babagi!

  2. 2

    Di SukritInfotech, kami mastikeun yén tujuan anjeun pikeun ayana wéb parantos kajawab ku jasa siklus pinuh kami. Ladenan kami relevan tapi henteu dugi ka pamekaran parangkat lunak, solusi perusahaan basis wéb, aplikasi wéb, sareng portal Web Development Company. Kalayan prosés siklus pinuh-centric klien sareng pangalaman domain anu kuat, tenaga kerja anu berbakat sareng terlatih nyayogikeun unggal proyék dina waktosna sanaos ukuran sareng pajeulitna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.